A+ A-

Hatás

Lassan állt meg az autó, óvatosan fékezett le a nő mellett. Rebecca kissé felhúzta a szoknyáját és úgy szállt be előre, a vezetőülés mellé.
Halkan köszönt a férfinak, csókra nem nyújtotta sem az arcát, sem a száját. A férfi nézte a nőt és elmosolyodott, majd megragadva a kormányt indexelt, sebességbe tette az autót és elindult.
Rebecca óvatosan rápillantott a férfira, elégedetten állapította meg, hogy a férfi még mindig nagyon vonzó. Nem helyes, még csak nem is helyes. De a kisugárzása lefegyverző. Azután a férfi kezére pillantott, a megismert Tökéletes Kézre. Kissé fészkelődni kezdett az ülésen, megigazította kardigánját és elhelyezkedett újra.
Közeledtek a ház felé, a férfi egy határozott mozdulattal befordult jobbra és egy gombnyomással nyitotta is a kertkaput.
A férfi kiszállt és megkerülve az autót kinyitotta a nő ajtaját, Rebecca könnyedén kiszállt és távolabb lépett a férfitól.
A férfi könnyedén becsukta az ajtót és a nő karjáért nyúlt. A mozdulat határozott és finom volt. Rebecca várt, tudta, hogy távolodása mit okoz a férfiban és elő akarta hívni ezt a sürgető mozdulatot.
- Tudod Noah - szólalt meg a nő - nem voltam benne biztos, hogy eszedbe fog jutni ez a nap. És végül...
A mondatot nem tudta befejezni, mert a férfi hozzálépett a szájára tette az ujját és elhallgatatta.
Rebecca engedelmesen elhallgatott, a levegőt bent tartva figyelte a férfit. Noah szorosan hozzálépett és a kezével keményen megmarkolta a nő fenekét, az ujjai belemartak a húsba.
Rebecca halkan sikkantott, de nem mondta tovább a mondatot.
Így voltak ők már vagy négy hónapja, hallgatva jobban ismerték egymást, mintha beszéltek volna. Tudták, hogy a beszéd köztük teljességgel felesleges. Valami mély ösztön miatt tartoztak össze és nem bírtak egymástól elszakadni, a testük összetartozott.
A kis közjáték után bementek a házba és Noah odaszólt Rebeccának:
- Most hozok egy kis könnyű rosé-t, menj csak fel és várj meg !
Rebecca felment az emeletre és ismerősen nézett körbe a lakásban. Ismerte a tárgyakat, szagokat, a fényeket és hangokat. Ezek tükrözték minden egyes alkalommal vissza szenvedélyüket.
Kicsit később megjelent Noah és a nő kezébe nyomott egy míves borospoharat teletöltve lágyan ringó rosé borral. Rebecca lassan belekortyolt és nézte a férfit, a férfi mit sem törődve a nő pillantásával bekapcsolta a cd lejátszót és keresni kezdett a zenei cd-k között.
A nő tudta, hogy ez is a játékuk része. A figyelmét akarta a férfinak, a figyelmét és a keménységét. Szerette, ahogy bánt vele a férfi, épp azon a határon mozgott még, amikor még nem megalázó de nem rajongó. Noah ehhez értett, ez volt a specialitása. Imádta a nőket, ezt a lányt különösen. Rebecca nagyon érzékeny volt és ez kellett Noah-nak.
Rebecca odament a férfihoz és hátulról hozzásimult, a lábát óvatosan becsúsztatta a férfi combjai közzé. Aztán odahajolt a férfi nyakába és várt. Tudta, hogy melyik pillanatban érzi meg a teste illatát a férfi és mikor kezd megmozdulni irányában. Ezt nem várta meg.
Odalépett az ablakhoz és háttal a férfinak látszólag elkezdte kémlelni a kertet. Persze a kertben nem volt semmi érdekes, de valamit néznie kellett hacsak nem akarta, hogy lássa a férfi rajta az izgalmat.
Mert már izgatott volt Rebecca, kissé szaporán szedte a levegőt és érezte, amint a kéj végigsuhan a testén.
Már nem érezte furcsának ezt a gyors reakciót a teste részéről, a teste már tudta, hogy mi következik és engedelmesen engedett.
Noah egy mosollyal elintézve az előbbi közjátékot, odament a lány mögé és a haját felhajtva a lány nyakába harapott. A harapás nem volt sem finom, sem lágy. Kemény és követelő volt.
Rebecca háta lúdbőrözött a mozdulattól, de nem fordulhatott meg. Még nem.
A férfi lehúzta róla a kardigánt és a szoknya cipzárját kezdte keresni. A szoknya körül matatva érezte meg, hogy Rebecca feneke megfeszül. Minden izom összerándult a mozdulatára.
Igen, ezt szerette ebben a női testben, hogy HATÁSSAL volt rá. Ezek önkéntelen mozdulatok voltak a lány testéből és maga az a tény, hogy a lány izmai megfeszültek, már izgalommal töltötte el.
Érezte, hogy erekciója támad.
A cipzárt legyőzte és lehúzta a lányról a szoknyát, hirtelen az orra előtt volt egy gyönyörű izmos női fenék, ami kemény volt és csupa izom. Ráadásul meglátta a comb belső oldalán a lány nedvességét...
Már érezte, hogy az erekciója erősödik.
Rebecca nem bírta tovább és megfordult, de csak zavarosan tudott a férfi szemébe nézni. Már nem volt ura a helyzetnek, mert érezte a férfi testében a követelést, amit minden egyes alkalommal megkellett fizetnie.
A fordulástól és a feszültségtől kissé megszédülve térdre esett a férfi előtt. A férfi kemény férfiassága pont az arca előtt volt és csak farkasszemet tudott vele nézni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.85 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 08. 22. péntek 17:37
Nekem nem tetszett.
#3 papi 2013. 12. 19. csütörtök 09:28
Nagyon jó
#2 Nanetuddki 2004. 09. 4. szombat 03:56
jó. lesz folytatás?
#1 Törté-Net 2004. 09. 1. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?