A+ A-

Szex Anyuval

Mielőtt a történetem mesélésébe kezdenék egy kis előzmény a megértés kedvéért. A szüleim 14 éves koromban elváltak és a családi házunk apámé maradt. Nekünk vett egy belvárosi 50 négyzetméteres, szoba-konyhás lakást. Anyu akkor még csak 34 éves volt és életét feltette az én nevelésemre. Együtt tanultunk, tanított mindenre és szinte barátnőként kezelt. Így mertem kérdésekkel hozzá fordulni minden téren. Kezdett érdekelni a szexualitás is és sokat beszéltünk róla. Nem értettem nekem miért bizsereg mindig a puncim, pedig még csak gyerek vagyok és neki az éret nőnek miért nem. Elmagyarázta, hogy neki is vannak vágyai, de tudja kontrolálni, így nem vesz róla tudomást, de ő is szokott maszturbálni és egy hónapban egyszer neki is van szexuális kapcsolata férfival, de egyre kevésbé élvezi, hisz neki a szex mellé érzelmek is kellenek és bizony a férfiakban ez nagyon kevés van. Én egyre többet kívántam és egyre többször kérdeztem, hogy hogyan csillapítsam vágyamat és mindig csak az önkielégítésre biztatott és óvott a férfiaktól. Szinte belém beszélte, hogy féljek tőlük és undorodjak még attól is, hogy egy hím hozzám ér.
Teltek az évek és annyira lebeszélt a férfiakról, hogy 16 évesen sem volt még barátom és még nem is csókolóztam, csak kétnaponta, míg anyu a munkahelyén volt, gimi után maszturbáltam. Egyik legjobb barátnőm is utálta a férfiakat ( talán azért lettünk barátnők) és szinte mindig vele lógtunk. Sokat beszéltünk vele is a szexről és mivel más élményünk nem volt a masztizásunkat meséltük egymásnak és közben bugyin keresztül dörzsölgettük a puncinkat, míg el nem élveztünk egymás előtt. A szobát betöltötte a nedveink illata és szívtam magamba, hisz kedvenc illatommá vált. Sokat már a buszon is megéreztem az illatot, ha valamelyik nő izgalmi állapotba volt, esetleg túl volt egy élvezeten és ettől én is kiindultam és alig vártam, hogy akár egy kapu aljban is, de simogathassam magamat.
Harmadik osztályos koromban 17 évesen az osztály télapó bulit rendezett péntek este. Az osztályfőnökünk poroszosan szigorúan fogott minket és csak 5- től 7-ig engedte a bulizást. Persze mi a buli után elmentünk egy bisztróba 8-9-en és mint a nagyok iszogattunk én főleg vodka narancsot. Nem mondom, hogy addig nem ittam, de akkor talán egy kicsivel többet engedtem le a torkomon, mert éreztem kezd a fejembe szállni, mert már a hatodik kört engedtem le a torkomon. 11 után elköszöntem és kitámolyogtam. Gyalog indultam haza, hisz a hideg azt hittem jót tesz, de a fejem tisztult, de a lábam egyre gyengébb lett. Az utolsó lépcsőfokokat és a gangon már négykézláb vánszorogtam. Hihetetlenül gyorsan és főleg csendben kinyitottam az ajtót és leültem a konyhaasztalhoz, hogy erőt gyűjtsek. A melegben a fejem is elnehezedett és lehajtottam az asztalra. Persze egyből el is aludtam. Reggel 7 körül anyu rázogatott, de éreztem nagyon fázik az altestem is. Felemeltem a fejem, de erre a mozdulatra belém hasított a fájdalom és szinte felüvöltöttem. Anyu kedvesen magához húzta a fejem és mondta.
-Gyere drágám menjünk a fürdőbe, mert jobban felfázol.
Ekkor jutott el a tudatomig, hogy bepisiltem éjszaka. Rettentően szégyelltem magam , de nem volt erőm semmihez, zsibogott mindenem így anyu a hónom alá nyúlt és úgy vezetett a fürdőbe. Levetkőztetett alulról és a nagy lavórba ültetett és elkezdett alulról finoman mosdatni. Még másnaposan is éreztem a bizsergést a puncimba, feltűnt anyu nagy sóhajtozása is és az a finom illat mi egy izgalomba lévő punciból tör elő. Az enyém is lehetett volna, de én vízben voltam és szappanoztak, tehát csak az anyué lehetett. Túl gyenge voltam, hogy megkérdezzem és alig vártam, hogy felül is levetkőztessen, megmosdasson és lefektessen. Egyből álomba zuhantam és rémségeket álmodtam. Arra ébredtem, hogy anyu ölel magához az ágyban, simogat és nyugtatgat. Izzadt csapzott voltam, de rázott a hideg. Anyu gyorsan levetkőzött a takaró alá bújt és a saját testével melegített. Kezdtem megnyugodni és kezdtem izgatónak találni a helyzetet még a zsongó fejemmel is és az anyu szuszogása a fülemben is gyorsult. A takaró alatt dörzsölgette az egész testem, majd a remegés csendesedésével már érzéki simogatásba ment át. Így felizgulva aludtam el és most már izgalmas erotikus álmom volt. Átéltem ismét a kényeztetést.
Vasárnap reggelinél már nem hasogatott a fejem, enni is tudtam. Anyu megvárta míg mint a kisegér morzsázgattam a pirítósomat majd kedvesen mondta.
-Kislányom! Gyere a szobába beszélgetnünk kell!
Már tudtam, jön a fejmosás, ami sajnos ki is járt nekem, de tévedtem.
-Gyermekem- kezdte- Már szinte nagylány vagy és nem lesz beleszólásom az életedbe, de még talán utoljára had osszam az anyai tanácsomat.
Szemlesütve hallgattam, Ő folytatta.
-Mint éret nő már magad irányítod a tetteidet és tudom évek óta óriási feszültségek vannak benned. Ehhez jó nagy adagot a válás is hozzá tett, a serdülésed és a nővé válásod is. Tudom ezt a feszültséget valahol valamibe le kell vezetned.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (126 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 zoltan611230 2014. 01. 31. péntek 18:19
Jo.
#15 A57L 2013. 08. 28. szerda 04:32
Nem rossz.
#14 erzekimasszazsnoknek 2013. 04. 29. hétfő 12:53
Elmegy smile
#13 genius33 2012. 09. 17. hétfő 09:55
Bizony hogy jó smile
#12 sihupapa 2008. 11. 15. szombat 22:51
szép
#11 awi 2005. 01. 8. szombat 13:36
De jó,hogy megint a férfiak tudják a legtöbbet a nöi orgazmusról...
#10 SZÁURON 2005. 01. 6. csütörtök 20:44
G pont? kitérdekel a G pont hogy mit termel! Egészjovolt.
#9 chris 2005. 01. 6. csütörtök 17:32
amúgy meg vannak olyan nők, akik akárhol élveznek, lehet az csikló is orális szex közben, annyira elengedik magukat, hogy vizelet is távozik belőlük, szabályosan bepisilnek miközben élveznek.
#8 chris 2005. 01. 6. csütörtök 17:24
kedves Péter!
én nem a G-pont létezését vontam kétségbe. hüvelyi orgazmus=G-pont orgazmussal. a G-pont viszont nem termel váladékot. erre írtam h hülyeség.
#7 abrakadabra 2005. 01. 6. csütörtök 15:52
vacak..
#6 Tamás 2005. 01. 6. csütörtök 10:51
Nekem a vége tetszett a legjobban:"profi leszbikusokká váltunk",
miért vannak amatőr leszbikusok?
#5 Péter 2005. 01. 6. csütörtök 06:55
Chris! Neked nem mindegy ki írta a sztorit, fiú vagy lány? Jó és kész. Felizgat vele minket. És még egy kis szurkapiszka neked! Jobb lenne ha a szexuális tudásod elmélyítenéd mielőtt hülyeségeket beszélsz, mert igen is van Grafensberg pont és a nők ott élveznek a legjőbban. Sajnos az ilyen élvezetkor annyi váladék távozik a nőből mintha bepisilt volna. Hogy ezt a G-pont okozza? Kit érdekel az eredmény fontos. Egy szer élj át egy ilyet akár lány vagy akár fiú és akkor beszélj eről a témáról. Én a barátnőmmel már átéltem és az eredmény leírhatatlan.......
#4 Áki 2005. 01. 5. szerda 22:14
Szevasz Nagy+János! akárhol meglátom a hozzászólásod mindenhol negatív. Mond el a kritikád, de azt is, hogy tudja jobban megírni a történetet. Tudod mit írj egyet te is kíváncsi lennék rá!!!
De szerintem neked nem menne, te csak fikázni tudsz!
#3 Nagy János 2005. 01. 5. szerda 21:41
Marhaság
#2 chris 2005. 01. 5. szerda 19:09
hát ezt tuti, hogy pasi írta. méghogy G-pont orgazmus. a G-pont különben sem termel semmit.
#1 Törté-Net 2005. 01. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?