A+ A-

Első találkozás

Az első találkozót sok-sok egyeztetéssel beszéltük meg. Egy étterem eldugott zugában, egy vacsora, néhány ital és beszélgetés után rátértünk találkozásunk miértjére. Szimpatikusak vagyunk egymásnak, s ekkor hozzád hajolok, megsimogatom a puncidat, a kezedbe adok egy kis csomagot, és a füledbe súgom, hogy most menj ki a mosdóba, és vedd fel, amit a csomagban találsz. Te engedelmesen kimész, magadra zárod az ajtót és kinyitod a csomagot, amiben egy latex bugyit találsz, amin egy műpénisz van, és úgy kell felvenni, hogy a műpénisz a puncidba dugod. Ekkor talán elbizonytalanodsz egy kicsit, de aztán úgy döntesz, hogy felveszed, hiszen mit is veszthetnél.
Kijössz a mosdóból, visszaülsz mellém, és ekkor valami történik a puncidban. A műpénisz elkezdett vibrálni benned. A kezemben egy távirányítót tartok, amivel irányítani tudom a bugyidon lévő péniszt. Most a kezemben tartalak.
Azt tanácsolom, hogy menjünk fel hozzám, és te bele is egyezel. Kimegyünk a kocsimhoz és közben a távirányítóddal, játszom. Beültetlek a hátsó ülésre, a szádba egy szájpecket rakok, a szemedet bekötöm, a kezeidet a hátad mögött összekötöm, a lábaidat szintén, elfektetlek a hátsó ülésen és betakarlak egy pokróccal.
Elindulunk hozzám, te most félni kezdesz. Meg vagy rémülve, hogy mi fog történni veled, hiszen még alig ismersz. A puncidban közben hol gyorsabban, hol lassabban vibrál a vibrátor. Hallod, hogy felhívok valakit, és azt mondom neki, hogy van velem valaki, aki szeretne több férfival lenni. És megbeszélem az idegennel, hogy egy óra múlva legyen nálam.
Kb 10 perc után megérkezünk. Kiszállok a kocsiból, téged benne hagylak. Majd két perc múlva eloldozom a lábaidon a kötelet, és kiszállítalak a kocsiból. Bevezetlek a házba, a szemed még mindig be van kötve. A lakásban a kezedet eloldozom, majd újra kötelet kapsz rá, és a mennyezethez húzom a kezeidet. Leveszem a harisnyádat, a nadrágodat és a latex bugyit is. A felsődet felhúzom. A kisajkaidra csipeszeket rakok, majd súlyokat akasztok rájuk. A szádból kiveszem a pecket, a nyelved kihúzom a szádból, és két kínai evőpálcika közé szorítom úgy, hogy a pálcikák mindkét végét összegumizom. Így nem tudsz nyelni és a nyálad az álladon végigfolyik, le a melleid közé. Nagyon izgató vagy így kiszolgáltatva. Így hagylak egy kis időre, miközben hallod, hogy pakolok. Az eszközeimet szedtem elő. Most váratlanul korbácsütés éri a melleidet, aztán szünet, most a fenekedre kapsz, aztán a hasadra és így tovább a legváratlanabb pillanatokban a legváratlanabb testrészedre kapsz ostorütéseket. Ezután az egyik lábadra is kötelet kötök, és azt is felhúzom a plafonra. A melleidet is megkötözöm, hogy csak úgy feszüljenek a vértől.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.38 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 06. 3. kedd 05:02
Gyenge
#3 anyád 2004. 11. 29. hétfő 09:45
Összecsapott, összeollózott történet. Néhány weben lévő kép, amiből ötletet merítve röviden , túl tömören megírva, csapnivalóan bugyuta stílusban. Semmi részletezés, érzékiség, csak a durván, röviden, csapongva. A valógágtól igen távol, minden realítást nélkülözve, hibákkal tele, a történet fonalát nem követve ír le néhány elemet, amit ráadásul első találkozásként nem is lenne célszerű. Az hogy ki mit érez, nem számít benne, pedig ez nagyon fontos lenne. Folytathatnám még a véleményt, de nem éri meg, mert csapnivaló a történet. Tipikus példája annak, hogy nem a benne lévő SM elemek száma adja meg egy írásnak az értékét.
#2 xess 2004. 11. 29. hétfő 07:27
Devil! Nem tudom mit is írhatnék. A gondolataidban megvan a hajlam a sadizmusra, de annyi erőd még nincs, hogy ezt leírd és amit leírtál átgondold. Sok a hiba benne. Első ott kezdődik, hogy telefonálsz valakinek ki nem egy óra múlva hanem ezen az estén nem is érkezik meg. A másik ahogy a lányt kínzod gondolatban. nagyon gyerekes innentől fogva. Az ilyen szitukat senki nem reaglja így le, mint a Te hősnőd és vagy nagyon puhány vagy a fájdalom okozásában, vagy egy érzékeitől megfosztott nővel kezdtél. Ne kelljen a hibákat "tételesen" elemeznem, mert az egy másik történet lenne. Szóval ha érdekel ez a téma olvass sokat róla és néha próbáld is ki magadon, tudd mi mennyire fáj. Ha írsz ahhoz sok sikert, de ne kapkodd el a dolgot.
#1 Törté-Net 2004. 11. 28. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?