Még mindig szűzen...

Szavazás átlaga: 5.64 pont (22 szavazat)
Megjelenés: 2005. március 13.
Hossz: 21 007 karakter
Elolvasva: 1 932 alkalommal
Előre szólok, hogy hossz történet, és nem 5 perc átolvasni. De köszönöm, ha szakít rá időt.
Mikor e sorokat írom, még mindig szűz vagyok. Jelen pillanatban egy távkapcsolatban élek, de nem bánom, mert nagyon szeretem a srácot. De nem ez a lényeg. Inkább azt szeretném elmesélni, hogy milyen szexuális események történhetnek meg egy szűzzel. Némelyik egészen elképesztő, legalábbis szerintem.
Két pasim volt eddig, illetve egy, a másik az amolyan futókalandfélének lehet betudni, a harmadikkal meg most éldegélek együtt. Bár inkább úgy mondanám, hogy szeretnénk együtt élni, de kicsit nagyon is nagy a távolság. De nem vele kezdem a történetet.

Kezdeném az első pasimmal, akit az interneten ismertem meg, egy online társkeresőn. Sokat leveleztünk, aztán találkoztunk. Szerelem első pillanatra, részemről biztosan. A kapcsolat mindössze 7 hétig tartott, és majdnem olyan ritkán láttuk egymást, mintha a világ másik végén lakott volna, pedig talán másfél óra tömegközlekedésnyi távolság volt köztünk. Első úgymond szexuális élményem is vele esett meg, valami olyasmi, amit pettingnek lehet nevezni, de inkább annak sem. Az utolsó alkalomkor, mikor utoljára találkoztunk, láttam rajta, hogy nagyon merev a hátizma, és mondtam, hogy megmasszírozom. Levette a felsőjét, én eközben előkészítettem az ágyamat a masszázsra, és lefeküdt. Én szokás szerint ráültem a fenekére, és elkezdtem masszírozni, rendesen, mivel valamelyest konyítok hozzá. Sokak szerint 'aranykezem' van, mert erős, és mégsem túl kemény a fogásom, így nem szedem péppé az izmokat, mégis jól megdolgoztatom őket.

Mikor megmasszíroztam, csak játékból, de mégis szinte majdnem veszélyesen elkezdtem finoman szurkálni a körmeimmel, amik eléggé hosszúak, és folyton élesre reszelem őket. Ezt élvezte egy darabig, aztán abbahagytam, és számmal belekaptam a tarkójába, kicsit megfogtam, és ő kéjesen felsóhajtott. Elindultam a nyelvemmel a gerincén, és éreztem, hogy egyre izgatottabb. Aztán picit megemelkedett, jelezve, hogy szeretne a hátára fordulni, megemelkedtem, és megfordult. Forrón csókoltuk meg egymást, íze kicsit mentolos volt, ami az első csókra emlékeztetett, mert mániája a mentol, és vele csókolóztam először. Tudom, kicsit fura, hogy az ember lánya 17 és fél évesen kapja élete első csókját, de hát későn érő típus vagyok, de nem baj.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.64 pont (22 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. december 2. 18:48
#5
Nekem tetszik a történet.
1
a
A57L
2018. november 5. 04:16
#4
Érdeklődve olvastam,mert nem rossz.
1
p
papi
2015. március 8. 12:51
#3
Nem rossz
1
Smile121
2005. március 15. 15:36
#2
Érdekes bár mély nyomokat nem hagyott bennem...
1
T
Törté-Net
2005. március 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1