Szakmai gyakorlat meg ilyesmi

Szavazás átlaga: 6.69 pont (59 szavazat)
Megjelenés: 2004. július 7.
Hossz: 16 184 karakter
Elolvasva: 10 675 alkalommal
A következö történet Németországban esett meg velem. Végzös külker szakos hallgatóként több hónapos szakmai gyakorlatomat töltöttem Regensburgban. Persze ez az idö inkább a bulikról, mintsem a túlzott munkáról szólt. Az egyetemisták mindenhol egyformák. Hát én is megtaláltam itt a magam kis társaságát. No, de nem a bulikrol akarok most irni. Csak egy bizonyos partiról szeretnék beszámolni. Ime:
(Mielött valaki bele akarna kötni az ékezeteknél elöforduló hibákba, üzenem neki, hogy próbálja meg Ö német billentyüzet segitségével a magyar ékezeteket helyesen kezelni! )

Szerda este (2004. Junius 09. ) egy buliba voltam hivatalos. Egy itteni magyar csaj hivott meg, hogy folyosó buli lesz a kolijában. Egy rövid tusolás, fogmosás után felvettem a kedvenc bulizós ingemet, löttyintettem magamra némi Chevignon Best Of – ot és bicajra kaptam. Kényelmes tempóban, hogy nehogy megizzadjak, eltekertem a megadott cimre. Odaérve azonban rájöttem, hogy fingom sincs, hogy melyik emeleten, melyik épületben van az esemény. Elkezdtem körbejárni a háztömböt, hátha meghallom melyik emeletröl szól a zene. A föbejárat elött megláttam egy csajszit (szöke, göndörhaju, szopos szájú tünemény) kezében müanyagpohárral, amint ott
ü
alf
cs
alf
ör
alf
ög
az egyik lépcsöfokon és szürcsöl valami
p
alf
alf
t
.
Odamentem és megkérdeztem, hogy nem tudja – e hol van ma buli?
Rámmosolygott és azt mondta, hogy nála, mert ö az egyik szervezö.
Utbaigazitott (miután bemutatkoztunk, Angelika a neve) és mondta, hogy menjek csak elöre, mert ö épp az unokahugát várja, aki taxival jön.

Felmentem a bulifolyosora. Össze is akadtam az ajtoban a magyar csajszival (Móni), aki meghivott. Volt mar benne egy – két pohárka... Gyorsan hátra is huzott a barpulthoz és mert nekem egy fél liter bólét. Kurva erösre csinálták, a gyümölcsnek is
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
ize volt! Gondoltam magamban, ha itt a csajok ezt isszák, akkor csunyán be fognak baszni, ami nekem csak jo...
Szoval nekiálltam én is
p
alf
alf
lg
alf
at
alf
ni
, de ovatosabban, mint a többiek és sasolni kezdtem a szobajövö csajszikat.
Volt egy pár nem is vitás. Móni elég sokat logott rajtam, meg karolgatott, de nekem nem jön be a csaj. Kedves meg aranyos meg ilyenek, de nem tetszik. A teste pazar, de a feje... Tehát igyekeztem lerázni, ami nagy nehezen sikerült is, hála egy kevesbé mulya német pasinak köszönhetöen.
Épp egy féldecis pohárból próbáltam kiszopogatni valami kék szinü zselét (
v
alf
od
alf
ka
zselatinba öntve, elég érdekes), amikor megjelent Angelika és az uncsitesoja, Sophie (ö is szöke, csak magasabb, mint Angelika). Meg is állapitottam, hogy ök ketten a legjobbak, bármelyiket szivesen megdönteném. Ugy helyezkedtem, hogy az ö társaságukba kerüljek. Lassan sikerult is beilleszkednem (igen – igen, a végtelenul szerény és visszahuzodo magatartasomnak köszönhetöen).
Az emberek kezére szalagokat kötöttek a házigazdák, különbözö szinnel es jelentéssel, melyek a következök voltak:
Piros: tabu téma, foglalt vagyok. Ne nyomulj!
Lila: Van párom, de nyitott vagyok bármire!
Kek: Egész este
p
alf
alf
ln
alf
i
akarok, de keményen!
Zöld: Nöt/pasit akarok!

Én természetesen kék – zöld kombináciot választottam. Sophie is... A zöld szalagot példának okáért, én kötöttem finom csuklojára. :)
Egy kis bokkal sikerült teljesen levenni az unokatesopárt a lábárol. Azt sugtam Angelika fülébe, hogy nagyon jo vér
c
alf
alf
rg
alf
ed
alf
ezik
a család ereiben.
Miért? – kérdezte.
Mert Te és Sophie vagytok a leggyönyörübbek ezen a bulin es ez böven elég bizonyiték rá.
Látni kellett volna, hogy olvadozott, meg pirult. Elsö dolga az volt, hogy elmondja Sophie – nak. Sophie kicsit máshogy reagált: elmosolyodott es kacéran söt, kihivoan nézett ram.

Ekkor döntöttem el, hogy rányomulok ma este. Azt nem részletezem, hogy miként kezdett lassacskan ugy alakulni, hogy csak ketten beszélgettünk egymással, innen folytatom a mesét.
Szoval épp elfogyott mindkettönk piája, és kérdeztem hozzak – e neki is még. Azt mondta, neki egy egész tul sok lenne, ezért felajánlottam: hozok egy poharral kettönknek, ha nem zavarja, hogy egy pohárból kell innia velem. Ok, hátul megvárlak volt a válasza.
Gyorsan beszereztem egy nagy pohar bólét és röpültem vele hátra Sophie – hoz. Gondoltam egyedül leszünk és nagy csalodással láttam, hogy egy asztalon ül egy pár emberke társaságában és ott van Angelika is. Paff neki...
Odamentem, elkezdtünk mindenféle hülyeségröl dumálni. Egy idö után Angelika elpályázott. Sophie is inkább csak velem beszélt. Ö ült, én mellette álltam. Épp a piáert hajoltam kicsit lejjebb, amikor észrevettem, hogy félreérti a mozdulatomat és felém hajtja a fejét. Ránéztem és láttam a vágyat a szemeiben, igy megcsokoltam. Finoman, röviden. El akartam huzodni, de ö átkarolta a nyakamat és tovább csókolt.
A másik két emberke jo éjt kivánt és elhuzta a csikot. Mi kb. még 10 percet ott
enyelegtunk, amikor megkérdeztem, hogy nincs – e kedve eljönni sétálni egyet. De, igen, csak szol Angelikanak, hogy ne aggodjon, hogy hova tüntünk.
Elszelelt én meg azon töprengtem, hogy miként is legyen a továbbiakban. Semmi okos nem jutott az eszembe és mivel Sophie egy perc mulva mar vissza is ért, abban állpodtam meg magammal, hogy hagyom a dolgokat a maguk utján alakulni. Kimentünk sétálni a parkoloba. Rövid beszélgetés után megállitott és szembefordult velem. Gyönyörü volt az arca, ahogy a gyéren megvilágitott parkolóban uralkodo sárgás fény játszott rajta...
Hevesen elkezdtünk a sötétben smárolni. 5 perc mulva már egyik kezem a topja alatt, a másik pedig hátul a nadrágjaban. Már ö is kezdett engem felfedezni, amikor reflektor fel és az egyik autobol röhöges meg füttyögés. Két köcsög kukkolt. Na, gondoltam, mára ennyi mehetek haza randizni a jobb kezemmel. De nem igy történt. Arrébbsétáltunk, átkarolva egymást és beszélgettünk. Tiz méterenként megálltunk csokolozni és bennem egyre jobban dübörgött a vágy. Nagyon akartam a csajt. Mondtam neki, hogy milyen jo lenne, ha most kettesben lehetnénk egy szobában. Elmosolyodott es mondta, hogy az bizony jo lenne, de itt Angelikaval van egy
szobában és különben is ott van a buli. Épp akartam mondani, hogy én bicajjal kb. húsz percre lakok innen, amikor megkérdezte, hogy milyen messze lakok!
Elmondtam és mondta, hogy neki nincs bicaja, de ha birom szuflával, vihetem.
Naná! Tarzan erös, viszi Jane – t – mondtam neki, mire elnevette magát.
Megkerestük a bringámat, de mielött elindultunk volna, magához huzott és forron megcsokolt. Utana a következöket suttogta a fülembe:
"Valamit szeretnék, ha tudnál. Én még nem voltam férfival. Szüz vagyok. "
Micsoda?
"SZÜZ vagyok! "
Hogy mekkorát fordult velem a világ!! Szüz csajjal szeretkezhetek ma este!
Ekkor kibujtam az ölelésböl, megfogtam a kezeit és megkérdeztem: ha ez igy van, akkor biztos jönni akarsz? A valasz egy csok volt. Szoval felült a bringára, én meg hazatekertem vele.
Otthon az elsö dolgom az volt, hogy mondtam, menjünk tusolni, mert megizzadtam. Beleegyezöen mosolygott. Csokolozni kezdtünk ismét és közben lassan elkezdtem vetköztetni. Ö is engem. Mivel a csaj egyaltalan nem volt szégyenlös, vagy ügyetlen egy kicsit kételkedni kezdtem ebben a szüz dologban, de inkább hallgattam. Mikor legközelebb észbe kaptam mar csak egy kicsiny bugyiban állt elöttem, hetyke kis formás mellekkel. Gyönyörü volt. Vékony, törékeny lány, nöiesen széles csipövel. Mellei kicsik, de nagyon szépek, halványbarna bimbokkal, amik kis kavicsokként meredtek elö a bimboudvarból. Majdnem rávetettem magam, de eröt vettem magamon és inkább adtam neki egy törölközöt, amit magára tekert. Kimentünk a zuhanyzoba. Levettem rola a bugyiját és mit látok: egy szöke pihevel finoman befuttatott isteni puncit! Nem is birtam magammal, letérdeltem elé és adtam rá egy csokot. Mivel az elfogyasztott bólénak köszönhetöen vizelnem kellett, de a himtagom meredten állt, mondtam, hogy menjen elöre, mindjart jövök én is. Kimentem és csináltam 100 fekvötámaszt, hogy lelankadjak es tudjak pisálni. (Ajánlom minden kedves férfi kollégának, ha hasonlo problémaval küzd majd egyszer. A legjobb modszer a merevedést gyorsan megszüntetni. Jol jöhet olykor... )
Miután elintéztem az elintéznivalot, visszamentem a fürdöbe es beszálltam a zuhanyzoba Sophie melle. Épp szappanozta magát. A látványnak köszönhetöen ismet teljes méretben meredtem elötte. Szemmel láthatoan nagyon tetszett neki fazonra borotvalt fegyverem, mert mosolyogva hozzámbujt es jol beszappanozta. Mikor már rettenetesen felizgatott én is akcioba léptem. Hevesen megcsokoltam, nyomtam egy kilo tusfürdöt a kezembe es egész testét jol bekentem vele, hosszasan masszirozva a kellemes testrészeit. Miutan kész voltam lemostam rola a habot es a karjaimba kapva meg sem álltam a szobámig.
Mikor megérkeztünk, ráfektettem az ágyamra. Itt egy kicsit megálltam és elnézegettem. Volt mit! Ott feküdt a hátán az ágyamban, pihegve a fürdes miatt és engem nézett. Kezei a teste mellett, mellbimboi kemények, vizcsoppek szép testén, lábai enyhén szétnyitva, igy tökéletes rálatast engedve hamvas, szöke (szüz? ) puncijara.
Gondoltam, ugy állok hozzá, mintha tényleg szüz lenne, és emlékezetessé teszem neki az elsöt. Lassan ráfekudtem es finoman csokolni kezdtem. A szaja után elkezdtem gyengéden csokolgatni a füleit (jo érzékenynek bizonyultak), a nyakát, vállait, mellei vonalát (nem érintve a bimbokat), a hasát, combjai belsö felét es vissza. Egyre hevesebben szedte a levegöt, ezért szenvedélyesen megcsokoltam es odanyomtam ágyékomat az övéhez, de csak egy pillanatra. Teste azonnal reagált és odanyomta hozzám a szemérmét miközben nagyot sohajtott. Ezután elkezdtem a bimbokkal is játszani. Elöször finoman csokolgattam öket, majd körbe – körbe nyalogattam és a végen gyengéden szopogattam öket. Teljesen beindult. Kezemmel a combjait simogattam egyre közelebb a cuncihoz. Mikor vegigsimitottam ott is, halkan felnyögött. Tiszta nedv volt mar a lábai között. Ekkor a combjai belsö felet kezdtem csokolgatni, lassan haladva a mézesköcsög felé. Elöször a szeméremajkait nyaltam végig, majd gyengéden a csikloját vettem kezelésbe.
Lassan köröztem nyelvemmel rajta és amikor már egyre jobban sohajtozott bekaptam es finoman szopogatni kezdtem. A kezei, amik eddig a vállaimat cirogatták hirtelen belémmartak. :) Kb fél perc mulva hatalmasat élvezett. Ekkor hagytam egy kicsit pihegni és csak csokolgattam a finom puncijat. Mikor nyugodtabb lett, ismét elkezdtem a csiklojaval játszani, de most már bele – belenyaltam a
hüvelyébe is. Minden ilyen alkalommal megemelte a csipöjét és felnyögött. A végén mar csak a hüvelyében száguldozott a nyelvem. Körbe – körbe, ki – be. Ezután felcseréltem a nyelvemet egy ujjammal es a csikloját nyaltam tovább. Kis idö mulva egy másik ujjamat is feldugtam neki, felkészitendö a nem éppen kis erekciómra. Egy pillanatra megmerevedett, gondolom fájt neki, mert nagyon szük puncija volt, de mivel szép lassan finoman dolgoztam tovább ismét élvezni kezdett.
Puncija csupa nedv volt mar, igy gondoltam eljött az idö.
E
alf
ls
alf
ör
alf
e
gumi nélkul szerettem volna behatolni (ugy könnyebb lett volna neki), de nem engedte és féltem, hogy ha eröltetem a dolgot, akkor elmegy a kedve. Igy csak annyit mondtam: nyugi, késöbb felvettem volna. Az elsö behatolás sokkal könnyebb lett volna számodra. Nem baj, vegyem csak fel.
Igy hát felvettem a buvárruhát, még egy utolsot benyaltam es finoman odanyomtam
magam a szeméremdombjahoz. Elöször csak a csiklojat massziroztam a makkommal, majd a hüvelybejarat felszinén huzogattam párszor végig, mindig kicsit beljebbtolva. Mikor éreztem, hogy már kivanja nagyon, hogy beléhatoljak, finoman becsusztattam a makkomat és teljes testemmel végigfeküdtem rajta. Átkarolt és megcsokolt.
Elkezdtem finoman mozgatni benne a péniszem kalapját, majd mikor éreztem, hogy kezdi élvezni és jol is csuszik, hirtelen belöktem neki a lécem 2/3 – át.
(Gondoltam jobb a hirtelen, rövid fájdalom, mintha lassan tenném be és jo sokáig fájna neki. ) Halkan, fájdalommal telve felsikoltott es belevájt a körmeivel a hátamba. Erre csokolni kezdtem és egy ideig nem mozdultam. Mikor ugy éreztem elmult a feszültseg a testéböl finoman ujra mozogni kezdtem. Kicsit ki, kicsit be, majd csipökörzés. Egy idö utan megprobáltam mélyebbre tolni, de láttam, hogy eltorzul az arca, ezért nem eröltettem tovább.
Igy mozogtam egy ideig, amikor ö is elkezdte mozgatni a csipöjet felvéve ritmusomat. Éreztem, hogy egyre könnyebben mozog benne a simafejü, ezért beljebb nyomultam. Sikerült is, de tövig nem mertem rakni. Egyre hevesebben mozgott és mivel a puncija hihetetlenül szoritotta a férfiasságomat, félö volt, hogy eldurranok, ezért kiszálltam belöle. Megfogtam a lábait, jol felhuztam öket és ismét becsusztam a szétnyilt, rózsaszin punciba. Ezuttal nem fájt neki, mert nagyon ovatosan raktam be. Igy kezdtem döngölni, eröteljes, de nem durva mozdulatokkal és csak 2/3 – ad részemig behatolva. Mikor már igy is félö volt, hogy elmegyek, megfogtam a vállait, felhuztam ülö pozba, majd hanyatt feküdtem. Lovagló pózban ült rajtam. Mondtam neki, hogy igy ö irányitja, hogy milyen mélyen legyek benne, de most neki kell többet mozogni. El is kezdett csuszkalni a lécemen, de jopárszor kicsusztam belöle, mert csak a feléig ült bele és néha tul magasra lendült. Minden kicsuszásnál forró puncilé csorgott a hasamra.
(Ilyet még csak egy lánynal tapasztaltam, akivel tavaly szeptemberben feküdtem le a soproni faipari kiállitason. Az is remek volt! )
Tökre felpörögtem töle, és jol is jött, hogy idönként "kiejetett" magábol, mert igy nem mentem el jo darabig. Mikor láttam, hogy kezd egyre jobban zihalni és közeleg a csucshoz megfogtam a csipöjet és alulrol döfölni kezdtem. Én már mélyebbre nyomtam, mivel ugy láttam nem fájt neki. Meg is állt a mozgással és csak – csukott szemmel, félig nyitott szájjal – élvezte, amit csinálok. Mivel én ugy mozogtam, hogy ne csusszak ki a forro és szoros kis barlangocskábol, hamarosan elszálltam. Oriásit élveztem!
Abban nem vagyok biztos, hogy ö is elment volna, bár lehetséges.
E
alf
ls
alf
ör
alf
e
a csajok nemigen szoktak. De az biztos, hogy élvezte a dolgot, mert amikor abbahagytam a mozgást, mert elélveztem, ö tovább csuszkált rajtam nagy élvezettel és nem vette észre, hogy jol megszoritottam a derekát miközben teljes testemben megfeszülve felemelkedtem az ágyrol vele együtt, majd visszazuhanva abbahagytam a mozgást. Kb 20 mp – vel késöbb esett le neki. Akkor rámborult és szorosan átfogta a nyakamat. Egy pár percet igy pihegtünk, nem szoltunk.
Utána kiszálltam belöle, kidobtam a gumit es leléptem mosakodni. Mikor visszaértem ö még mindig meztelenül feküdt az ágyamon. Hozzábujtam és cirogatni kezdtem.
Kezdtem megint eröre kapni, igy a lábai köze nyultam és finoman simogatni kezdtem. Mikor elvettem a kezemet
v
alf
ér
alf
es
volt. Odanéztem és láttam, hogy a combjai tövénel
v
alf
ér
alf
es
. Már kezdett száradni, de bentebb még folyékony volt. Mondtam neki, hogy ö is elmehetne tusolni. Elöször nem értette, de mikor felemeltem a kezem, ranézett a szemérmére és egyböl ment is fürdeni.
Tehát nem hazudott, tényleg SZÜZ VOLT!! Elvettem egy német csaj szüzességét, akit pár orája ismertem meg!
Visszajött, szorosan hozzámbujt és elkezdtünk beszélgetni. Megkérdeztem, hogy miért engem választott, nem is ismerjuk egymást rendesen. Azt válaszolta, hogy nem tudja, miért de nagyon megkivánt, amikor meglátott és mikor megcsokoltam ugy érzte, hogy velem kell megtennie. Azt mondta olyan kisugárzasom van, ami megörjitette. Most tuti sokan irigylik, többek közt az unokanövére, Angelika is, mert ö is egyike a rajongoimnak a bulirol...
(Majd leszakadt a pofám: most vettem el a szüzességet és azt meséli, hogy egy csomo csaj engem akart ma este! Hizott a majam rendesen! )
Tovább beszélgettünk, amikor valamiért megkérdeztem, hogy hány éves. A válasz:
nemrég mult 18. TIZENNYOLC!
Helyesbitenem kell: Elvettem egy 18 éves, német lány szüzességét, akit pár orája ismertem meg! Ebböl adjatok vissza barátaim!
Még egy menetre nem került sor, mert vissza kellett mennünk, nehogy feltünjon a hosszu "séta".

Sajnos többet nem találkoztunk, mert Sophie egy másik városban tanul és másnap este hazautazott. Én is már csak augusztusig maradok itt. Szoval ennyi volt, de soha nem fogom elfelejteni ezt a szakmai gyakorlatot Németországban...
Remélem sikerült élvezhetö formában visszaadnom a történetemet!
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.69 pont (59 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. szeptember 26. 14:30
#25
Nem fogott meg.
1
Andreas6
2021. február 5. 08:46
#24
Tényleg zavaró a sok hiba, azt ajánlom, vegyél egy magyar billentyűzetet, ha már magyarul irogatsz
1
l
laja.jl
2020. december 4. 05:23
#23
A történet, és a stílus jó.
1
z
zoltan611230
2019. július 29. 03:28
#22
Azért annyira nem jó.
1
f
feherfabia
2018. október 13. 07:30
#21
Nagyon jó!
1
a
A57L
2018. október 13. 04:37
#20
Sajnos a sok helyesírási hiba miatt csak 6 pont.
1
t
t.555
2017. december 13. 03:33
#19
Hibátlan, 10 pont!
1
p
papi
2016. február 19. 12:59
#17
Egész jó.
1
f
feherfabia
2016. február 6. 06:24
#16
Nagyon tetszett!
1
zsuzsika
2014. október 26. 10:05
#15
Jó.
1
l
listike
2014. február 20. 19:29
#14
Nagyon jó volt.
1
tutajos46
2014. február 15. 21:32
#13
Ez nagyon rendben van
1
v-ir-a
2011. augusztus 21. 21:26
#12
A kommentek miatt olvastam el, de nem bántam meg, cool kis történet🙂
tetszett a srác figyelmessége, ezért 10 pont
1
sztbali
2011. augusztus 20. 14:06
#11
Ez egy mestermű. Kár, hogy csak most akadtam rá. 10 pont!
1
Salix
2004. december 31. 10:08
#10
Jaden!
Írj erre a címre: markfuz5@yahoo.co.uk

Remélem olvasod valamikor ezt az oldalt és végre összejön a randink!
Csók: Salix
1
Salix
2004. december 21. 18:00
#9
Jaden!!!

Írtam emilt erre a címedre, de még nem válaszoltál!!! Sajna csak a napokban vettem észre, hogy írtál nekem ide! Emberek, ha valaki véletlen tudja Jaden egyéb emilcímét, akkor kérem tudassa velem sürgősen! Üdv: Salix
1
Jaden
2004. szeptember 26. 15:08
#8
Markooo!

nem tudlak elerni, az a hulye freemail nem enged belepni!Nem ertem mi van vele. Volt egy balesetem, es 1 honapig korhazban fekudtem,combig begipszelve. :( Remelem az ajanlatod meg all..na meg mas is! :) Az uj cimem: jaden4u2004@yahoo.de
1
Salix
2004. augusztus 13. 14:38
#7
Gheorgius!

Köszi szépen! Sajna Krk szigetén nem sokmi jött össze, de hát ez van...

Neked sok sikert Sopronhoz!
Lehet, hogy megírom egy-két régebbi hódításomat, még gondolkodok rajt'.

Üdv: Salix
1
Gheorgius
2004. augusztus 5. 23:20
#6
Salix!!

MINDEN ELISMERÉSEM!!
Jó pihenést + csajozást Krk szigetén! Ha van még hasonlóan jó sztorid, feltétlen oszd meg velünk!! :-)

(Ha hiszed, ha nem, idén szeptemberben én is lent leszek (a munkámból kifolyólag) a soproni faipari kiállításon!)
1