Álom?

Szavazás átlaga: 5.8 pont (10 szavazat)
Megjelenés: 2004. szeptember 15.
Hossz: 8 627 karakter
Elolvasva: 1 509 alkalommal
Szép napos késő tavaszi délután volt. A park tele , családokkal. A fiú sétálgatott csak, élvezve a napsütést, és hirtelen meglátta ülni a padon Őt. A hozta ki, de ő nem sétálgatott, csak ült és olvasott. A fiú melléült, de távolabb, nehogy tolakodásnak tűnjön, és lopva belelesett a könyvbe. A formájából látta, hogy verses kötet. Csak ültek egymás mellett csendben, és néha egymásra pillantottak, igaz soha nem egyszerre. Mikor egy pillanatra összetalálkozott tekintetük, a lány lesütötte szemét, és gyorsan elfordult, csak egy apró mosoly mutatta arcán, hogy jó érzéseket keltett benne az a pillanat. zavarokat a lány oldotta fel, aki piszkos mancsaival, a férfi ölébe támaszkodott.

Nem győzött bocsánatot kérni viselkedéséért, mondván ilyen még soha nem fordult elő. És a mintha cinkos mosollyal nézett volna a fiúra, aki nyugtatta a lányt, hogy semmi gond, majd kimossa, és örül, hogy ilyen játékos barátot talált. A lány mosolygott, és még egyszer elnézést kért, de már csak mintegy kezdeményezve a beszélgetést. A fiú megkérdezte mit olvas olyan elmélyülten, s mikor megtudta, hogy egy Ady kötetet, kissé elmosolyodott. Bár nem nagyon ismerte Ady-t, de amiket olvasott tőle, azok nem álltak közel hozzá amellett, hogy nagyon tetszenek neki a versei. Mindketten szerették a költészetet, és észre se vették, elkezdtek beszélgetni versekről, költőkről, olyan hévvel, hogy szinte rohant mellettük az idő. Mindketten érezték, ez a nap, nagy ajándékot hozott, akárcsak egy jó beszélgetőtárs személyében is. Mert a költészet mellett, mindenről szó esett, átcsaptak egyik témából a másikba, míg végül már azt se tudták, honnan indultak. Sok közös vonást, gondolatot fedeztek fel egymásban, és nagyon jól érezték magukat. Nevettek, mosolyogtak, még akkor is mikor körbenézve látták, egyedül vannak a parkban, és már besötétedett, csak a lámpák fénye világított.

A lány szemben ült velük, és feszülten figyelte őket. Ekkor csendben maradtak. Mély, sokat mondó csend volt, szinte . Amit a lány tört meg, kissé remegő hanggal mondta, hogy sajnos mennie kel, de örült a találkozásnak, és reméli találkoznak még. Gyorsan adott egy puszit a fiúnak, és elsietett. Vissza-vissza nézett, és
látta délutáni partnere ott ül a padon, és mosolyogva néz utána. Boldogságot érzett, nem tudta egészen pontosan miért, de mikor hazament, hosszú idő után először dúdolt, míg vacsorát készített.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.8 pont (10 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. október 12. 14:11
#6
Rövid, de szép írás.
1
z
zoltan611230
2019. augusztus 8. 06:30
#5
Szép írás.
1
a
A57L
2018. október 19. 04:10
#4
Nagyon gyönyörű,felemelő írás.
1
zsuzsika
2014. december 30. 09:03
#3
Romantikus.
1
v-ir-a
2010. október 3. 21:59
#2
wow felüdülés ilyet olvasni ....nagyon jó
1
T
Törté-Net
2004. szeptember 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1