A+ A-

A betörő

Még pár lépés és már befordulok a házunk elé. - zakatolt afejében a biztatás, miközben minden erejét latba vetve rohant végig a lámpaoszlopokkal gyéren teletűzdelt sötét parkon átvivő gyalogúton. Azt érezte: követik, de nem mert megállni, hogy megbizonyosodjon róla, valóban így van-e. Hátranézésről szó sem lehetett, mivel azonnal orra bukott volna a lábainak gyors kapkodása közben. Tehát maradt a biztonságot jelentő futás, és ha valaki ismerte volna az ő történetét, akkor ezen egy cseppet sem csodálkozna.
Végre maga mögött hagyta a bokrok és fák közti utat, és egy éles jobbkanyarral befordult a nagy park melletti épület elé, amiben a lakása volt. Kiizzadva és lihegve állt meg a kapu előtt és benyúlt a farmernadrágja zsebébe, ahová a kapukulcsot még a délutáni indulásakor betette. Nagy csörgéssel húzta elő a kulcscsomót, remegő ujjai alig találtak rá a zárba illőre, végül nagy sóhajtással nyugtázta a zár elfordulását, és a kapu kinyílását. A következő percben mint aki nem tud parancsolni lábainak, azok újra nekilendültek, és kettesével szedték a lép csőfokokat egészen a második emeletig. Ott volt a menedéket jelentő bejárati ajtó. Csak most jött el az a pillanat, amikor megengedte magának, hogy nagyokat lélegezve lassan megnyu godjon, és valamivel ráérőssebben illessze be lakása bejárati ajtajának biztonsági zárába a következő kulcsot.
Végre magára csaphatta lakása ajtaját! Nem lesz ez így jó! - csóválta fejét, még mindig lihegve a hosszúra sikerült sprinttől. Ha még edzésben lenne! - bár ha ezt többször meg kell ismételnie, akkor hamarosan élsportoló is lehet belőle. Valahogy nem vonzotta ez a perspektíva. De egyszerűen nem tehetett mást. Amint belépett a magas fák, alacsony bokrok szegélyezte sötét gyalogútra, azonnal rátört a rettegés, meg az ezzel együtt járó késztetés, hogy azonnali lélekszakadt futásba kezdjen. Valamilyen megmagyarázhatatlan dacból nem választott másik hazavezető utat, pedig megtehette volna. Ha megkerülné az egész épületcsoportot, akkor kijutna a jól megvilágított útra, és onnan balra fordulva ugyanott, a lépcsőháza kapujánál kötne ki. Mégis inkább futott, inkább megküzdött a rátörő fagyos rettegéssel. Minden alkalommal úgy indult el otthonról, hogy megfogadta: ma azért sem fog rettegni, de ha majd félne is, futni azt azért mégsem fog. Ezt a fogadalmát eddig soha nem tudta betartani, ha egyedül jött haza ilyen későn. Már mindjárt éjfél. De nem akart lemondani az esti programjairól: se a közös moziba járásokról, se a sokáig elhúzódó baráti beszélgetésekről. Most is így volt. Már a munkahelyen megbeszélték, hogy összejön a csapat megünnepelni a Katalin napot.
Ledobta magáról a kabátot. Szokás szerint átizzadta ruháit. Ilyenkor mindig kényelmetlenül érezte magát. Farmernadrágja alatt teljesen tacsakos lett a bugyi, a hosszú ujjú kardigán alatti inge pedig rátapadt a nedves hátára, elől pedig szemtelenül felfedte előreugró, egyébként fedetlen melleit.
Gyorsan bement a fürdőszobába, megeresztette a kádcsapjait, beállította a kizubogó inkább forró, mint meleg vizet, majd szinte kapkodva kezdett vetkőzni, egymás után fejtve le magáról a testére tapadt ruhadarabokat. Még mielőtt belépett volna az időközben megtelt kádba, a feje tetejére feltűzte a most egyetlen hosszú fonatba rendezett derekáig érő fekete haját. Végre elnyúlhatott a forró vízben és kinyújtóztatta elfáradt tagjait. Lehunyta a szemét, megpróbálta összeszedni gondolatait. Jólesőn érezte ahogy visszatér a lélekjelenléte, is megnyugszik. Kinyújtotta bal lábát, felemelte és végigsi mította hosszú vékony combját. Meg volt elégedve testalkatával. 176 cm-es testmagasságához 87-es mell-, 56-os derék- és 89-es csípőbőség tartozott. Testsúlya stabilan 52 kg volt. Így hát nem volt miért szégyenkeznie mások előtt. Hosszúkás, inkább szív alakú arcának ártatlan tekintetű kislányos vonásait szép nagy sötét szemek egészítették ki. Mindig nagy gondot fordított külsejére, szerencsés alkata ebben sokat segített neki. Annak ellenére, hogy fekete hajához még latinos bőrszín is tartozott, a szőrszálak nem rakoncátlankodtak testén mindenfelé, és meglepően könnyű volt őket kordában tartania. A nagy sötétlő bolyhot meghagyta annak természetadta helyén, és a combjai között is sűrű növésű szőrszálak bújtatták el nőiességének fodrozódó szirmait. Más testtájai a gondos ápolás következtében teljesen csupaszok maradtak. Bőre feszes volt, teste ruganyos.
Lassan visszaeresztette lábát a vízbe, majd megemelve csípőjét jobbjával benyúlt a combjai közé. Soha nem hagyott ki egyetlen adandó alkalmat se egy kis önkényeztetésre. Másik keze is hamar követte az előzőt, és a két felkarja közé szorult keblei középen összepréselődve emelkedtek ki feledve kicsit szétálló természetes helyzetüket. A két kiemelkedő kúp hegyén hamar összeráncolódó bimbók megkeményedtek és színük is megsötétedett, egyrészt a fürdő hűs levegőjétől, másrészt a már ölének belsejébe siklott ujjai stimulálta meg-megránduló testében beindult zsongástól-bongástól.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2016. 02. 9. kedd 10:02
Egész jó.
#4 A57L 2013. 09. 1. vasárnap 05:09
Nem rossz.
#3 pauba 2004. 12. 21. kedd 13:39
Ki mondta, hogy "életszerűnek" kell lennie?

#2 chris 2004. 12. 20. hétfő 14:41
nagyon életszerű :-(
#1 Törté-Net 2004. 12. 19. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?