A+ A-

Három nő és én

El sem hinnétek, hogy mi történt velem a minap. Tudni kell rólam, hogy egy 20 éves srác vagyok és már 2 éve élek boldog párkapcsolatban. Egész pontosan tegnap előtt a barátnőmhöz indultam aki nem lakik túl messzire tőlem.
Aznapra már be volt ígérve egy hatalmas szeretkezés és valami meglepetés is. Odafelé egész úton azon a bizonyos meglepetésen járt az agyam. El nem tudtam képzelni, hogy mi lehet az.
Amikor benyitottam hozzájuk ott találtam két barátnőjét is, akik épp viháncoltak valamin. Kissé kedvem szegte a barátnői látványa, hiszen úgy volt, hogy csak kettesben leszünk. Sokszor láttam már őket így együtt, és hozzá tartozik a dologhoz, hogy néha meg is mozgatták fantáziámat.
A két barátnő (Bea és Angi (21-21)) eléggé hasonlít egymásra. Mindkettőnek gyönyörű keblei és formás popsija van. Barátnőm kissé elkülönül tőlük, már ami a testalkatot illeti. Zsófinak, (a barátnőm (22)) nagyobb cicijei és nagyobb, bár formásabb popsija van, mint barátnőinek. Nem szerettem soha a túl vékony lányokat. Nekem az jön be, ha van egy lányon mit fogni. Ez nem azt jelenti, hogy kövér volt, hanem egyszerűen csak formásabb, nőiesebb. Szóval ott tartottam, hogy beléptem az ajtón.
Zsófi nyomott egy hatalmas csókot a számra, szokás szerint, majd áttessékelt szobájából a nagyszobába és annyit mondott, hogy majd szól ha bemehetek. Nem tulajdonítottam a dolognak túl sok jelentőséget, azt hittem, a lányokat akarja végre hazaküldeni. Bekapcsoltam a TV-t és kb. tíz perc múlva átkiabált a szobájából, hogy most már mehetek. Kezdett gyanússá válni a dolog. A lányokat még mindig hallottam.
- Na mindegy. - gondoltam magamban.
Beléptem a szobájába és a látványtól azt hittem rögtön szívrohamot kapok. Ott állt előttem a három gyönyörű nő egyetlen lepedőbe burkolózva. Köpni-nyelni nem tudtam. Akivel történt már ilyesmi, az tudja miről beszélek. Zsófi szólalt meg először és pajzán mosollyal az arcán, megkérdezte tőlem, hogy tetszik-e a meglepetése? Még mindig extázisban voltam és csak bólintani tudtam. -Akkor mutatunk még valamit. -mondta, majd egyszerre elengedték a lepedő sarkait. Na, ekkor kaphattam tényleg szívrohamot. Mindhárman meztelenek voltak és elindultak felém. Ledöntöttek az ágyra és elkezdték tépni rólam a ruhát. Ekkor kezdtem kissé feloldódni. Megcsókoltam Zsófit és a fülébe súgtam, hogy igazi Istennő vagy. Ekkor már nem volt rajtam sem ruha. Kedves barátnőm a mondatom hallatán, a már sokat látott pajzán mosollyal rám nézett, és lassan lehajolva megcsókolta makkomat, majd szopni kezdte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.75 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2016. 10. 31. hétfő 14:41
Még ábrándnak is rossz.
#7 listike 2014. 05. 1. csütörtök 13:06
Egy kispöcs ábrándjai.
#6 A57L 2013. 11. 23. szombat 06:10
Elmegy.
#5 genius33 2012. 11. 18. vasárnap 16:09
Ez se túl hosszú!
#4 sztbali 2012. 01. 21. szombat 22:31
Túl rövid. A felvezetés jó de utána el van kapkodva.
#3 tompika 2004. 11. 12. péntek 10:23
ez túró
#2 Sanya 2004. 11. 10. szerda 08:49
Ha a minap történt mindez, akkor valóban sokat járhattatok azóta össze. Egy kissé gagyi, elnagyolt ez a történet.
#1 Törté-Net 2004. 11. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?