Valóság és álom

Szavazás átlaga: 5.33 pont (18 szavazat)
Megjelenés: 2004. október 27.
Hossz: 11 517 karakter
Elolvasva: 2 024 alkalommal
Felébredtem. Üres a lakás, csend van körülöttem. Ma egész nap szabad vagyok. Visszaalszom, lustálkodom egy kicsit.

Csöngetnek. Gabi és Attila az. Hozzám jöttek. Hoztak egy üveg vörös is, hogy "feldobják" a hangulatot. Mintha tudták volna, hogy egyedül vagyok itthon, s egész nap szabad vagyok. Kimentem kitekerni a nyakát az ajándéknak. Egy tálcán vittem be a szobába a kibontott , kicsit meglepődtem. Gabi és Attila az ágyamon csókolódzik. A döbbenettől megszólalni sem tudok, ezért az ajtóból figyelem mi következik. Sorban veszik le egymás ruháját, aztán lekerülnek az alsó nadrágok is. Félek megzavarni az izgató látványt, ahogy egymásba gabalyodva meztelenül csókolóznak. Attila meglátja, hogy kidudorodó alsóval figyelem Őket. Odahív engem is, ami nem botránkoztat meg, sőt örülök neki. Lekapom az alsómat, s hozzájuk megyek. Gyönyörködöm a látványban. Az ágyon térdelnek egymással szemben összefonódva. Szorosan összeér a testük, dákójuk egymás hasának nyomják, s el nem engednék egymást. Kitaláltam, hogy hogyan tudom hasznossá tenni magam. Megkérem Őket, hogy terpeszben csókolózzanak. Érzik, hogy mi fog következni. Párnát teszek a fejem alá, a befekszem a lábuk közé. 2 gyönyörű zacskó lóg 4 golyóval. Nem minden napi látvány. Óvatosan elkezdem simogatni előbb a hátukat, aztán a feneküket, aztán a golyókat. Élénk sóhajokkal válaszolnak. Ez még jobban felizgat. Megigazítom a párnát, hogy közelebb kerüljek a herékhez. Éppen elérem a nyelvemmel őket. Nyalogatom, s közben Attila fenekét kezdem intenzíven simogatni. Megtaláltam a bejáratot, amit körkörösen izgatni kezdek. Szépen nyílik, miközben Ő Gabival van elfoglalva. Szét nem válnának egy percre sem. Benyomom a középső ujjam. Egy sóhaj hagyja el Attila ajkait. Finoman ki-be jártatom a középső ujjam, aztán mellé kerül a mutató ujjam is. Lassan azt is befogadja.

Felébredek. Álom volt az egész? Sajnos ez a szomorú valóság. Nincs itt se Attila, se Gabi. Egyedül vagyok én s a kielégítetlen merev kéjrudam. Levetkőzöm meztelenre, s végigfekszem az ágyon. Húzogatom a bőrt, s tovább álmodozom...

Helyet cseréltünk. Én Gabival csókolódzom térdelő helyzetben. Farkam Gabi lába közé vezettem, s Ő is a lábam közé tette méretes dorongját.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.33 pont (18 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. október 27. 22:54
#5
Nem az én világom.
1
a
A57L
2020. március 24. 04:12
#4
Egy közepest megérdemelsz.
1
genius33
2013. január 5. 12:14
#3
Vannak eltérések de amugy jó 🙂
1
Chris
2004. november 1. 11:06
#2
most Gabi v. Géza?
1
T
Törté-Net
2004. október 27. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1