A+ A-

Kati és Dóri 2. rész

- Szeretnél velem fürödni? -kérdeztem, miközben fürdőgolyókat szórtam a vízbe.
Apa a mosdókagyló szélének támaszkodott és engem nézett, miközben törölközőket vettem ki a szekrényből és a kád melletti fogasra akasztottam.
- gyönyörű nő vagy kicsim, de ennek nem lesz jó vége...
- pedig én azt szeretném... - mondtam és most én térdeltem elé.
Megpusziltam a farka hegyét, miközben az egyik kezemmel a heréi alá nyúltam.
- milyen feszesek szegények, remélem, nemsokára megkönnyebbülnek!
Ezután egészen lassan a számba vettem Apa makkját.
- Anyátok sosem csinál ilyet
- És, jól esik?
- Isteni! Elmondjam, hogy hogy a legjobb?
- Taníts, Apa, hogy jó neked?
- Az egyik kezeddel markold meg középtájon, vedd a szádba, majd a kezeddel és száddal egyszerre mozogj föl, míg a makkom majdnem kicsúszik a szádból, majd le, hogy a kezed a tövéhez érjen. Közben a száddal szívd és a nyelveddel is izgathatod a végét. Ha akarod, akkor a másik kezeddel a heréimet simogathatod...
Ahogy Apa mondta, én már csináltam is, és láthatóan nagyon élvezte. Ahogy a kezemmel a heréit simogattam, éreztem, hogy meg-megrándul, mikor kicsit hátrébb érek hozzá. Egyre jobban zihált, ahogy egyre lendületesebben szoptam, és mivel éreztem, hogy jó neki, a fenekét kezdtem simogatni, egyre közelebb a végbeléhez. Apa, magán kívül volt.
- Hagyd Abba! - kiáltott - nem akarok a szádba élvezni -
Kissé meglepődtem, mert arra nem is gondoltam, hogy mi lesz, ha elélvez. Mivel a kád már majdnem tele lett, felálltam és elzártam a csapot. Ehhez persze előre kellett hajolnom és a fenekem és puncim ismét teljesen kitárulkozott Apa előtt. Nedvességtől csillogó, izgalomtól duzzadt ajkaim szemtelenül mutatták magukat.
Apa halkan felnyögött.
- Az én koromban az embernek már esélye sincs arra, hogy ilyen gyönyörű fiatal lányt lásson meztelenül. Olyan friss, feszes vagy, Dórikám!
- Gyere, ülj be a vízbe - hívtam, miközben én már be is léptem a kádba. Apa engedelmesen jött és velem szemben lassan beleereszkedett az illatos forró vízbe, miközben le sem vette a szemét a melleimről.
- Mit látsz? Kérdeztem játékosan
- Nos, kicsim, azt hiszem, hogy ennél szebb melleket egy művész sem tudna rajzolni.
- Miért milyennek látod őket?
- Formásak, feszesek, gömbölyűek. Ennyire tökéletes melleket csak a plasztikai sebészek tudnak csinálni, de a 30-40 éves nőkön már nem hatnak természetesnek. De rajtad, kicsim, tökéletesek!
- És akkor nem zavar, hogy elhanyagolod őket, hamarabb tértél a "lényegre" - sandítottam a lábam közé - mint hogy legalább egy puszival megköszönted volna, hogy láthatod őket!
- Ne haragudjatok, faragatlan voltam- mondta Apa és mindkét kezét előre nyújtva simogatni kezdte a melleimet. A tenyereit egészen betöltötték az egyre inkább feszülő halmaim, két ujja közt pedig kibújtak a rózsaszín mellbimbóim.
Perceken át finoman masszírozott, látszott rajta, hogy nem tud betelni az érzéssel. Az ujjai közt játszani kezdett a bimbóimmal, amit én nagyon élveztem. Apa ezt észre is vette és kis idő után már csak az egészen világos bimbóudvart és az abból kiálló mellbimbóimat simogatta, morzsolgatta. Ekkor lenyúltam a vízbe és ismét megmarkoltam a farkát.
- Mégsem kapnak puszit? - kérdeztem ártatlan hangon, miközben a mellkasomat kidomborítva húzogatni kezdtem a farkán a bőrt.
Apa előrehajolt és finoman beszívta a bal mellbimbómat. Őrületes érzés volt. Azt hittem mindjárt elmegyek. Az ajkaival, a nyelvével és a fogaival is izgatott, simogatott, de úgy hogy alig kaptam levegőt. A jobb kezével segített a szájának, a ballal pedig elkezdett kalandozni a víz alatt. Szépen lassan végigsimított a hasamon, egészen a szeméremdombomig. A tenyerét rásimította a puncimra és a középső ujját végighúzta a vágatomon. Korábban, ha ezt csinálta volna, biztos kielégülök, de mivel éppen most voltam túl egyen, még bírtam egy darabig. Vagy legalábbis azt hittem. Miután a szája áttért a jobb mellemre, ami a kényeztetés hatására hálásan ágaskodott, az ujja elkezdett a csiklómon körözni. Ezt én hálás, körkörös csípőmozdulatokkal nyugtáztam.
- Apa!
- Igen, Dórikám! - Nézett fel rám csillogó szemmel.
- Csókolj meg! Annyira szeretném! - mondtam, és már húztam is a fejét, hogy elérjem a száját. Ahogy az ajkaink lassan összeértek, a keze tovább járt a pinusomon, majd egy finom mozdulattal egy kicsit feldugta az egyik ujját. Ettől én vadul csókolni és vonaglani kezdtem a karjai között. Talán egy vagy két ujjpercnyire dugta belém a középső ujját, kicsit körözött vele majd hirtelen visszahúzta. Mikor harmadjára csinálta meg, az orgazmustól reszketni kezdtem, de sem a száját, sem pedig a kezét nem vette el rólam. Egy vagy két percig a hátamat hátrafeszítve, hang nélkül élveztem, testem szinte minden izma meg- megrándult. Apa csak tartott és csókolt, míg a kielégülés utolsó hullámai is el nem ültek a testemben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.46 pont (159 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 listike 2014. 09. 14. vasárnap 10:18
Finom.
#15 A57L 2013. 07. 17. szerda 06:58
Jó írás.
#14 genius33 2013. 01. 4. péntek 08:25
Egész jó smile még mindig smile
#13 genius33 2012. 08. 14. kedd 06:15
Fincsiiii nyes
#12 Kaszkadör 2012. 01. 12. csütörtök 17:29
nyes 10 P
#11 sihupapa 2008. 10. 1. szerda 03:33
finom.
#10 TGP 2004. 10. 27. szerda 14:21
Várjuk a folytatást!
#9 warriorneo 2004. 09. 8. szerda 15:32
mindenkepp folytasd 10 p
#8 warriorneo 2004. 09. 8. szerda 15:30
mindenkepp folytasd 10 p
#7 CruelAngel 2004. 09. 8. szerda 12:00
az előzőnél fényévekkel jobb volt
#6 joeblack 2004. 09. 7. kedd 18:33
Csatlakozom. Folytatást. amúgy 10 pont
#5 Süni 2004. 09. 7. kedd 06:47
Egyre jobb a történet, kérjük a folytatást.
#4 Mulder 2004. 09. 6. hétfő 20:36
Folytatást! Plíííz!
#3 TuperHarley 2004. 09. 6. hétfő 19:35
Folytatást akarunk
#2 Joe 2004. 09. 6. hétfő 18:45
Ez is tetszett remélem a folytatás készül már :D 10 pont
#1 Törté-Net 2004. 09. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?