A+ A-

Kezdés

Sziasztok, Kevin vagyok és most el mesélem hogyan jutottam el a homo sexig. 15 éves voltam amikor egy jó haverommal együtt lógtunk erre arra és hát volt hogy egymás előtt vertük ki a farkunkat. Akkoriban már minden nőre beizgultunk, gyakran leskelődtünk be a szomszéd nő fürdőjén, nagyon sexi volt és izgató. Ilyenkor mindig elmentünk és valahol kivertük, volt hogy erdőbe vagy bunkiba. Jó volt és nagyon sokszor. Egyszer elkezdtünk beszélgetni hogy de jó lenne ha bekapná a nő vagy megdugnánk vagy kiverné nekünk, mennyivel másabb lenne mint hokizni. Erről sokat ábrándoztunk és egy nap egy építkezésen vertük (komolyan minden eldugott helyen hokiztunk és megszoktuk hogy egymás előtt, nekem már egyedül nem is volt olyan jó) és én megkérdeztem megfogod e a faszom, erre ő csak ha te előbb az enyémet persze nevetett. Én oda mentem hozzá és megmarkoltam a farkát ami akkor már kőkeményem meredt. Csak nézett nem tudta mit szóljon. Én gyorsan elkezdtem húzogatni a bőrt rajta de finoman érzéssel ő meg persze élvezte és felnyögött.
-Ő Kev ez eszméletlen jó csináld még csináld. Csináltam és közben a saját farkamat is vertem.
Nem bírtam magammal és elkezdtem simogatni a testét ami meztelen volt már rég, a mellkasát a hasát, utána nyalogattam a mellbimbóját a nyakát az arcát és megcsókoltam, nem ellenkezett smároltunk de közben vertem a faszát . Lejjebb nyalogattam és már a faszánnál jártam amikor rá néztem és ő megsimogatta a fejem. Értettem és megnyaltam a makkját kicsit, nagyon ízlett, nagyon finom volt. Haladtam egyre csak egyre és most a makkját kaptam be és szívogattam. Vissza és rábuktam teljesen, amennyire tudtam, az egész szinte befért (kb 15 cm volt, az enyém is). Életem első faszát szoptam, nyaltam. Ő meg csak nyögött közben a nevem mondogatta. Már közel lehetet mert nagyon kemény lett és megfeszült a fasza. Kivettem és kézzel csináltam tovább és néztem őt. Nem kellett sok és a kezembe élvezett el a drága.
Elég sok gecije jött több mint máskor, mivel szoktam nézni. Megkóstoltam a kezemen lévő gecit és nagyon ízlett. Felálltam hozzá és megcsókoltam, elég sokáig csókolóztunk.
Utána ő megköszönte és azt mondta soha életében nem volt ilyen jó semmi se és még akkor ilyet tőlem. Azt mondtam hogy ez természetes de én még merev voltam és ő is észre vette ezt.
De ő csak kiverte nekem akkor mert mást nem mert még. Nekem ez is finom volt és eszményi, mivel még senki nem fogta soha meg. Felöltöztünk és elindultunk haza, közben dumáltunk és megbeszéltük hogy még csinálunk sok mindent és ez köztünk marad.
Így is volt szinte naponta együtt voltunk és leszoptunk egymást, olyan is volt hogy a számba élvezett el és én lenyeltem. 69-es pózban is csináltuk és ilyenkor ő fölt felül én alul.
Egy nap ő mondta hogy meg akar dugni engem, mert teljesen magának akar, ez nekem tetszet és én amúgy is ujjaztam már magam otthon. Mondtam hogy rendben de azt nálunk kell.
Nem volt otthon senki és mi ketten voltunk csak. Rákészültünk, megfürödtünk mindketten és jól kimostuk a seggemet. Utána bementünk a szobámba és csókolóztunk tapiztunk simogattunk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.7 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zo 2007. 05. 10. csütörtök 18:56
Negyon szexis!Folytasd!!
#3 chris 2005. 03. 7. hétfő 11:18
nagyon jó, izgis. csak kicsit részletesebben is kifejthetnéd a dolgokat. várom az új storykat!
#2 firstex 2005. 02. 27. vasárnap 17:51
Aranyos történet és izgató. 8
#1 Törté-Net 2005. 02. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?