Andi és én 1. rész

Szavazás átlaga: 7.56 pont (142 szavazat)
Megjelenés: 2004. november 13.
Hossz: 14 518 karakter
Elolvasva: 18 093 alkalommal
Június óta nem találkoztam Andival, de most hogy megkezdődött a suli, ismét padtársak lehettünk. Szemlátomást Andi is sokat változott a nyáron, csakúgy, mint én. Kész nő lett mindkettőnkből. Mármint csak külsőre, mert belsőre még mindig kis hülyegyerekek voltunk. Ő is sokat gömbölyödött, ahol kellett. A nyár folyamán nekem is melltartóméretet kellett váltanom, ami igencsak tetszett mikor a tükör előtt illegettem magam. Ilyenkor végigsimogattam a melleimet fentről lefelé, majd mikor lentről felfelé haladtam, már a bimbóim igencsak ágaskodtak. Szerettem ezt csinálni, hosszú perceken keresztül. Esténként mikor a lefekvéshez készülődve végigkentem magam
t
alf
es
alf
alf
po
alf
lóval
, még kényeztetőbb volt az érzés, ahogy végigsiklott a kezem a melleimen, és megakadt a bimbókban. Azokat körkörösen krémeztem ilyenkor, ami annyira felemelő érzés volt, mintha légbuborékok szabadulnának fel a testemben és pezsegnek felfelé, közben égetik az érzékeny porcikáimat. Egyik este is a szobámban feküdtem az ágyamon, hogy jobban lássam a tévét és kenegettem magamat. Úgy terveztem, hogy bekenem magam mindenhol, majd a melleimmel fejezem be, hogy ezzel a kellemes érzéssel aludjak el. Bekrémeztem a karjaimat, a lábszáramat és a combjaimat. Onnan áttévedtem a hasamra, mert a kezem szeretett volna feljebb kúszni a dombjaimra. Közben összekrémeztem a ritkás szőrzetemet és le akartam törölni, amikor valami
e
alf
sz
alf
alf
le
alf
tlen
bizsergető érzés szaladt végig rajtam. Ez többszöröse volt annak, mikor a melleimmel játszottam. A belső combjaim is különösen érzékenyek voltak. Krémes kezemet ismét végighúztam a szőrzetemen, amitől újból összerezzentem. Nagyon izgató volt az érzés, egyben félelmetes is és nagyon új. Feljebb húztam a térdeimet és remegő kézzel végigsimítottam a tenyerem a vágatomon. A levegő is megakadt bennem. A szívemet hallottam a dombhártyámon keresztül dübörögni. Tenyereimmel csak simogattam a puncimat és minden mozdulat az agyamba hasított. Mintha felszaladtam volna a lépcsőn, úgy szedtem a levegőt. Utána rájöttem, ha az egyik kezemmel alul, másikkal pedig a cicimet simogatom, akkor még ennél is jobb az érzés. Felváltva a kezeimmel össze-visszamaszatoltam a testemet, ahogy hol alul, hol felül markolásztam magamat. Amikor erősebben nyomtam a puncimra a kezem, akkor meg egyenesen hánykolódtam az ágyon. Mindkét kezemmel alul kezdtem simogatni, markolászni, meg néha körkörösen nyomogatni. A hasam teljesen görcsbe volt rándulva. Egyszer csak egészen mélyről valami leírhatatlan kellemes érzés dübörgött elő, ami teljesen birtokba vette a testemet és úgy dobálta, mintha az áram rázna. Ezek a csodálatos hullámok egyre csak erősödtek, és amikor már azt hittem, hogy vége a világnak, akkor nagyon gyorsan kezdtek távolodni tőlem, hátra hagyva egy végtelen megnyugtató és pihentető érzést. Csak félig voltam magamnál. Percek teltek el, mire a légzésem lassulni kezdett, a tudatom pedig kitisztulni. Hirtelen rengeteg gondolat cikázott a fejemben. Egyszerre éreztem boldogságot és legbelül valami lelkiismeret furdalást is. Az utóbbit próbáltam elhessegetni és megmagyarázni magamnak a történteket. Felálltam a tükör elé. A szám ki volt száradva, a testem pedig fénylett a testápolótól és a verítéktől. Végig simogattam magamat, ami megint csak jó érzés volt, de inkább amolyan megnyugtató. Fura gondolatokkal feküdtem az ágyamba, de olyan izgalmas volt az egész, hogy csak hajnalban tudtam elaludni.
Másnap a suliban azon gondolkodtam, hogy meséljek-e Andinak a történtekről, hiszen ő volt a legjobb barátnőm, még ha más városban is lakott. Legtöbb órán hátul ültünk, így legalább tudtunk mindig puskázni. Az ilyen gyengébb tantárgyak óráin mindig valami mással foglalkoztunk. Hol a körmünket csinosítgattuk, hol sminkes katalógusokat nézegettünk. Így történt, hogy Andi elővett egy átlátszó szájápolót és körbekente az ajkait vele. Szépen csinálta, jó volt nézni, ahogy nekinyomja a szájának, a rúzs nyomában pedig fénylő réteg marad. Többször is megismételte mindkét irányba. Mikor látta, hogy nézem akkor elmosolyodott és megkérdezte:
– Na, hogy tetszem? –
C
alf
alf
cs
alf
ör
alf
ített
a vastag ajkaival, majd közelem hajolt hozzám, a kezét pedig az arcom elé emelte, és így szólt:
– Most a tiédet is. – Finoman végighúzta a felső ajkamon, majd az alsón, majd másik irányba is.
Hát, mit mondjak furcsa érzés volt, mert egy kicsit izgató volt, ahogy a számmal foglalkozik. Olyan volt, mintha valaki csókolt volna. Nem is hagyta abba, hanem folytatta körbe-körbe.
– Na most már te is szexi vagy! – Mondta magabiztosan.
Kis idő múlva ismét elővette, de akkor kivettem a kezéből, és én kezdtem el körözni a száján. Gyengéden elmosolyodott és közben lehunyta a szemét. Jobb is volt, mert féltem, hogy észreveszi rajtam az izgatottságot. Nagyon szép vastag ajkai voltak. Rúzs nélkül is jól nézett volna ki.
Hosszan csináltam és közben neki sem volt ellenvetése, mert csak jólesően somolygott és végig csukva tartotta a szemét.
– Hú ez jól esett! Olyan volt, mintha valaki puszilgatott volna.
– Te is úgy érezted? – Kérdeztem megkönnyebbülve, és egymásra nevettünk. Ezután már biztos voltam benne, hogy elmondom a tegnap este történteket.
Menza után, mint mindig nálunk tanultunk, Andi csak este utazott haza a szomszéd városba. Nekem a felsőszinten volt a szobám, most is ide vonultunk el felkészülni másnapra. Már jó ideje tanultunk és feleltettük egymást, mikor végre összeszedtem a bátorságomat és a témát a mondandómra tereltem.
– Te is minden nap használsz testápolót? – Kérdeztem.
– Hát persze, egyébként olyan pikkelyes lennénk, mint egy kígyó. – Felelte nevetve.
– Csak azért kérdezem, hogy is mondjam... Hogy amikor én is krémezem magam, akkor néha olyan furcsákat érzek. – Láttam Andin, hogy nem érti mit bagadozok.
– Tehát úgy értem, hogy bizonyos részeknél különleges dolgokat érzek. – Mondtam szemlesütve.
– Áhá, már értem! – Mosolyodott el. – Ilyet én is szoktam érezni, pláne mikor a mellemet, meg a combjaimat testápolózom.
Megkönnyebbülten kifújtam a levegőt. – Akkor tudod, miről beszélek.
– Hát persze, miért te cikinek tartod? – Kérdezte hunyorogva.
– Egy fenét, csak tegnap ennél többet is éreztem, és nem tudom, hogyan mondjam el.
– Ha nem tudod elmondani, akkor mutasd meg. – Mondta érdeklődve Andi.
– Ne viccelj már, most vetkőzzem le, vagy mi? – Kérdeztem tettetve a hülyét, mert izgalmasnak tűnt a gondolat, hogy neki is megmutassam.
– Azt ne mond már, hogy szégyenlős vagy előttem, hiszen láttuk már egymást sokszor az uszodában ruha nélkül. – Mondta egyre határozottabban.
– Na jó, csak az más helyzet volt, ez egy kicsit kényelmetlen. – Feleltem szégyenlősen.
– Akkor tudod mit, levetkőzök én is, ha úgy könnyebb. – És már gombolta is ki a felsőjét.
– Ok, így már belemegyek. – Válaszoltam megkönnyebbülve, mert így már mégsem olyan mintha műsort csinálnék neki.
Lekapkodtuk gyorsan az amúgy sem sok ruháinkat. Most láttam jobban, hogy Andi teste is sokat fejlődött a nyáron. Sőt az ő melle még nagyobb is lett, mint az enyém.
Ülj le az ágyamra, de keresztbe, hogy nekem is hagyjál helyet. Elővettem az éjjeliszekrényből a testápolómat és rádobtam az ágyra.
– Tartsd a kezed! – Mondtam, és egy nagyobb kupacot a tenyerébe nyomtam, majd egyet az enyémbe is.
– Most kend el az egész testeden! – Figyeltem, ahogy végigsiklik a krémes tenyere a mellein, a hasán egészen a térdéig, majd vissza.
– Most csináld te is ezt! – És a bimbóimon kezdtem el körözni lassan.
– Igen, idáig már én is eljutottam, tényleg nagyon finom. Mondta belemerülve, miközben masszírozta a gömbölyű melleit.
– Jó, innentől nem fogok beszélni, csak mutatom. Nyeltem egy nagyot, majd egyik kezem lesiklott a combjaim közé, és a tegnap olyan jól eső mozdulatokkal kezdtem el körözni a puncimon. Inkább becsuktam a szemem, mert egy kicsit zavarban voltam. De csak addig, amíg meg nem érkezett az a csodálatos bizsergés.
Nyomtam még a vágatomra egy kis krémet a tubusból, majd Andira pillantottam. Kikerekedett szemekkel figyelte az eseményeket. Szó nélkül nyomtam az ő puncijára is egy diónyit, majd közénk helyeztem a flakont.
Mielőtt még folytattam volna, Andi lassan lenyúlt, és szétkente a krémet a punciján. Halk sóhaj jelezte, hogy most már érti miről beszéltem. Nem kellett kétszer mondani, mindketten elkezdtük simogatni magunkat. Láttam Andi néha oda pillantott, hogy én hogyan csinálom.
Nemcsak az volt izgató, hogy simogattam magamat, hanem az Andi látványa is, ahogy egyik kezével a melleit csipkedte, markolászta, a másikkal pedig a punciját dörzsölte.
Újabb adag testápolót nyomtam a melleimre, majd átnyúlva az Andiéra is. De ő csak alul simogatta magát, így a krém lassan folyni kezdett lefelé a fénylőn duzzadó mellein. Önkéntelenül is odanyúltam, hogy elkenjem, mikor a melléhez értem átfutott rajta egy borzongás. Akkor eszméltem fel, hogy mit csinálok. De olyan jól esett a mellét megfognom, és érezni, hogy kitölti az egész tenyeremet. Csak a bimbója próbált átfurakodni az ujjaim között. Azt meg finoman összecsíptem és morzsolgatni kezdtem, mint máskor magamnak. Halk nyögdécselésekkel tudatta, hogy nagyon jól esik neki. Becsuktam a szemem és most már teljesen elengedtem magam. Pár másodperc múlva egy bátortalan érintést éreztem a bal mellemen. Ki sem nyitottam a szemem. Andi is viszonozta a közeledésemet, és gyúrni, markolászni kezdte a cicimet.
E
alf
sz
alf
alf
le
alf
tlenül
finom volt. Perceken keresztül csak ezt a játékot fojtattuk. Ekkor Andi keze letévedt az enyémre és végigsimította a szeméremdombomat. Olyan forróság öntötte el a testemet, hogy egy mély levegőt kellett, hogy vegyek, különben menten elégtem volna. Most mindkét kezemmel a melleimet masszíroztam, mialatt Andi keze a hasamról levándorolt teljesen a puncim aljáig, majd nagyon lassan visszaindult. Ekkor történt, hogy a középső ujja becsúszott a vágatomba és mélyen végigszántotta. Mikor kiért, akkora görcs rántotta össze a testemet, hogy majdnem felültem. Ezt észrevette, mert visszatolta az ujjait, és csak azt a részt kezdte el masszírozni körkörösen, ahol a szőrzetem végetér. A tegnapról ismert hullámok kezdtek megrohamozni, de most sokkal nagyobb erővel. Balra fordítottam a fejem és nagyon közelről éreztem Andi leheletét. Becsukott szemmel és kipirosodott arca felém fordulva pihegett. Ez volt az utolsó kép amire emlékszem, mert ekkor megfogtam a kezét, hogy a kellő helyen mozgassa tovább. Ekkor elsötétült a világ és hatalmas remegések közepette gyönyörhullámok gázoltak át rajtam, majd félig elvesztve az
e
alf
sz
alf
alf
le
alf
temet
összeestem. Nagyon lassan kezdtem magamhoz térni. A hangok is olyan távolinak tűntek. Andit láttam mellettem, ahogy simogatja egész testét, és a csípőjét ringatja. Egy pillanatra kinyitotta a szemét, de olyan opálos volt a tekintette, hogy egész biztos ő sem volt magánál.
A sűrű levegővételben ajkai már teljesen cserepesre száradtak. Eszembe jutott a bioszóra, és a szekrénykéről lekaptam az ajakápolót, majd Andira hajoltam és vastagon kenni kezdtem a száját vele. Mélyebb sóhajok kísérték a tettemet. Ekkor a saját kiszáradt számat is bekentem, majd közvetlenül melléje telepedtem, és eldöntöttem, hogy én is segíteni fogok neki. Ő éppen mindkét kezével a punciját dörzsölte, így szabad volt az egész felsőteste. Egész közel hajoltam hozzá, hogy hallja mit suttogok:
– Most te jössz Andi! – Leheltem az arcába. Mire ő kinyitotta a szemét és azzal a ragyogó ajkaival megcsókolt. Teljesen meglepődtem, mert a lehelete forró volt, de az ajka érintése hűvös a pihegéstől. De legjobban az lepedt meg, hogy nagyon finom és izgató volt. Visszahajoltam és most én csókoltam meg, de hosszabban mint ő. Mozgatni kezdtem az ajkaimat az övéin, aminek az lett az eredménye, hogy a zsíros ajkaink finoman csúszkáltak egymáson és lassan összekeveredett a nyálunkkal. Most már forró volt az egész szája, és hamarosan megéreztem a nyelve hegyét is. Egyik kezemmel megfogtam a tarkóját, hogy szorosabban tudjam csókolni, a másikkal pedig végigsimítottam a belsőcombját, majd megállapodtam a kézfején. Ő elhúzta a kezeit és átengedte nekem az ölét. A kevéske szörzetén végigsikló kezem hamar megtalálta a teljesen nedves vágatot. Középső ujjamat lassan belemerítettem, amitől egész teste vonaglani kezdett, a szájával meg még erősebben tapadt az enyémre. Nagyon finom volt a csókja. Körbenyalogattam az ajka minden szegletét és a nyelvét, miközben éreztem a nyálunkkal keveredő szőlőrúzs illatát. Ujjammal kikerestem azt a kis gombocskát, ami nekem is nagyon érzékeny volt. Érintésemre elszakadtak az ajkaink, mert annyira megfeszült Andi háta a kéjtől, hogy hátrabicsaklott a feje, a mellei pedig pont az arcom elé kerültek. Nagyon szépek voltak, ahogyan csillogtak a félhomályban. Még éreztem rajtuk a testápoló bódító illatát. Megérintettem a jobb bimbóját az ajkammal. Nagyon kemény volt és forró. Teljesen megszédített az érzés, egyszerre volt izgató és tiltakozó. Ekkor a nyelvem hegyével is megérintettem, majd bevettem a számba. Andinak nagyon jól eshetett, mert szinte fuldokolva vette a levegőt és az egész teste dobálózott. Kicsit kesernyés volt az íze a krémtől, de egyben selymes is. Megszívtam a számmal, a nyelvemmel meg körözni kezdtem rajta. Az ujjamat pedig próbáltam a kis dudrocskán tartani és simogatni. Másodpercek teltek csak el, mikor Andit is görcsös vonaglások és remegések rázták meg, majd egyre enyhülő rángások közepette elcsitult. Még mindig szaporán vette a levegőt, de a szemeit becsukva tartotta, a kezei pedig lecsuklottak a teste mellé. Simogattam a testét, amig fel nem eszmélt. Kinyitotta a szemeit és rámmosolygott. Nem szóltunk semmit csak elnevettük magunkat. Nagyon felszabadító érzés volt.
Ezután alig vártuk a délutánokat, hogy tanulhassunk...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.56 pont (142 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Tom57
2024. február 21. 02:15
#27
Jól megírt leszbi és én is megnéztem volna a folytatását.
1
v
vasas62
2022. szeptember 23. 14:36
#26
Aranyos történet.
1
a
angel234
2021. november 2. 04:19
#25
Jó írás,a leszbi történetek közül a jóknál van.
1
én55
2021. november 1. 09:16
#24
Itt csak a folytatás hiányzik.
1
Andreas6
2020. november 1. 08:18
#23
Egész jó. Kár, hogy nincs folytatása.
1
t
t.555
2017. október 19. 01:24
#22
Jó történet!
1
a
A57L
2017. március 26. 05:33
#21
Ez nem tetszett annyira.
1
barbi81
2016. június 19. 09:22
#19
nagyon jó
1
l
listike
2014. november 30. 10:57
#18
Hazudós szerző. 0
1
papi2007
2013. szeptember 18. 07:02
#17
izgatóak a lányok
1
genius33
2013. március 20. 10:42
#16
És hol a folytatás? 😀
1
s
szabobianka
2012. október 23. 20:43
#15
Jó vooolt!!!! 🙂 🙂 🙂
1
danitig
2008. december 27. 01:11
#14
nagyon jó várom a következő részt 10 pont
1
FeketeSegg
2008. július 31. 14:41
#13
kurva jó, hibátlan
1
lacoka77
2008. január 16. 20:37
#12
tutko
1
eznemigaz
2008. január 14. 16:39
#11
nagyon jó
1
pandur
2007. szeptember 17. 23:46
#10
nagyon jó volt, nagyon tetszett
1
#sun"
2007. június 1. 20:26
#9
szuper jo,
1
ak
2007. május 31. 14:56
#8
5.
1