A+ A-

Kedvesem munkahelyén

Ücsörögtem az asztalomnál, a halaszthatatlan teendőimen túl, a halaszthatókon innen.
Innen nem mozdulok. Munkaügyben legalábbis. Nézem a telefont. Nemrégen tettem le.
Fülemben még viszhangzik a kedves hangja, incselkedő nevetése, sóhajtásai.
Az agyam függetlenítette magát, és képfoszlányok jelentek, meg a legutóbbi együttlétünkről. Igazi ".. Fűszerszámozott teátrum.." illatokkal, ízekkel, érzésekkel, színekkel, formákkal.
A haja a bőre illata, a valamennyi ajka csókjának íze, örömtől suttogó hangja, melle, combjai formája, a sima és borostás felületek különböző érzete, mind - mind előjön. Lassan elkábulok, de csak pillanatokra hiszen nincs itt mellettem, s az érzéseim kaján vigyorral elillannak.
Kábán ülök egy darabig aztán elhatározom magam.
Becsapom a fiókot, kikapcsolom a gépet, táskám kézbekapom, és kiviharzom a szobából. A várost át kell utaznom, és még pontosan azt sem tudom, hogy hova, de nem érdekel.
Végül kis szerencsével megtalálom a céget ahol dolgozik, és mivel jókora idő telt el az indulásom óta a műszakot befejező dolgozók utolsó mohikánjai jönnek szembe velem. Sebaj, ő sokáig szokott dolgozni. Idefelé jó kis történetet találtam ki a portásnak, és bár izgulok kissé az előadás sikerül. Beenged, sőt útbaigazít.
Normális körülmények közt nehezen találnám meg a szobát ahol dolgozik, de most vezet valami a valós érzékeimen felül.
Végre megvan! Bekukucskálok az ajtón, csak egy fehér köpenyes alak van a teremnyi szobában, nekem háttal. Az erős mesterséges fény visszaverődik az összefogott dús, nehéz hajkoronán. Ő az! Papirlapok fölé hajol, és elmélyülten számol, ír, biztosan azért, hogy a végére járjon a napi teendőjének. Egy pillanatra lelkiismeretfurdalást érzek, hogy ebben akarom megakadályozni, de ez nem okoz maradadó egészségkárosodást. Elindulok felé. Nem lopakodom, de nem vesz észre, csak amikor már teljesen mögé értem. Hátra felfelé néz a szemüvege fölött. Az arcának komolyságát először meglepetés, majd mosoly váltja fel.Egyszerre, csendesen mondjuk: Szia!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.21 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon54 2016. 12. 4. vasárnap 14:21
Ő egyigazi férj!
#4 cscsu50 2015. 07. 18. szombat 23:03
befejezés?
#3 papi 2013. 06. 10. hétfő 20:13
Hogy van tovább?
#2 Béla 2002. 11. 4. hétfő 16:52
Nem rossz, csak naaaaaaaaaaaagyooooooooon rövid.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?