A+ A-

Vad péntek délután

Előszó: Én egy fiatal(17), jóképű srác vagyok, és meghívtalak magamhoz a hétvégére, a neten keresztül ismerkedtünk.. Az utolsó e-mail-ben abba egyeztünk meg, hogy szimpátia alapon megy a dolog! Lesz ami lesz, nem erőltetjük a dolgot. Mind ez egy péntek délután kezdődött.
Gondolj, csak bele milyen jó lenne, ha el tudtál jönni ide énhozzám. Vonattal eljönnél az állomásig, onnan pedig én elvinnélek a lakásomba. Ott leülnénk egyet beszélgetni a konyhában, kicsit ismerkedni. Én pedig megbontanék egy jól hűtött üveg pezsgőt, ami ebben a nagy nyári melegben jól esne.. Miután a pezsgőt megittuk, és a hangulat is egy kicsit feloldódott felajánlom, hogy menjél el egyet lezuhanyozni, mivel ez a hosszú vonatozás után biztos jól fog esni.
Ehhez először körbe vezetlek a lakásban. A konyhát már láttad, most megmutatom a hálószobát, aminek a közepén áll egy nagy francia ágy, leterítve egy szép kellemes érintésű takaróval. Később itt fogunk összebújni. Utána megmutatom a WC-t és végül a fürdőszobát. A fürdőszobában egy nagyméretű zuhanyzó fülke van, nem átlátszó üvegfalakkal. Én, most ott hagylak, mondván kezdj nyugodtan el zuhanyozni.
Néhány perccel később már hallom is ahogy csobog a fürdőben a víz. Beléptem a fürdőszobába és elvittem a levetett ruháidat, hogy tusolás után ne legyen rajtad semmi. Szerencsére nem vetted észre hogy bementem. A ruháidat a hálószobában az ágyra dobtam. Nagy volt a kísértés számomra, így végül nem sokat gondolkodva én is utánad eredek. Hamar ledobtam magamról a ruhát, és meztelenül belopóztam a fürdőszobába. Te épp háttal áltál az üvegajtónak, amikor én azt csendben kinyitottam. Te még mindig nem vetted észre, hogy én mögötted állok, így hirtelen ért hogy megérintettem vizes hátadat. Rémülten fordulsz hátra, de mielőtt megbírnál szólalni én már kérdezem is, hogy nincs e szükséged valakire aki megmossa a hátadat. Te egy pillanatot gondolkodva bólintasz a fejeddel, hogy igen és én már be is léptem melléd.
Még mindig kicsit félve fordítasz nekem, mint idegennek, akit ma láttál életedben először hátat. Én fogom a tusfürdős flakont és a tenyerembe nyomok belőle. Finoman elkezdem a tusfürdőt a hátadon dörzsölgetni. A hátadon végig nyakadig a válladat masszírozva. Lassan elkezdek lefelé haladni, a feneked ig. Ismét a kezembe veszem a tusfürdőt, és a tenyerembe nyomok belőle. A hátadhoz simulok a testemmel, majd lassan előre nyúlok a hasadhoz, azt is simogatva, mintha megszeretném mosni, pedig mind a ketten tudjuk hogy csak a simogatás kedvéért teszem. Bal kezemmel a bal melledet kezdem el simogatni, míg a jobb kezem lassan lejjebb csúszik. Körbe- körbe simogatom a pinádat és szép lassan belecsúsztatom egy újamat is.Ekkor felnyögsz. Ez idő tájt már az én hímveszőm is elkezd élénkülni, amit te is hamar észreveszel a feneked vágatában.
Most már te sem bírod tovább. Már nem érzed magad kicsit sem kellemetlenül, sőt kezded egyre jobban élvezni a dolgot. Amikor érzem, hogy a pinád kezd nedvesedni az újazásomtól, hírtelen megfordítalak háttal a falnak nyomlak, szorosan a testednek szorítom az ennyimét és vadul megcsókollak. Az égnek meredező farkam ekkor a finom pinádhoz ér, amitől még jobban beindul. Hírtelen letérdelek eléd és most mind a ketten tudjuk hogy mi következik. Jó alaposan kinyallak.
Pillanatokon belül elöntötte testedet a forróság. Közel jutottál a csúcshoz. Kéj nyögések áradnak a szádból, nem bírsz már magaddal! Megfogod a fejem és megpróbálod eltolni a forró pinádtól, de én ezt nem engedem. Kinyalom a pinádból az utolsó csepp kéjnedvet is.
Lábaid alig bírnak el, letérdelsz mellém és én ismét megcsókollak. Ezután én fel állok és a szád elé helyezem a kőkemény farkamat. Nem kell magyaráznom hogy mit várok el tőled, bekapod a farkam és elkezded szopni. Kiveszed a szádból megnyalod innen onnan és megint bekapod. A farkam rövid idő után elkezd lüktetni és közeleg az én végem is. Amikor érzem hogy eljött az én időm megpróbálom kivenni a farkamat a szádból de már késő, az első löket közvetlenül a szádba ment. De még jutott bőven az arcodra is a spermámból. Te még kiszívtad az utolsó cseppeket a farkamból és te is felálltál. Lemostam az arcodról a még rajta levő sperma maradékot, és kiléptem a tusoló fülkéből. Oda adtam neked is egy törölközőt, hogy megtörölközhess. Közben megkérdeztem hogy nem innál-e egy pohár hideg üdítőt. Természetesen te is örültél ennek az ajánlatnak, mert nagyon szomjas lettél a hosszú tusolástól. Felvettem egy rövidnadrágot, és hamar kimentem a konyhába elkészíteni az üdítőket, amikor hangosan kiáltva kérdezted tőlem hogy hova lettek a ruháid. Én nyugtatóan mondtam, hogy kivittem őket a hálószobába, nehogy vizesek legyenek. Ekkor hívtalak ki a konyhába az üdítő miatt. Csak egy szál nedves törülköző borította gyönyörű testedet. Meg ittad az üdítőt és már siettél is be felöltözni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.25 pont (4 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Andreas6 2017. 12. 20. szerda 08:38
Nekem egyáltalán nem tetszett.
#2 A57L 2014. 10. 26. vasárnap 10:16
Ez nagyon tetszett.
#1 Törté-Net 2007. 07. 28. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?