A+ A-

Emlékezés egy nyár éjszakára

A csillagokat figyelte. Emlékeiben megpróbált felidézni egy képet. Egy képet, amit rég látott már. Lassan előderengett pár részlet. Fokozatosan, ahogy apránként megtalálta a keresett "kockákat", mint egy puzzle-t, összerakosgatta a darabokat, és így végre feltűnt lelki szemei előtt az ég. Mondhatni, hogy ugyanazt az égboltot látta, mint ami most tündöklött feje fölött, hisz csupán a rálátás szöge változott. Sóvárogva gondolt vissza rá. De nem is annyira az ég miatt akart emlékezni, hanem a körülmények miatt. S mikor végre minden eszébe jutott, lassan, apránként újra végiggondolta, átélte az eseményeket.
Felparázslott a cigarettája. Miután a szája megtelt a füsttel, hosszan ott tartotta azt, mintha ízlelgetné, majd tüdőre szívta. Végül a szertartás befejezéseképp kifújta, majd figyelte, amint a füst egyre jobban eloszlott a szabad levegőn, míg végül eltűnt. Fejét oldalra fordítva végignézett a hozzábújó lányon. Először a lány hosszú combjait nézte. Ahogy a telihold fénye megcsillant rajtuk, könnyen észrevehette azok lágy fehérségét. Tekintetével tovább haladt, és megpillantotta azt a "majdnem semmi" fehérneműt, amely, mióta csak először meglátta, a kedvence volt. A lány felsőtestét egy póló takarta, ám ez nem volt akadály, hisz látta már, mit rejt, és akkor az a látvány mélyen az emlékezetébe vésődött, így könnyen maga elé tudta képzelni. Látta a formás hasat, a gyönyörű köldököt, s fölöttük a dús kebleket. Epedezve gondolt a mellbimbókra, és a hozzájuk tartozó bimbókertekre. Nem értette, a lány miért nincs megelégedve a mellei méretével, hisz azzal semmi gond nem volt. Markával nem tudta befogni egyiket sem, de majdnem. Végül elért a lány fejéhez. Csókolni vágyta a gyönyörű ajkakat, melyek játékosságukkal szinte mindig meglepték. Nézte ahogy az orrlukak ütemesen szűkülnek-tágulnak. A lány orrában lévő piercing kövén majdnem minden lélegzetvételkor meg-megcsillant a holdfény. Tekintete ugrott egyet, és a szemeket kihagyva már a lány haját nézte. A selymes hajkorona ragyogott a ráhulló fényben. Göndörödésre hajlamos tincsei egészen a háta közepéig kígyóztak. Érezte az illatát. Az illatot, mely már annyiszor megérintette, elvarázsolta. Figyelme ekkor már a kihagyott, igéző szempárra összpontosult. Amikor pillantása először vetődött erre a szempárra, majd meghalt, olyan szépnek találta.
A lány ekkor felemelte a fejét, s így tekintetük összetalálkozott. Szinte elmerült a tündöklő szempárban. Testét átjárta a bizsergető meleg, és fellobbant benne a nemi vágy. Minden porcikája remegett, annyira kívánta a lányt. Szerette volna karjában tartani Őt, s vadul, szenvedélyesen csókolni, ölelni. Cigarettája eddigre tövig égett, s miután a kialudt csikket a hamutartóba nyomta, szótlanul követte a lányt be a házba, s még beljebb, a lány szobájába.
Miután becsukta maga mögött az ajtót, már nem bírt magával. Csókolni, ölelni, érezni vágyta a lányt. Szembefordultak egymással, és abban a pillanatban feltűnt, hogy nincs egyedül az érzésével. A vele szemben álló lány tekintetében ugyanazt a tüzet vélte felfedezni, mint amilyen, gondolta, a saját pillantásában érzékelt.
Egy szemhunyással később már egymás ajkára tapadtak, s vadul, marcangolón csókolták a másikat. Kezük kalandozott. A fiú benyúlt a lány pólója alá, és a hátát simogatta, mind szorosabban ölelve Őt. Mintha csak egymásra lettek volna hangolva, a lány is ekként cselekedett, bár neki nem állt az útjában póló. Röviddel később már a fiú számára sem volt akadály a lány felsőtestét takaró ruhadarab, hisz pár mozdulattal könnyedén megszabadította tőle a lányt. Elétárultak a gyönyörű keblek, s ő, nem bírván türtőztetni magát, szájával azonnal az egyik mellbimbóra tapadt, akár egy éhes csecsemő. Mindeközben az ágy felé hátráltak, s miután óvatosan lefektette a lányt, nyelve azonnal izgató játékba kezdett az épp az imént a szájába vett bimbóval. Nyalogatta, körbe-körbe, szívogatta, óvatosan harapdálta azt. Egyik kezével a mellet tartotta, a másik keze azonban felfedező túrára indult. Simogatta a lány hasát, majd egyre lejjebb haladt. Mikor elérte a kívánt helyet, körkörös mozgással simogatni kezdte azt, a lány bugyiján keresztül. Ekkor a lányból előtörtek az első kéjes sóhajok. Ezt a tevékenységét mindaddig folytatta, amíg a lányt orgazmushoz nem juttatta. Nem kellett olyan sokat "munkálkodnia", hamar érezte, amint a lány teste ívbe feszül, majd röviddel később elernyed. Ekkor abbahagyta a nyelvjátékot, s a lány ajka felé indult. Felfelé haladtában minden milliméteren csókolta a lány bőrét, mígnem a szájáig ért, s mikor elérte azt, hosszasan, gyengéden megcsókolta, s átölelte kedvesét. Ám ekkor a lány, felébredve a kéj gyönyöreiből, indult felfedezőútra a fiú testén, s az, a lány minden érintését élvezte, mondhatni önként vetette alá magát a rá váróknak, nem is sejtvén, mit hoz az számára.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.33 pont (6 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 genius33 2013. 03. 4. hétfő 08:41
Hááát... elmegy.
#1 Törté-Net 2004. 09. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?