Kezdés

Szavazás átlaga: 7.71 pont (42 szavazat)
Megjelenés: 2005. február 25.
Hossz: 5 463 karakter
Elolvasva: 3 046 alkalommal
Sziasztok, Kevin vagyok és most el mesélem hogyan jutottam el a homo sexig. 15 éves voltam amikor egy jó haverommal együtt lógtunk erre arra és hát volt hogy egymás előtt vertük ki a farkunkat. Akkoriban már minden nőre beizgultunk, gyakran leskelődtünk be a szomszéd nő fürdőjén, nagyon sexi volt és izgató. Ilyenkor mindig elmentünk és valahol kivertük, volt hogy erdőbe vagy bunkiba. Jó volt és nagyon sokszor. Egyszer elkezdtünk beszélgetni hogy de jó lenne ha bekapná a nő vagy megdugnánk vagy kiverné nekünk, mennyivel másabb lenne mint hokizni. Erről sokat ábrándoztunk és egy nap egy építkezésen vertük (komolyan minden eldugott helyen hokiztunk és megszoktuk hogy egymás előtt, nekem már egyedül nem is volt olyan jó) és én megkérdeztem megfogod e a faszom, erre ő csak ha te előbb az enyémet persze nevetett. Én oda mentem hozzá és megmarkoltam a farkát ami akkor már kőkeményem meredt. Csak nézett nem tudta mit szóljon. Én gyorsan elkezdtem húzogatni a bőrt rajta de finoman érzéssel ő meg persze élvezte és felnyögött.
– Ő Kev ez jó csináld még csináld. Csináltam és közben a saját farkamat is vertem.
Nem bírtam magammal és elkezdtem simogatni a testét ami meztelen volt már rég, a mellkasát a hasát, utána nyalogattam a mellbimbóját a nyakát az arcát és megcsókoltam, nem ellenkezett smároltunk de közben vertem a faszát. Lejjebb nyalogattam és már a faszánnál jártam amikor rá néztem és ő megsimogatta a fejem. Értettem és megnyaltam a makkját kicsit, nagyon ízlett, nagyon finom volt. Haladtam egyre csak egyre és most a makkját kaptam be és szívogattam. Vissza és rábuktam teljesen, amennyire tudtam, az egész szinte befért (kb 15 cm volt, az enyém is). Életem első faszát szoptam, nyaltam. Ő meg csak nyögött közben a nevem mondogatta. Már közel lehetet mert nagyon kemény lett és megfeszült a fasza. Kivettem és kézzel csináltam tovább és néztem őt. Nem kellett sok és a kezembe élvezett el a drága.
Elég sok gecije jött több mint máskor, mivel szoktam nézni. Megkóstoltam a kezemen lévő gecit és nagyon ízlett. Felálltam hozzá és megcsókoltam, elég sokáig csókolóztunk.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.71 pont (42 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. november 27. 10:01
#5
Nálam nem nyert.
1
zo
2007. május 10. 18:56
#4
Negyon szexis!Folytasd!!
1
chris
2005. március 7. 11:18
#3
nagyon jó, izgis. csak kicsit részletesebben is kifejthetnéd a dolgokat. várom az új storykat!
1
firstex
2005. február 27. 17:51
#2
Aranyos történet és izgató. 8
1
T
Törté-Net
2005. február 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1