A+ A-

Szerelemmel szeretni.... (Válasz Arikonnak)

Sokat gondolkodtam, hogyan is válaszolhatnék erre az írásra. Minél többet törtem a fejem, annál nehezebbnek tűnt a feladat.
Leírni mit jelent a szeretkezés, úgy, hogy ne legyen közönséges és mégis benne legyen a lényeg.
Nem beszélve arról, hogy minden korosztály másképp reagál a leírtakra.
A szeretkezés, vagy ahogy mostanában hallottam a szerelmezés, a szex magasfoka. Szexelni bárkivel lehet. Szeretkezni csak azzal, akit szeretsz.
A szeretkezésbe beletartozik a szex, de a szex önmagában nem szeretkezés.
A szeretkezésben adni akarsz, a szexben csak kapni.
A szeretkezésnek nincs koreográfiája, ott minden sajátos és csak az adott partnerrel egész.
A szex forgatókönyvszerű, szinte mindig ugyanazokkal a sémákkal.
A szeretkezés - szerelem. A legszebb kapcsolat.
Szerelemmel szeretni...
A férfi magas volt, sűrű fekete hajában megjelentek az első ezüstszálak. Túl volt a harmadik X-en.
Mindig vadászott. Soha nem hagyta abba, nem akadályozta az sem, hogy megnősült. Bár szerette a feleségét, volt valami amit nem kapott meg soha tőle. A feltétel nélküli megadást.
Bármennyire is tagadta maga előtt, vágyott arra a nőre, aki egyszer majd megadja neki ezt az érzést.
És valóban, akkor találkozott vele, amikor már nem is számított rá.
A nő szinte teljesen ellentéte volt a feleségének, a haja, a szeme, az alkata. Magas volt, szőke haja félhosszan keretezte az arcát, a szeme gyönyörű melegbarna. Nagyon sokat mosolygott. Ha ránézett csak úgy sütött belőle az erotika. Csinosan öltözködött, nőiességének mindig nyomatékot adva. Szoknyái szinte szemérmetlenségig felslicceltek, a felső rész csak úgy feszült gömbölyű, formás keblein. Nem lehetett nem észrevenni.
Mikor bemutatták őket egymásnak, az első összepillantáskor kipattant a szikra. Szemük összekapcsolódott és csak nehezen engedték el egymás kezét.
A nő érezte azt a finom borzongást, ami csak akkor jön létre, ha kölcsönös az érzés és azonnal a férfi bűvkörébe került. Nem beszélgettek, egész este kerülték egymást, mintha csak tudták volna, hogy ez a nap lesz a végzetük.
Lassan megismerkedtek, és óriási erővel kezdtek vonzódni egymáshoz. Soha nem beszéltek róla, de elárulta a szemük és testük. Amikor megpillantották egymást, lett légyen az bárhol, a szemükből olyan szikrák repültek, hogy akár felgyújthattak volna vele bármit. Ha táncoltak, beszélt a testük, nem kellettek a szavak. A férfi gyengéden ölelte és mégis akadozott a lélegzet, forró volt a levegő körülöttük. Keresték egymás kedvét és rengeteg apró jellel tudatták a másikkal, mit éreznek.
Mindketten olyan helyen dolgoztak, ahol munkaeszközük lett a számítógép. Először csak játszottak vele, de lassan elkezdtek komolyan is beszélgetni a neten keresztül. Kiderült, hogy sokkal több közös van bennük, mit eddig hittek. Innen már nem volt megállás. Elmondhattak mindent egymásnak, a szerelmes szavak csak úgy szálltak ide-oda az éterben. Már nemcsak álomban kívánták egymást, szerettek volna igaziból is ölelni, csókolni.
Ez a pillanat is elérkezett. Váratlanul. Egy nap a férfi munkából hazafelé, maga sem tudja miért, de másfelé vette az irányt. Csak azon vette észre magát, hogy ott áll a nő munkahelye előtt. Késő volt már, tudta, hogy túlórázni maradt benn. Tudta, hogy nem kell sietniük, van idejük. A nő férje üzleti úton van külföldön, az ő felesége a barátnőivel ment el két napra bulizni.Felnézett az ablakra, látta még égnek a lámpák. Nem akarta meglepni, felcsengetett a mobilon. A nő szíve már akkor erősebben dobogott, amikor meglátta a kijelzőn a nevet. Amikor meghallotta, hogy ott áll lenn a férfi, szinte gondolkodás nélkül mondta, hogy várja. Egyedül volt az egész épületben, csak a portás ült a helyén. Leszólt, hogy engedje be a férfit, mert az ajtók már zárva voltak.
Mikor belépett a szobába, nem szólt egyik sem, a férfi kitárta a karját és a nő otthonosan, mintha mindig ez lett volna a helye belesimult. A férfi két kezével megfogta a nő arcát, belenézett a szemébe és finoman csókolni kezdte. A csókok puhák voltak, édesek. Nem tudtak betelni egymással, annyira összeillettek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.5 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2018. 01. 13. szombat 06:49
Kissé mesterkélt tanmese Arikonnak. Vajon elolvasta egyáltalán?
#4 zsuzsika 2016. 02. 6. szombat 15:09
Gyenge.
#3 papi 2016. 02. 6. szombat 14:06
Nem nagy szám
#2 Chris 2004. 11. 1. hétfő 11:12
kicsit nyálas.
#1 Törté-Net 2004. 10. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?