A+ A-

Havidíjat is lehet vidáman fizetni!

Üdvözlök mindenkit és jó szórakozást kívánok a következő kis történethez.
Mikor 16 éves voltam, és egyik nap elmaradt az edzésem otthon voltam. A szomszéd lakást béreltük, mert a tulaj lány akkor lett 18 és addig nem adhatták el a lakást. Azonban mikor betöltötte a 18-at, úgy döntött, mégsem adná el a lakást, úgy gondolta jól jöhet az még neki. Minden hónapban eljött hozzánk a havidíjért. Ilyenkor anyámmal megbeszélte, és mindig ő várta.
Aznap azonban nem tudott volna hazaérni a megbeszélt időre. Én otthon voltam, mert mint már mondtam elmaradt az edzésem. Telefonált tehát édesanyám, hogy intézzem el, kikészítette az átvételi elismervényt, amit alá kellett íratnom meg a pénzt is. Mivel úgysem volt mit tennem, mondtam, hogy persze, oké, majd én elintézem. Körülbelül negyed órára rá csöngettek. Sejtettem, hogy biztos ő lesz az. Nem is tévedtem. Rég nem láttam, és meglepett, mert jobban nézett ki, mint mikor utoljára láttam. Fekete Nike sportcipő, trapézfarmer, és valami pulcsi látszott a dolgokból. Hosszú vörös haja volt, nagy zöld szemei, szép szája. Olyan 170 cm lehetett tippre - mivel én 184 cm voltam, semmi hiba nem volt vele.
Szóval bejött, odaadtam a pénzt, és az átvételi elismervényt. Kért egy tollat, mert nem volt nála. Bementem a szobámba egy tollért. Kezébe adtam, egy pillanatra egymás szemébe néztünk. Miközben aláírta - szerencsére jó lassan - én megtekintettem a gyönyörű, kerek fenekét, mely elég kellemesen helyezkedett el abban a farmergatyában. Én viszonylag mozdulatlanul néztem a kívánatos fenekét. Mikor befejezte a viszonylag lassacskán sikerült aláírást, már eléggé felállt nekem. Mikor rám nézett, én még mindig a seggét bámultam, és minden vágyam az volt, hogy megkóstoljam, finom-e. Ezt ő azt hiszem észrevette, ami kicsit zavarba hozott, de nagyjából sikerült lepleznem. Ahogy odaadta a tollat, megnéztem igényesen ápolt kezét, körmét, mely homokszínűre volt festve. Akarva- akaratlanul a toll helyébe - mely igen jól állt a kezében - mást képzeltem oda. Elindult kifelé. Kikísértem, ahogy ment el a folyosón, én kint megvártam amíg távozik. Hátulról egyszerűen szenzációsan nézett ki.
Visszanézett, én pedig megint a fenekét néztem szakadatlanul. Picit mosolygott majd elment. Én bementem, de eszemben még mindig ő járt. Kb. fél perc múlva csöngetnek. Fogalmam se volt ki lehet az. Ő volt, azt mondta, hogy ott felejtette a sálját. Behívtam, de sehol se találtam sálat. Beljebb mentünk, gondolván hátha otthagyta. Behajolt az asztal alá, megnézni, nincs e ott esetleg. Kereste egy pár pillanatig. Én már alig bírtam magammal. 16 éves korom folytán már igencsak állt a faszom, és a szívem úgy dobogott, hogy lehet, hogy ő is hallotta. Gondoltam lesz ami lesz, megfogom a fenekét egy cseppet, persze finoman, gyengéden és véletlennek álcázva. Meglepődött egy cseppet, de csak egy nagyon cseppet. Utána felállt, és adott egy puszit a kezemre, amivel megfogtam. Majd a szájamra, mire én megcsókoltam, nyelvestül. Eszméletlenül boldog voltam. Elkezdte levenni a pólómat, majd kezével végigsimította nagyon lassan a testem.
Utána elkezdte kigombolni a gatyámat, még izgalmasabbá tette, hogy gombos volt a sliccem. Levette a gatyámat, de faszomhoz egy ujjal se nyúlt. Levette a zoknim, és egy szál boxer-alsóban álltam ott. Csókolgatta a lábamat. Majd eljutott a boxeremhez. Egy ujjal elkezdte simogatni, pedig majd kidurrant a faszom. Lehúzta az alsómat, és bekapta a makkom végét, szájában szopogatta, szívta, közben egyik kezével lágyan simogatta a faszomat, másikkal a kissé megfeszült fenekembe markolt. Elkezdett gyorsulni a keze, aztán szájába vette ameddig csak tudta, majd kihúzta, mindezt egyre gyorsabban. Már nagyon jól éreztem magam. Mikor érezte, hogy majdnem elélvezek, kivette, és elengdte. Fura bizsergő érzés volt, hogy pont előtte hagyta abba, de tetszett. Odamentem, és csókolózni kezdtem, közben a fenekét fogdostam. Ő megint letérdelt, és újra elkezdett szopni, döbbenetesen gyorsan. Már nem bírtam tovább, és a formás, egy csöppet telt ajkú szájába élveztem. Éreztem, ahogy megtelik. Ő mind lenyelte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.03 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sunyilo 2018. 04. 15. vasárnap 17:56
Igen, ez jó.
#8 papi 2016. 02. 19. péntek 13:14
Nem rossz
#7 vakon53 2016. 02. 6. szombat 10:40
Jó kis történet.

Szivesen lettemvolna a fiú hellyében.
#6 A57L 2014. 08. 22. péntek 17:41
Jó kis történet.
#5 listike 2014. 02. 15. szombat 13:58
Egy kölyök fantáziája.
#4 Hmm 2005. 03. 8. kedd 15:48
Egy kis korrigálás ráférne...mondjuk azt hogy nem 16 hanem 13 éves vagy...Valóban létezik ez a lány,de csak elképzelted milyen lenne vele...
Így már kicsit érthetőbb a valóságtól elrugaszkodott stílus ( " lehúzta a zoknimat " !!!! -öcsém..látszik, hogy nagyon ott vagy a pályán...) meg a gyermeki közlés mód....
Ne add fel..pár év, és lesz ez jobb is...
#3 levim 2005. 03. 8. kedd 13:48
Maga a sztori nem lenne rossz, de stilisztikailag borzalmas.
#2 x 2005. 03. 7. hétfő 23:58
s
#1 Törté-Net 2005. 03. 6. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?