A+ A-

Régen várt beteljesedés

Lilian hatalmasat sóhajtott, ahogy Peter átölelte. Lehunyta szemét, és hagyta, hogy Peter belecsókoljon a nyakába, ám ezúttal nem tolta el magától, mint egyszer régebben. A kezében szorongatott ruhadarabokat hagyta a földre esni, és csak ölelte Petert, élvezte, hogy ujjai immár szabadon, büntetlenül simogathatják a férfit. Ajkaik egymásra találtak, és a szenvedélyes, forró csók a maradék józan eszüknek is utat mutatott. Peter Lilian szemébe nézett, és elkezdte kioldani hátul-megkötős kardigánjának övét. A lány kibújt a piros kardigánból, és körülnézett, hova rakja le. Elfordult egy pillanatra, hogy a fotel karfájára dobja a kardigánt, de Peter máris mögé került, hátulról ölelve át, mint aki egy percet sem bír ki kedvesének érintése nélkül.
Lilian felé fordult, és mosolyogva a szemébe nézett: -Szeretlek Peter!- Peter tudta, hogy Liliantől ezt rajta kívül senki nem hallhatta még őszintén, és ez még értékesebbé tette számára a szavait. Igyekezett komolyabb képet vágni, de a boldogság, hogy itt lehet Liliannel a karjaiban, nem eresztette el a mosolyt az arcáról. - Én is szeretlek! Teljes szívemből szeretlek, mióta csak megláttalak.- Egymásra nevettek, Peter pedig újra megcsókolta.
Lilian átkarolta a nyakát, és visszacsókolta a férfit. Kezei végigsimították a vállait, a lapockáit, a hátát, majd hagyta magát egészen közel húzni. Peter keze a lány derekán próbált utat találni a fehér felső alá, s mikor sikerült becsúsznia, Peter megborzongott Lilian bársonyos bőrének érintésétől. Lilian gyorsan kibújt a blúz ujjaiból, Peter pedig átemelte fején a felsőt, és a fotelbe hajította. Lilian homlokát Peter mellkasának döntötte, ám a férfiban buzgó energia nem bírta sokáig a mozdulatlanságot, és kezével már a szoknya gombjával küzdött, majd a cipzárt is lehúzta, Lilian pedig kilépett a szoknyájából, s egyúttal cipőit is lerúgta.
Peter lehajolt, és karjába kapta a lányt. Törékeny testének felemelése igazán nem okozott gondot. S miközben a karjában tartotta, újabb csókokkal rohamozta, és az ágyhoz vitte őt. Óvatosan lerakta, és leült mellé. Ekkor vette észre, hogy miközben felemelte a lányt a törülköző is leesett róla, de ez most a legkevésbé sem érdekelte. Lilian mellé könyökölt, és mosolygós szemekkel nézték egymást. Megsimogatta a lány arcát, aki kinyújtotta karját, és magához húzta. Egy szenvedélyes csók közben kerültek egymáshoz egyre közelebb és közelebb...
Lilian az öleléstől megrészegülten csókolta, simogatta Petert. Szerelme sosem érzett szenvedélybe sodorta. Eddigi titkolt, beteljesületlen szerelmük alatt nem is sejtette, hogy mennyire vágyott már Peterrel lenni. Peteren eluralkodott a vágy. Remegő kézzel kapcsolta ki a lány melltartóját, és közben Lilian tekintetét kereste.
Szerelmes, bátorító tekintetétől feltüzelten csókolta végig a lány selymes bőrét. Végigjárta a nyakát, a vállát, majd lefele indult a köldöke irányába. Lilian ekkor megállította, és hozzáhajolt, hogy megcsókolja. A csók közben Peter visszadöntötte a párnára, és míg egyik könyökén támaszkodva csókolta, Lilian ügyesen kibúj a maradék alsóneműjéből is. Peter arca, még egy árnyalattal vörösebb lett, ahogy meglátta maga mellett a lányt teljes szépségében.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 11. 18. szombat 06:50
Nagyon igyekszel szépen fogalmazni, és ezt becsülöm is. Gyakorolj, tudsz még fejlődni.
#4 zsuzsika 2015. 11. 25. szerda 07:54
Nem tetszett.
#3 listike 2013. 08. 19. hétfő 12:26
Hiány érzetem van. Nem volt teljesen kerek.
#2 v-ir-a 2012. 12. 10. hétfő 20:02
ez olyan volt, mintha egy rész lenne az egészből...
#1 Törté-Net 2004. 11. 22. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?