A+ A-

Az első Vele...

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kicsit bonyolult lányka, aki már régóra észrevette magán, hogy érdeklődik a női szépség iránt is. Volt is pár barátja, aki tudott erről, köztük eggyel, akinek a kedvese, Anita hasonlóan gondolkozott. Sokszor dumcsiztak át estéket pajzánkodva, de akkor még eszükbe sem jutott, hogy akár a tettek mezejére lépve egymással is kiélhetnék ilyen irányú vágyaikat. Illetve a lányka még nem gondolt erre, mint később kiderült, a barátnő már igen. Csak épp buta aggályai voltak önmagával, és nem hitte, hogy ő az, aki kellhet nekem. (hisz ez a lányka történetesen én vagyok)
A barátság egyre szorosabbra fűződött, egyre mélyebb titkokat tudtak meg egymásról, de kettejük együttes gondolata jó darabig fel sem merült. Aztán egyszer egy unalmas buszút közepén, útban az iskola felé, egy sms-párbaj közepén megjelent a gondolat. Ültem a buszon, és elképzeltem, milyen lenne, ha egyszer a beszélgetések fonalába bonyolódva elcsattanna egy-két csók, egy simogatás... Ezt le is írtam, kicsit szégyenlősen, szolidan. A válasz már nem volt ilyen visszafogott, az azonnali beleegyezés és felfokozott izgalom csak úgy sugárzott a telefonból. Ahogy leforgott lelki szemeim előtt a történet, átjárt a forróság, és onnantól már nem volt visszaút. Minél többet gondoltam a dologra, márpedig nem tudtam nem gondolni rá, annál jobban akartam, hogy megtörténjen. Rengeteg sms után megszületett az elhatározás, az időpont, a hely.
De ne is menjünk ennyire előre. Közben volt barátom, aki abszolút tisztában volt ilyen irányú képzelgéseimmel, és mondhatjuk, hogy támogatta is. Ugyan mikor először látott csókolózni egy lánnyal, eléggé meglepődött, és nem szabadult a gondolattól, kissé zavartan kérdezte egy hét múlva, hogy milyen volt, miért volt, és ugye akkor most ő nincs mellőzve, vagy elnyomva... Hahaha. De ez még nem volt túl komoly. Aztán az idő múlásával megismert, tudja már, hogyan gondolkozom, és átéli a vágyaimat is. (Sőt, néha olyan szerencsés, hogy meg is élheti velem őket.)
Szóval Ő is tudott erről az egészről, és megértett, nem bánta, sőt azóta sem féltékeny egy pillanatig sem. Legalábbis én így tudom. :o)
Akkor este ugyan, amikor is már Anitánál voltam, hogy ott töltsem Vele az éjszakát, akár csak barátságban, akár egy picit túlcsusszanva ezen a határon, azért jött egy-két féltő sms, hogy érezzem jól magam, de ne felejtsem el, hogy vár. Jól esett, hogy éreztem, hogy gondolatban velem van. Pedig akkor még azt sem tudtam, hogy lesz-e az egészből valami.
Szép este volt, magassarkúban, kivágott felsőben, nagytáskával érkeztem a buszmegállóba, ahol Anita már várt. Örültünk egymásnak, és jókedvűen sétáltuk át a fél várost a lakásáig. Közben tervezgettük az estét, persze csak barátság-oldalról, hogy ha felérünk rendelünk egy pizzát, tévézünk, pezsgőzünk.
Később már pezsgőbuborékok között, tejfölös pizzát majszolva röhögtünk egymás hülye történetein, átbeszéltük éppen aktuális lelki világunk kis zugait az elejétől a végéig. Tévét néztünk, táncoltunk, hülyültünk.
A levegőben viszont érezni lehetett, hogy mindketten alig várjuk, hogy még közelebb kerüljünk egymáshoz. De valahogy nem mertünk belekezdeni. Egymás mellett ültünk, éreztük a másik minden mozdulatát, és a gondolat, hogy végigsimíthatnám a testét, de még nem merem, kikészített. Már mindketten csak azt lestük, mikor lesz alkalmas a pillanat, hogy útjára engedjük vágyainkat, és megcsókolhassuk végre egymást. Nem mondtuk ki, de éreztük egymáson, hogy nagyon akarjuk.
A földön ülve, figyelemelterelésképp a tévét bámulva próbáltam rávenni magam, hogy végre legyen merszem megtenni, amikor minden buta előzmény nélkül végre megcsókolt.
Annyira finom volt, annyira ismerős, de mégis ismeretlen, annyira igazi... Nagyon kívántam. Hosszú percekig csak csókolóztunk, mozdulatlanul, összeforrva. Csak egymás szőke hajszálai zavarhattak meg, amik a végre átélt, elszakadni nem akaró érzéki csók alatt csiklandozták arcunkat. Elég szokatlan volt, de imádtam, mert kellemesen simogatott, és jelezte, hogy most ő van velem. Kicsit oldotta is a hangulatot, ahogy kinevettük egymást, hogy melyikük nyel le több hajszálat.
Aztán érzékien elsimította a haját, még közelebb húzódott, kezét a combomon csúsztatta lassan, végigsimítva felfelé mindenem. Átjárt a forróság, ahogy keze megállt a mellemen, még a felsőm fölött. Cirógatott, egész testem megfeszült a vágytól, a még mindig bennem bujkáló félelem pedig azonnal elszállt, amikor én is átöleltem. Lassan bebújtattam kezem az inge alá. Végre érezhettem finom, puha bőrét. Irtózatosan vágytam rá. Minden cm, amit végigsimogatott rajtam, egyre forróbban kívánta érintését. Lassan kigomboltam az inget, és már csókolhattam is kis cicijeit, először a melltartón át, majd megszabadítva ettől, csupaszon is. Elvarázsolt bőrének puhasága, mindenütt olyan selymes volt. A mellei is nagyon szépek voltak, bár meglepődtem, mert felöltözve nagyobbnak tűnt, de édes kicsi cicije pont a tenyerembe fért.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.2 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 t.555 2018. 03. 14. szerda 01:32
Leszbi nekem nem jön be!
#5 Andreas6 2017. 08. 31. csütörtök 07:26
Nekem is tetszett, pedig a téma amúgy nem túlzottan érdekel.
#4 A57L 2017. 03. 22. szerda 03:36
Szerintem is jó lett.
#3 listike 2014. 12. 1. hétfő 08:27
Nagyon szép, szerintem igaz történet.
#2 wergy 2005. 02. 28. hétfő 22:31
Hmmm.... Igen igazság-szagú. Szerintem megtörtént.
ez még +1 pont, összesen így 10
#1 Törté-Net 2005. 02. 27. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?