A+ A-

Laci és én 1. rész

Már 9 éve voltam férjnél, házasságomból régen elpárologtak az illúziók, a szerelem, és az igazi, önfeledt szex. Évek óta volt már ez így, de én csak tipródtam, nem tudtam, mit tegyek.
Az egyik fórumon elkezdtem vitatkozni egy sráccal, - Lacinak hívták - egy eléggé kényes témában, és igencsak meglepett, hogy ő akkor is kedves volt hozzám, amikor én már őrjöngtem...aztán megszeppentem, és el is szégyelltem egy kicsit magam a viselkedésemért. Már nem emlékszem, melyikünk javasolta, hogy találkozzunk személyesen, és beszéljük meg a dolgot úgy, de egyszer csak arra eszméltem, hogy a Népligetnél várom őt.
Megjelent, nem volt jóképű, csak egyszerűen szimpatikus, és hozzám képest nagydarab. Valamiért éreztem egy kicsi ellenszenvet, ez talán még a fórumon történt vitánk utóhatása volt. Azt mondta, mosolyogva, hogy béküljünk ki, és felém nyújtotta a kezét. Én belemélyesztettem a kezem nagy, erős, és meleg tenyerébe. Egy kicsit sétáltunk, de akkor már elég hűvös volt (ez egy szeptemberi délutánon volt), beültünk a kocsijába, ott beszélgettünk tovább.
Nem tudom, pontosan mi történt és hogy történt, csak azt vettem észre, hogy iszonyú erős fizikai vonzódást érzek. Először csak puszilgattuk egymás arcát, aztán csókolódzni kezdtünk. Lassan, félénken, aztán egyre jobban belemerültünk. Pár perc múlva már éreztem, hogy nedves a lábam köze.
Kimondottan örültem, hogy nem egy eldugott helyen vagyunk, különben életem első olyan kapcsolata lett volna, ahol azonnal lefekszem valakivel...
Utána elvitt, persze nem egészen hazáig, de majdnem. Egész úton hallgattunk, csak mind a ketten erősen ki voltunk pirulva...
Közben megtudtam, hogy 47 éves (én 33 voltam), nős, van egy kislánya. A házassága nagyon rossz, 4 éve nem volt együtt a feleségével, mert a nőt már régen nem érdekli a szex.
Pár nap múlva megint találkoztunk. Rossz idő volt, de beülni nem volt kedvünk zajos, füstös helyekre, ezért elmentünk a kocsijával, ami egy szép nagy autó volt, egy régi tipusú AUDI. Megálltunk egy bozótos, kihalt helyen. Hátraültünk a hátsó ülésre, bezártuk az ajtókat...
...nem tudom, pontosan miért, és mi történt, de egyszerűen elment az eszem, kiment a biztosíték. Őrült módon kezdtem gombolni a blúzomon a gombokat, közben ő is elkezdett vetkőzni. Semmi nem érdekelt, semmire nem gondoltam, csak arra, hogy minél előbb magamba kell fogadnom őt...
Patakokban folyt a lábam közül a nedvesség. Amikor lehúzta az alsó nadrágját, lélegzetem is elállt a látványtól: életemben még ekkora hímtagot nem láttam.
Hosszú volt, rendkívül vastag, és olyan mereven ágaskodott, hogy szinte lila volt a makkja. Nem tudtam ellenállni a kísértésnek - nem is igen akartam.
Belehajoltam az ölébe, és számba vettem a hatalmas nagy farkat. Bársonyos volt, finom, tiszta, és tűz forró. Lassan elkezdtem rajta járatni a szám, a nyelvem, és igyekeztem minél nagyobb darabot bevenni belőle. Ez bizony nem volt könnyű!: Közben valahogy elhelyezkedtem az ülésen, kinyújtottam a lábaim, lehúztam a harisnyám, és Laci kezét a pinusomhoz vezettem. Először félénken elkezdte simogatni. Már ez is fantasztikus volt, de én többet akartam.
Jeleztem neki, hogy nyomja belém az ujját. Közben én mindvégig behunyt szemmel, borzasztóan élvezve szoptam a farkát. Értette a jelzésemet, először egy ujját nyomta belém, ami megdöbbentőem hosszú volt, elért egészen a méhszájamig. Éreztem, ahogy nekiütközik. Iszonyú jó és kellemes érzés volt.
Jeleztem, hogy még egy ujját kérem, és így szép fokozatosan magamba nyomattam négy hatalmas ujjat. Megfogtam a kezét, hogy ne húzogassa ki-be, csak tartsa bent! Megértette, én pedig a csípőmmel mozogtam a hatalmas kezén.
Úgy éreztem, annyira tele vagyok vele, hogy szinte szétszakadok, de nem bántam - csak azt akartam, hogy sose legyen vége. Egyszerre élveztünk el, ő hatalmasat, hörögve élvezett a számba, iszonyú mennyiségű spermát lövellve ki, melyet boldogan nyeltem magamba. Az én csípőm pedig úgy dobálta magát mint egy megvadult csikó, és iszonyú erővel szorította pinám a benne lévő kezet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.57 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2015. 11. 4. szerda 08:23
Nem rossz.
#4 A57L 2015. 05. 30. szombat 05:00
Nem rossz.
#3 papi 2014. 04. 8. kedd 18:50
Tetszik
#2 listike 2013. 08. 24. szombat 09:10
Nagyon jó kezdet. 10pont.
#1 Törté-Net 2004. 10. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?