A+ A-

Tengerparti történet

A lány úgy futott, ahogy csak a lába bírta. Talpai néha megcsúsztak a homokban, ilyenkor csak a szerencséjének köszönhette, hogy nem vesztette el az egyensúlyát. A futásban rövid fehér ruhája felül rátapadt kiizzadt formás testére, a szoknyarész hosszú combjai körül kis zászlóként lobogott. A kétségbeesett erőt adó félelem kiült a szívalakú arcára. Futás közben néha hátrafordult, üldözőjét a mögötte hagyott buckák közt keresve-kutatva. Ilyenkor egyetlen hosszú copfba font barna haja vadul próbálta követni fejének minden mozdulatát.
Éppen fürödni készült a kedvenc tengeröblében, egyet úszni a hűs habokban, a nyári nap heve elől menekülőben, mikor a futó léptek közeledtét meghallotta. Nem várta meg, míg a lábak gazdájának arcát is kiveheti, a szüzességét védő ősi ösztönei megelégedtek a nagy darab férfi rohamos közeledtének látványával, és azonnal kiadták a menekülési parancsot. Ezek az ösztönök süppedős homokú rész felé vitték, ahol minden bizonnyal a nehéz férfitest jobban elmerül a mélytorkú talajban, mint az ő törékeny könnyűsége.
Jól ismerte a partot. Itt született a közeli halászfaluban, így jól tudta, hogy ezt a nehéz, forró homokos részt hamarosan egy újra könnyebben járható elnyúló föveny váltja fel, egy igen sekély vizű partkaréj.
Az üldöző valóban lemaradt. Erősen zihálva szedte már a levegőt, a könnyű préda meglépett előle, és most a súlyoz bőrcsizmái szárába szaporán ömlik be ez az apró szemű homok. Lerángatta magáról a csizmákat, félredobta őket, így iramodott tovább a tovatűnő alak után, nem törődve se a fejére tűző nappal, se a jócskán átforrósodott homokkal. Jól tudta, hogy ez a kettős forróság az üldözöttjét is inkább fárasztja, mint segíti, és bízott saját erejében és kitartásában is.
Látta merre fut a lány, aki már éppen kiért a süppedős rész fogságából és már könnyebbült léptekkel rohant bele a sekély vízbe, minden bizonnyal égő lábait hűsítendő. A nedves föveny és a víz váratlan ígérete megsokszorozta erejét. Nem foglalkozott a hátrahagyott dolgaival, majd visszafelé felszedi, neki az imént megpillantott, minden bizonnyal még érintetlen-ártatlan bimbózó nőiességű, feszes keblű, inas izmú lány kellett.
A lány is tudta ezt. Most már a vízben szaladt tovább, megpróbálva némi nyugalmat erőltetni fáradó testére. Valamennyire sikerült megzaboláznia levegő utáni kapkodását. Hátranézett. A testes alak éppen kiért a homokdűnék buckái közül, és vad erővel rohant felé. Már ledobta magáról az ingét is. Ahogy hátranézett, elvesztette az egyensúlyát és előre esett. Annyi lélekjelenléte maradt csak, hogy nem hasalt el nagyot csapódva, hanem megperdült, és inkább a vizes fövenyen forogva csökkentette az esés lendületét.
Mire végül a sekély vízben hanyat fordulva felnézett a föléje feszülő kéklő égre, a sorsa is megpecsételődött. A terpeszállásban fölötte ziháló férfi mohó szemekkel nézett le rá. A lány átázott egyetlen ruhája teljesen rátapadt testére, és rút áruló módon szemérmetlenül fedte fel az inkább eltakarandó gömbölyded idomokat. Jól látszottak a még ziháló mellkason ülő lágy halmokat díszítő, hideg nedvességtől didergő duzzadt mellbimbók, meg a lapos has alatt kiemelkedő érett vénuszdomb, és a formás combok.
- Látod, hiába futottál előlem. - szólalt meg a férfi. - De így még értékesebb vagy.
- Most kedvét leli bennem? - kérdezte dacos elszántsággal a kiszolgáltatottan lábainál fekvő.
- Megtehetném, de minek. Nekem több kell. - térdeire támaszkodva előrehajolt: - Az kell, hogy szeress. Önként és tiszta szívből.
- Soha!
- Nem mond azt, hogy soha! Állj fel! - nyújtotta ki a lány felé a kezét. A fekvő azonban nem nyúlt a kéz után, hanem hirtelen felhúzta lábait, fordult egyet és úgy pattant fel fektéből.
A férfi kitalálta a mozdulat mögött megbújó, újra meneküléssel próbálkozó szándékot. Még mielőtt nekilódulhatott volna a másik, utána mozdult, és elkapta a feléje eső karját.
- Nem úgy! - kiáltotta, és karjai közé penderítette a lányt, aki melle elé kapta a kezét. A férfi erős karjaival úgy magához szorította, hogy alig kapott levegőt. Felgyűrődött sáros-vizes ruhája szabadon hagyja fél csípőjét. A férfi testéhez szorítva a ruhán keresztül is a hasán érezte, hogyan duzzad annak meredező férfiassága. Most már teljesen biztos volt abban, hogy a férfi nem áll meg, és mégis csak itt és most combjai közé nyomul. Valamilyen érthetetlen módon most úgy érezte, ezt akarja ő is. Kettejük közé szorult vékony karjai erre önkéntelenül megmozdultak és az őt foglyul ejtő vastag nyaka köré fonódtak. Szép arcával belenézett a férfi rászegezett tekintetébe. Rezzenéstelenül állta a mohó vágytól égő szemeket. Érezte, ahogy erre a férfi szorítása valamelyest enyhül, ahogy védtelen előreálló mellei hozzáérnek a férfi csupasz mellkasához, ahogy a másik nagy tenyere megmozdult, és a csupasszá vált csípőjére nehezült.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.82 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2016. 01. 23. szombat 07:46
Tetszett!
#4 zsuzsika 2014. 10. 26. vasárnap 19:35
Közepes.
#3 Sierra 2014. 04. 29. kedd 22:36
Nagyon kellemesen megírt sztori! Kellemes meglepetés smile
#2 A57L 2013. 09. 1. vasárnap 05:11
Egész jó.
#1 Törté-Net 2004. 10. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?