A+ A-

A cseléd

Nem tudok aludni. Meleg is van, kitakarózva fekszem az ágyon. Áll a farkam. Már nem fogom sokáig bírni. Manci, a feleségem már két hete ott van az anyjánál, aki állítólag beteg. Már harmadszor ebben az évben. Én meg itt fekszem és nem tudok a faszommal mit kezdeni.
Nekem gyanús az egész ügy. "Véletlenül" mindég olyankor beteg Manci anyja, amikor Török Pityu, a nejem volt völegénye, akitöl elhódítottam, ott van a faluban. Nem mintha nem bíznék az asszonyban; már hat éve él velem és eddig még igazán nem lehetett okom a panaszra. Jó feleség, mindent megcsinál. És az ágyban egy bomba. Olyan pinája nincs még egy nönek mint neki.
De az utóbbi idöben mintha ritkábban tartaná oda nekem. Pedig én egy egészséges férfi vagyok, akinek igazán szüksége van rá. Manci nem is panaszkodhatik, mert eddig mindég ki tudtam elégíteni. Csak - a fene egye meg - miért olyan sokszor beteg az anyja, hogy le kell menni öt ápolni Bivalybasznádra, vagy hogy hívják a falujukat. Nincs kórház a közelben? És amikor anyósom eljön bennünket látogatni, ugy látom, mintha kicsattanna az egészségtöl.
Igaz, anyósom ellenezte a házasságunkat, ö inkább Török Pityunak szánta volna Mancit. Nagy is volt a szerelem annakidején, Manci mamája mindent megtett, hogy a fiút megkaparintsák. Becsukta mindkét szemét és úgy tett, mintha nem venne észre semmit. Ha Pityu jött, neki rögtön intéznivalója volt a szomszédságban, csak hogy Manci meg a Pityu egyedül maradhassanak. A vége aztán az lett, hogy a Pityu megkúrta a Mancit. Csak aztán be kellett vonulnia póttartalékosként hat hónapra és Manci ott maradt egyedül a megbaszott picsájával. S az pedig mindég viszketett neki.
Én pedig szépen kihasználtam az alkalmat és elszerettem a Mancit. Hagyta is magát elszeretni, mert az én faszom ott volt, a Pityué meg nem. Aztán gondoskodtam arról, hogy a Pityu megtudja, hogy én töcskölöm a menyasszonyjelöltjét. Rögtön vége is lett a szerelemnek.
Perssze, ez aljasság volt tölem, de hát én olyan szerelmes voltam a Manciba, hogy az sem zavart, hogy a Pityu fasza már benne járt; födolog, hogy az enyém legyen. De az utóbbi idöben kezdenek a dolgok nekem nem tetszeni.
És most itt vagyok, álló fasszal két hete és ma telefonált Manci, hogy még legalább egy hétig maradnia kell. Mi az hogy legalább! Hát meddig üljek itt és verjem a faszom? Amíg ö talán a Török Pityuval kúratja magát. De meg is ölöm ha megtudom.
Most itt ülök, farkam a markomban és huzogatom a faszom börét le és fel. Nézem, hogyan tünik el a vörös makkom a fitymám ráncaiban, hogy aztán, amikor egészen hátrahúzom a bört, akkor a fényesen feszülö Faszfej kiemelkedik és magasra nyújtja a fejét.
Még jó, hogy legalább ez a lehetöség megvan, hogy az ember egy kis megkönnyebbülést szerezzen magának. Jó is az nagyon, amikor az ember a bört ugy finoman ide oda huzogatja. Olyan kellemes érzés terjed el az egész faszban. De most valahogy nem akar menni a dolog. Igaz, hogy ma délután már egyszer kivertem, most pedig nem akar elsülni. Ha nem akar, akkor miért áll? És bennem miért van ez a nyugtalanság, ez az izgalom? Megkísérlem a heréimet egyik kezemmel megragadni, míg a másikkal a faszom verem. Közben arra gondolok, hogy esetleg pont most dugja be Török Pityu azt a rohadt faszát a feleségem lába közé.
Persze, teherbe nem ejtheti, mert az asszony a negyedik hónapban van. Már gyönyörüen domborodik a hasa és a pinaajkai a duplájára nöttek. Olyan szép, kiemelkedö hurkácskák, hogy öröm nézni. És öröm nyalni. Azt mondják, ha az asszony állapotos, akkor nagyon kívánós és állandóan lökni kell. Én mást tapasztaltam az utóbbi idöben. Mindég kevesebb kedvet mutatott a cicázásra és mindég betegebb lett az anyja. Hogy bassza meg az a magasságos... Uram, nem káromkodok.
De áll a faszom és nem tudom kiverni! A picsába is!
Most nagyon el kellene egy kis kurva. De honnan vegyem? Pedig szívesen bedugnám már a dorongomat egy jó meleg punciba. Hogy azzal megcsalnám a feleségemet? Hát ha nem tévedek, akkor most pont ö baszik félre. De csak tudjak meg valami bizonyosat...!
Mari! A cselédlány! Ez jut az eszembe. Ott fekszik most a szobájában és biztosan alszik már. "Jól ellásd az urat amíg odavagyok Mari!" mondta neki a feleségem. Meg is csinált az mindent. Fözött, mosott, takarított. Hej, az anyja picsáját, most is kisegíthetne. Ha bemennék a szobájába...
...biztos nem mondaná meg a nejemnek. Godolom, neki is jól jönne egy kis töcskölés. Fiatal még az a csibe nagyon, talán még tizenkilenc sincs, ilyenkor pedig lucskosak szoktak lenni a kis pinák. Nem is tudom megérteni, hogyan bírja ki fasz nélkül. Nem megy az a lány sehova, csak ül a szobájában, ha nincs éppen valami dolga. Cak vasárnap délután megy ki sétálni, gondolom elkap magának valami bakát aztán odatartja neki. Hogy hol? Tudja a frász. Ide még nem hozott semi legényt. A feleségem nem is türné.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.84 pont (116 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 Andreas6 2017. 10. 27. péntek 05:02
Kis változatosság az egy kaptafára készült pornó forgatókönyvek között.
#16 A57L 2016. 04. 2. szombat 08:31
Humoros,jó történet.
#15 Brigádos 2008. 09. 21. vasárnap 13:27
A történet hangneme faragatlan, de tény és való, hogy van humorod!
#14 123 2008. 06. 22. vasárnap 19:41
szerintem nagyon jó írás, van benne valami eredetiség
#13 Z 2008. 06. 19. csütörtök 16:24
Uristen!!!!LLLLOOOOLLLL!!!Ez mekkora!!Ahelyett hogy vertem voplna inkább végig röhögtem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LOLOLOLOLOLOOLOLOL
#12 mob13 2008. 06. 4. szerda 10:09
"Meg aztán nagy pinaszag van itten!"
#11 pocsoskari 2007. 06. 29. péntek 22:36
ez se semmi!
#10 Gigolo 2005. 04. 1. péntek 13:46
Hát... komolyan könnyesre röhögtem magam a sztori olvasása közben:D:D
Ekkora parasztot :D:D:D:D:D:D
#9 Axes 2005. 03. 11. péntek 09:49
"Hej, Mari, Mari, baszom az anyádat!" LoooL
#8 Péter 2005. 02. 8. kedd 17:45
En nem családi, hanem cselédi
#7 ezekiel 2005. 02. 7. hétfő 02:26
Forogni kezd velem a világ. "Hej, Mari, Mari, baszom az anyádat!"
ezért családi:)
#6 fantal77 2005. 02. 7. hétfő 02:22
Hm.. csak tudnám, hogy a story felét miért a Török Pityuról való elmélkedés teszi ki :))))

Plusz a szerzőnek kissé kevés fogalma van a 60 évvel ezelőti viszonyokról, de ez mellékes....
#5 Nagy János 2005. 02. 6. vasárnap 18:12
Mi a fasztól családi ez a történet ?
#4 Mynock 2005. 02. 6. vasárnap 17:25
Hát Mari végül is a családhoz tartozott :))
#3 bio 2005. 02. 6. vasárnap 09:04
Szerintem az, hogy megemlítették benne a feleségét is! :-)
#2 Bratyó 2005. 02. 6. vasárnap 03:53
Miebben a családi történet?
#1 Törté-Net 2005. 02. 6. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?