A+ A-

Lassú kezdet - heves folytatás

Befejezve az egyetemet, egy gyár kutatólaborjában helyezkedtem el. Magukbafordult kollégák, szigorú, megközelíthetetlen főnökök és egy hasonlóan rideg, bár gyönyörű osztályvezetőnő. Hamar kiderítettem, férjnél van, nem járnak sehová, a kutatásnak él. Nem túl szívderítő, de hát én is csak kutató voltam, megértettem ezt a fajta felfogást. Ám ahogy múltak a hetek és a hónapok, egyre elharapózott bennem a vágy, hogy mégis megközelítsem Annát.
Micsoda név! Ő is látott rajtam vagy bennem valamit, mert szívesen dolgozott velem. Amikor már nyilvánvaló volt rajtam a szerelem, egy időre eltávolodott, aztán nem bírva ellenállni saját ébredező vágyának, valahogy csak összekerültünk megint. Méghozzá egy komoly, hosszú kutatásban. Többször kettesben dolgoztunk éjfélig, amikor a kávészünetek egyre meghittebbek lettek, de továbbra sem engedett semmit. Ám minthogyha játszani kezdett volna velem, oda-oda érintette magát hozzám, egyszer egy kísérlet alkalmával pedig szinte végig házzám simulva figyelte a lezajló jelenséget. Itt már többről lehetett szó, mint véletlenről, vagy a munkájába temetkező tudós tudattalan cselekedetéről. De ha meg az volt, úgy sem rossz. Amikor pedig egy részsikeren felbuzdulva egymás nyakába ugrottunk, én többször megpusziltam, és ő hagyta. Én viszont nem hagytam abba, de ettől ő megrémült, eltolt magától és kérdően-haragosan nézett rám. Nem maradt más hátra: szerelmet vallottam Annának. Ő meghatódott és elmagyarázta, hogy férjnél van és szereti a férjét. Én csak azt kértem, hogy hadd maradjak mellette és amennyit enged nekem, annyi elég is lesz, csak ott lehessek a közelében, hallhassam a hangját, érezhessem a leheletét, néha megérinthessem. Ő gondolkodási időt kért.
Másnap, amikor bejött, vidám volt. A választ tudtam. Élvezte újdonsült szerepét. Talán erről is álmodott egész életében, mert ahogy később megtudtam, férjével eléggé egyszerű kapcsolatban élt. Nem volt szerelem köztük, hasonló érdeklődés, egyetemista házasság, heti egy sima szex (a fickó ráfeküdt, és ugyan néha fél óráig is bírta, de mintha nem élvezte volna - milyen másképp volt ez velem!), hogy ez is le legyen tudva; zömmel szakmai beszélgetések. Megértették és szerették egymást, de semmi több. Annában viszont több rejlett, csak felszínre kellett hozni a tomboló démont. De nem úgy tűnt az elején, hogy ez lehetséges. Ő vidám volt, incselkedett velem, de alig valamit engedett. Felkorbácsolta a vágyaimat, már szinte az őrületbe kergetett, de aztán kielégületlenül otthagyott. Csókot nem engedett. Puszikat annál inkább, de csak egyet-egyet. Néha magukhoz is meghívott, amikor a szakmai beszélgetések szünetében (amibe a férje is bekapcsolódott), ha kettesben maradtunk, ő maga jött oda puszikat kérni, érintéseket kierőszakolni. Mintha férje közelében sokkal többet engedett volna, sőt minthogyha az ő vágyait ez a perverz légkör korbácsolta volna föl leginkább! Én meg csak próbálkoztam, egyre többel, miközben ő csak nevetéssel fogadta a próbálkozásaimat, de nem tiltakozott olyan rendreutasító szigorral, ami elvette volna a kedvemet a játéktól. Hol a lábszárát simogattam, miközben mellettem állt, kezét a férje vállára téve, aki felolvasott egy cikket, hol meg engedte, hogy hátulról neki simuljak és a hasán összefonjam kezeimet. Sokat engedett és egyre többet, de csak ha a férje ott volt. Engem eleinte egy kicsit zavart a dolog, de ha ez az ára a boldogságnak: nem bánom.
Amikor már sokadik alkalommal töltöttük édeshármasban az estéket, egyszer konkrétan a benti munkát folytattuk, és hajnali kettőkor (a férje már rég aludt) elfáradva fejeztük be aznapra, felajánlotta, hogy aludjak ott. Reménykedni kezdtem, de nem történt semmi, ha csak az nem, hogy ezután már elég gyakran aludtam náluk. Ő fönt az emeleten a férjével, én lent a nappaliban egyedül a nagy bőrgarnitúrán. A férje örült is neki, hogy nem a munkahelyen töltjük az estéinket, hanem valahogy mégiscsak otthon. Ő nem volt ennyire buzgó, 7-nél, 8-nál tovább sosem maradt bent. Nem úgy mi. Ismét egy részsiker bent, aztán otthon náluk a köVetkező (illetve az nem) kutatási fázis meghatározása és egy kis whiskys ünneplés, de csak enyhén, szolídan. Mégis az alkoholhoz nem szokottakhoz éppen eléggé. Az az egy pohárka olyasmit hozott ki Annából, amit álmomban sem gondoltam volna. Másnak ez ugyan semmi, de ahhoz képest, amit ő eddig engedett, ahhoz képest rengeteg, és ami a lényeg, innentől alapvető változás állt be a kapcsolatunkban: a rejtett erotika.
Én csak játszottam, és amennyit engedett, addig mentem el. Most átöltözve egy rövid szoknyában jött le, ami a férjének is nagyon tetszett. A térde fölé ért, ha nem is sokkal, ilyet csak nyári külföldi ütazásaik alkalmával hordott, most meg télen, igaz a nappaliban, ahol igencsak meleg volt a kandalló hevétől. A férje egy cikket keresgélt (ami per pillanat bennünket egyáltalán nem érdekelt, különösen engem nem, mióta megláttam Anna szemében egy különös fényt, még inkább tüzet,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.4 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 04. 17. vasárnap 15:42
Nagyon tetszett.
#4 listike 2014. 04. 1. kedd 17:07
Tökéletes történet.
#3 papi 2013. 11. 1. péntek 06:19
Nagyon tetszett.
#2 Andezit 2004. 10. 18. hétfő 18:27
Nekem nagyon tetszett !
Gratulálok !
#1 Törté-Net 2004. 10. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?