A+ A-

A vallomás

Végre találkoztak egymással. Gyönyörű helyen voltak az erdőben. Mintha előre megtervezték volna a találkát, pedig a véletlen műve volt. A levegőben érezhető volt a kettőjük közötti feszültség. A kíváncsiság, a félelem, a vágy illatai keringtek a levegőben. A táj magáért beszélt, egy régi, fából épült kis házikó kandikált ki a fák sűrűjéből, mellette egy kis patak haladt a végtelenbe.
Talán a táj, vagy az, hogy már régen nem lehettek egymáséi, nem tudni, de vágyakat ébresztett fel bennük.
Még nem érték el a faházikót, megálltak nem sokkal előtte, egy fa mellett. A fiú határozott egyéniség volt. Szinte sodorta magával a lányt. Most is ekképp történt. Szorosan megfogta a lányt és mélyen a szemébe nézett. Ez volt a lány végzete. A sötét szemek szinte elnyelték. Képtelen volt bármire is koncentrálni. A fiú szép lassan megcsókolta. A lány rab lett, a fiú rabja. A levegő egyre csak forrósodott kettőjük körül, szinte lángoszlopok vették körül őket. A lányban ősi, vad ösztönök keltek életre. A földre lökte a fiút, aki meglepődött egy pillanatra.
A kocka megfordult, most a lány következett. Szinte ráugrott a fiúra. Tudta mit kell tennie. A lehető legerőszakosabban csókolta meg őt, de úgy, hogy még ne fájjon. Majd beleharapott a szájába. Érzékin, kecsesen mozgott párján. A vér szinte forrt az ereiben, amikor a fiú kéjtől eltorzult arcát figyelte. Végigsimította szerelme testét, de most nem sietett úgy. Kedvenc testrésze a fiú izmos hasa volt. Szinte izzott tekintete a hévtől. Feltolta szerelme pólóját, és végre előtűnt a kívánt testrész. Apró csókocskákat hintett párja köldöke köré. A lány nyeregben érezte magát egészen addig a pillanatig, míg a fiú meg nem simogatta kebleit. Először fel, majd le, aztán a körkörös mozdulatok jöttek. Tévedett, méghozzá óriásit. A fiú erősebb volt. A felismeréstől reszketve gurult le a földre. Remegett minden porcikája. Elvesztette a csatát, de háborút még nem. A fiú tudta ezt, és ki is élvezte önző módon. A lány egy kellékké vált, egy játékszerré, ami a fiút a boldogsághoz vezette.
A Nő maga volt a tűzvihar, ami felperzselte a fagyot a fiú szívéből. Elkezdődött a végső, mindent eldöntő harc kettőjük között. Először a kezek és az ajkak küzdelme következett. Nem volt olyan négyzetcentiméter, amit ne jártak volna be ketten. A természet ruháit viselték és a legfőbb kényeztetés mezejére léptek. Gyönyörű pillanatokat éltek át, a lány mégis aggódott. Félt attól, hogy ez a pillanat hamarosan szertefoszlik, és nem marad semmi, csak a nagy üresség. Kereste a fiú tekintetét, hogy megnyugtassa magát, de nem találta. Nem merte teljesen kitárni a szívét, nehogy összetörjék. Szerette a fiút, nagyon is, pedig nem akarta, küzdött minden porcikájával ellene, de végül belátta, hogy ez nem olyan dolog, amit irányítani tudna. Megszületett benne a döntés: mindent kockára tesz a fiú érdekében, most először ilyen szerelmes, és talán utoljára. Kikapcsolta gondolatait, és egyedül a szerelmére koncentrált.
A fiú egészen megmerevedett teste már várta a lányt, de párja tudta, hogy még nem jött el az a pillanat, mikor egyszerre áldozhatnak a szerelem oltárán. Szerette volna előtte szájával kényeztetni szerelmét. Négykézláb térdelt a fiú fölött. Testére finom csókokat lehelt közeledve a kényes testrész felé. A fiú könyörgő pillantással nézett bele a lány szemébe, de ő gonosz volt, s nem engedett neki. Fokozta az élvezeteket, mindent hajlandó volt megérinteni, de párja férfiasságához nem nyúlt. A fiú száját mély sóhajok és kéjes nyögések hagyták el. Most már nem kínozta tovább szerelmét és engedett neki. Először a végét vette a szájába, majd figyelte párja reakcióit. A lány tovább haladt. Ajkai körülvették szerelme péniszét. Vigyázott párjára, tudta, ha nem figyel eléggé, egy rossz mozdulat, és fájdalmat okoz. Az erdőt hatalmas kiáltás zengte be. A lány boldog volt, örömöt okozott kedvesének.
Miután feleszmélt mámorából a fiú, megfigyelte az előtte térdelő lányt. Gyönyörű látvány tárult elé. Kecses alakja volt, de nem volt törékeny, mint egy váza. Ellenkezőleg, sugárzott az erőtől és a határozottságtól. Nem találkozott még ilyen lánnyal és ez elbűvölte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 08. 16. szerda 10:41
Nagyon szépen akart fogalmazni, látszik az igyekezet. Sajnos, túllőtt a célon...
#5 Lolamacko 2016. 01. 21. csütörtök 00:16
Érzelmes
#4 A57L 2014. 05. 25. vasárnap 11:06
Nem tetszik.
#3 listike 2013. 11. 28. csütörtök 07:38
Szép történet.
#2 sihupapa 2008. 12. 11. csütörtök 00:42
érdekes
#1 Törté-Net 2004. 09. 19. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?