A+ A-

Egy különös este...

Egyszer barátnőm itt aludt, és nem voltak itthon a szüleim; és kapcsolgattuk éjfél után a tv-t.'hopp private gold'. Volt egy krapi meg 2 csaj, aztán az utána következő filmben csak 2 csaj. Akkor még én sem tudtam róla, hogy szokott masztizni, meg ő se rólam.
Az elején csak poénkodtunk a filmen, meg szórakozásból kéjes hangokat adtunk ki, de aztán én is láttam, hogy nagyon hegyesen áll a mellbimbója, meg ős is az enyémet figyelte, és láttam, hogy nagyon bújik a takaró alá. Aztán megkérdeztem, hogy mit csinálsz? Alig bírt válaszolni, kivette a kezét a takaró alól, és elpirult. Tiszta nedves volt már a keze...Csak mosolyogtam, és mondtam, hogy én is szoktam. Pont akkor sikított egyet a csaj a filmben is. Egymásra néztünk, és tudtuk ugyanazt akarjuk.
Hirtelen levetkőztünk mind a ketten, és kicsit még félénken, de végigsimítottuk egymás meztelen testét. Ahogy simogattuk egymást, megéreztük mind a ketten a másik punciján, hogy mennyire nedves. Ahogy simogatott egyszer kacéran rám mosolygott, és hirtelen belémnyomta két ujját. Megijedtem és ő kihúzta, de aztán fogtam, és 3 ujját visszanyomtam. Mozdulni alig bírtam az érzéstől, de láttam, hogy neki is hiányzik egy kis kényeztetés. Elkezdtem szopogatni a melleit. Már szinte tocsogott a nyálban mikor elélveztem, és véletlenül beleharaptam a mellbimbójába. Azt hittem fájt neki, mert összerázkódott, de kiderült hogy jólesett neki, és kérte, hogy harapdáljam még neki. Közben tovább simogatta a még lüktető csiklómat. Aztán a kezemmel én is szépen levándoroltam. Rólam tudni kell, hogy általában hideg a kezem, és az ő tüzes csiklóján csak úgy sercegett. Elkezdtem éktelenül dörzsölni, amitől ő abbahagyta a simogatást és a hátára dőlt. Addig dörzsöltem, míg el nem ment. Így hát mindketten egy orgazmus után pihegve feküdtünk egymás mellett.
Közben szólt a tv, és ismét egy leszbi film jött. Elkezdtük utánozni a képen lévő lányokat: cikcakkot írtunk le egymás testén a nyelvünkkel, miközben felálltunk, a falhoz dőlve ujjaztuk egymást, aztán a földön fetrengve nyalogattuk egymás punciját francia pózban. Már majdnem újra elmentünk mikor abbahagytuk. Egymással szemben leültünk, és egymáshoz nyomtuk a puncinkat, majd ütemesen mozogva elélveztünk.
Egymásba gabalyodva aludtunk el a földön.
Reggel arra ébredtem, hogy valami csöpög az arcomra. Hát barátnőm a fejem fölötti széken ülve, szétvetett lábakkal masztizott, és már tocsogott a kéjnedvben. Hirtelen felpattantam, és belenyaltam a puncijába az ujja mellé. Kivette az ujját, és rám mosolygott. Leszopogattam az ujjáról a nedvét, és visszanyomtam a nyelvem a kelyhébe. Minél mélyebbre nyomtam annál öntudatlanabb lett ő.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.45 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 12. 27. szombat 08:13
Gagyi és a címke sem jó.
#3 Piszke 2004. 10. 14. csütörtök 17:04
Látott egy filmet, mert ez tuti nem a saját tapasztalata... de gyenge...
#2 sk 2004. 10. 10. vasárnap 23:33
Ez mitől hetero? :)
#1 Törté-Net 2004. 10. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?