A+ A-

Álombeli bátorítás

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Juli kikapcsolta az ágya melletti ébresztőórát. Még nem ébredt fel teljesen.
Hasára fordult. Becsukta a szemeit és belefúrta fejét a puha párnába. Így a kora reggeli gyenge fények sem zavarhatták. Szerette a kora reggeli időket, ilyenkor, ha tehette álmodozott. Az álom és az ébrenlét határán, szabadjára engedte képzeletét és úgy adta át magát az álmodozásnak. Ilyenkor mindent szabadon gondolt, tett és látott, amit csak akart.
Álma sodrában, egy homályos szobában volt. Egy hosszú fehér selyem hálóruhában volt, amely lágyan simogatta bőrét. Semmit nem érzékelt. Minden nagyon finom volt. A világítás puhán szórt fényében, látta a bútorok elmosódó körvonalát. Színük elmosódott és a falak elvesztek a messzeségben.
Az egész olyan volt, mint amikor egy fotós elmosódott képet készít. Túl a homályos fényeken két alakot látott közeledni. Egy kis borzongás futott végig a testén. Tudta, hogy csak álmodozik, és ő maga csalja elő a történéseket agyából.
Nézte a közeledő alakokat. Az egyik alakot most már felismerte, Péter volt az, aki a valóságban ott aludt mellette. A másik alak arc nélküli, szakállas ismeretlen férfi volt, aki mindig ott lakozott Juli buja képzeletében.
A két férfin nem volt semmi, amint egyre közelebb jöttek láthatóvá vált feszes sportos testük minden részlete.
Juli elképzelte, amint a két férfi megragadja őt, és testével játszanak.
Becsukta a szemét, és az érzéseire összpontosította a figyelmét. A kezek keményen tartották testét és izgatóan, felszabadultan kezdték kibontani hálóruhájának gombjait. Egy kéz tenyerébe vette mellét, masszírozta, simogatta, gyengéden játszott a keményedő bimbóval. Közben egy másik kéz végig futott a különösen érzékeny gerincoszlopán és megmarkolta a kerek tomporát. Teste búja kilövellő nedvességgel válaszolt a kutakodó ujjak érintésére, amelyek szemérmének redőzetét simogatták, nyílásra ingerelve azt. Egy érzéki száj megtalálta az a picike pontot a vállán, aminek érintésekor Juli áramütésszerű izgalmat érzett a köldöke magasságában belül.
Juli boldogan fogadta a kéz minden becézését és azt, hogy száj megtalálta azt a kicsi pontot, ahonnan kiváltható volt a bizsergés testének mélyén.
Egy harmadik a combjain indult el felfelé. Juli széttárta a lábát megkönnyítve a felfedezésre induló kéznek és ujjaknak az útját. Egy újabb forró száj, most fülét kezdte harapdálni. Előzetes elhatározás nélkül kezével megragadta és nem túl erősen megszorította a közelében gyorsan növekvő férfiasságot. Imádta érezni a zacskó puha sima bőrét. Mindig nagyon felizgatta, ha egy zacskót megérinthetett.
A zacskó gazdája egy mély férfias hördüléssel jutalmazta kézimunkáját. Kezét rákulcsolta egy keményen meredező szerszámra, húzogatni kezdte a bőrt rajta. Gyengéden teljes átéléssel csinálta, hirtelen jött a válasz ténykedésére. Valaki erőteljesen beleharapott a nyakába és fülében visszhangzott egy elnyújtott "hhhhmmmmmmmm". Gyakorlott mozdulattal végig futtatta körmeit a meredező rúdon. A szemérmén fürkésző ujjak, lejjebb csúsztak megérintve hátulsó bejáratát. Keményen, határozottan nyomult az ujj a záróizmain keresztül a fenekébe. Mélyről feltörő sóhajtást hallott. Juli elmosolyodott.
"Ha én így csinálom,... ő úgy válaszol rá" - gondolta. Olyan ez mint egy titkos kód váltás. A gondolat, hogy képes arra, hogy kierőszakolja tetteivel a számára szükséges érintéseket teljesen felforrósította a vérét.
"Olyan, mintha bábokat mozgatnék. Micsoda lehetőségek vannak itt." - pörgött az agyában.
A kezek határozottan lenyomták testét a mögötte lévő bőrborítású orvosi vizsgálóasztalra. Kötelek kerültek elő valahonnan és lekötötték Julit az asztalhoz. Vállai szorosan nyomódtak az ágy támlájához, de nem volt kényelmetlen. Az ágy támláját megemelték, hogy ne feküdjön teljesen vízszintesen. Csuklóit az ágyszéléhez erősítették. Lábait a kengyelbe rögzítették. Juli nem tiltakozott. Ebben a pozícióban teljesen feltárult teste és szemérme.
Reménytelenül képtelen volt eltakarni magát. Lüktető ölét sem tudta becézgetni. Mozdulatlanul feküdt és csak a szemivel tudott felfedezéseket tenni. Ha ő került a figyelem középpontjába teljesen elveszettnek érezte magát. Mindig így képzelte, hogy ez be fog következni.
A figura, aki Péter volt egy vizsgáló széket tett a lábai elé elhelyezkedett rajta, rá mosolygott Julira. Elkezdte meredező rúdját markolászni, és úgy szemlélte Juli szemérmét, mint egy kiállítási tárgyat. A másik alak Juli széttárt lábai közé lépett kezeivel simogatva a feszülő belső combokat.
Lassan haladt felfelé egészen addig, amíg elérte a combok találkozásánál megnyíló ajkakat. Az egyetlen dolog, ami az álomképben azonosíthatóvá tette az alakot a szakáll volt. Juli belemerült az élvezetes ingerlésbe, ellazította medencéjének izmait. Átadta magát a kezek és az ujjak által kiváltott egyre mélyebbről feltörő izgalomnak és gyönyörnek. Az ujjak köröztek nyílásának redőzetén, duzzadó ajkain. Finoman érintették a csiklóját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi
2013. 10. 8. kedd 08:24
Nagyon tetszik. Válaszolok rá!
#6 A57L
2013. 09. 20. péntek 04:14
Nagyon jó. Válaszolok rá!
#5 genius33
2013. 04. 16. kedd 17:11
Egész remek. Válaszolok rá!
#4 olik
2002. 06. 9. vasárnap 13:14
kár hogy nincs folytatás, és hogy csak álmodta, remélem az éjszakai eseményeket is megtudjuk.
9 pont Válaszolok rá!
#3 Vincent
2002. 06. 9. vasárnap 02:15
Ez igencsak jó történet.
Talán nem kellett volan ennyit hangsulyozni, hogy ezt csak képzeli a csaj, de azért jó!
9 Pont Válaszolok rá!
#2 mohszam
2002. 06. 9. vasárnap 00:22
Ez igen! Juli nálam 11 pontos. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!