A+ A-

Irodai affér

Egyik oldalról:
Még tavaly tél végén történt ez a kis affér. Délután négy felé járt, már majdnem sötét volt odakinnt, kislámpám égett csak az asztalomon, a velem egy szobában ülő két kolleganőm házon kívül voltak. A monitorra tapadva olvastam egy hosszabb fantáziát. Egy édeshármasról szólt és ez a titkos kedvencem, bár sajnos eddig nem volt hozzá szerencsém.
Egészen beleéltem magam, azt hiszem kicsit ki is pirultam, de az biztos, hogy a szokásosnál gyorsabban szedtem a levegőt.
Ekkor csöngött a telefon. Basszus, biztos valamelyik kliens akar valamit, pont most! Felvettem, de hál istennel csak Tibi volt a jogi osztályról, hogy elkészült a szerződéstervezettel. Tibi egy nagyon jó pasi, egy vállalati bulin egyszer már kavartunk egymással, de csak egy vad csókig és némi fogdosásig jutottunk. Azóta sokat gondolok rá, imádom az illatát, ha a kávé automatámál találkozunk és az is rémlik, hogy úgy éreztem fogdosás közben, hogy hatalmas farka van... Ez mind csak átfutott az agyamon, nem gondoltam különösebben bele.
Megkértem, hogy hozza le a szerződést és nézzük át együtt, majd gyorsan visszatértem az EF - hez.
Pont ott tartottam, hogy a két lány a hármasban végre elkezd egymással foglalkozni, amikor Tibi megjelent az ajtóban.
- Szia, itt vagyok, hová üljek?
- ööö, szia, fú - hova is... - örült zavarban voltam és próbáltam nagyon gyorsan bezárni, de persze az egér ilyenkor mintha nem gurulna a padján... A francba, tuti látja az ajtóból, hogy én itt mit olvasok!
- Legjobb, ha melléd ülök, akkor tudjuk együtt nézni a szöveget, jó? - kérdezte "ártatlanul".
- OK, gyere csak. - ebben a pillanatban végre sikerült becsukni a netscapet.
Tibi szorosan mellém húzott egy széket és elkezdte magyarázni a szerződést. Én mélyen beszívtam a parfümje illatát és próbáltam koncentrálni, azonban ez nagyon nehezen ment. Folyamatosan a múltkori buli képei villantak be a szemem elé. Kicsit hátrébb toltam a széket, hátha észreveszi a kivillanó csipkemintát a harisnyámon.
- Mondd figyelsz te egyáltalán, a fizetési feltételek alpont nagyon fontos! - csattant rám Tibi, de igazából nem tűnt túl mérgesnek.
- Hát, tudod, az van, hogy nem tudok a munkára figyelni, ha itt ülsz mellettem, el vonja a figyelmemet! - mondtam kissé rezignáltan.
- Tényleg? Miért? - kérdezte és ezzel egyidőben tenyerével végigsimította a combomat.
- Azért, mert csak arra tudok gondolni, hogy milyen jó lenne, ha most rögtön, itt az asztalon jól megdugnál!
Hát nem kellett könyörögnöm, az biztos. Tibi határozott mozdulattal maga elé ültetett az asztalomra és feltolta kosztüm szoknyámat. Jó, hogy ma pont harisnya van rajtam és egy igazán szép csipkés La Perla bugyi. Mármint volt rajtam, mert igazán szakértő mozdulattal Tibi már le is varázsolta rólam a bugyit, a harisnyát hagyta.
- Nyalj jól ki! - parancsoltam főjogászomnak és ő engedelmeskedett.
Nem szeretem, ha egy pasi órákig a célobjektum környékén matat, meg a lábújjamat nyalogatja, jobb nekem ha céltudatosan a csiklómat kezdik nyalni. Tibi rá is érzett a dolog lényegére, szájjával szinte csókolózott a csiklómmal, közben pedig két - néha három ujjával erőteljesen belémhatolt. Persze én már az EF olvasástól teljesen benedvesedtem és borzasztóan kívántam, hogy minél jobban töltsön tele. Miközben odalent tevékenykedett finoman morgott hozzá én pedig hátradőlve élveztem, hogy keze kigombolja az amúgy is átlátszó blúzomat és lehúzza a meltartóm kosarait.
Fú, jó, hogy ilyen szoros az együttműködés a jogi osztállyal, ez nagyon fontos egy ilyen cégnél!
Teljesen elmerültem az élvezetben és arra gondoltam, most már jó lenne lecsekkelni, hogy tényleg olyan hatalmas - e a farka, mint a bulin, a nadrágján keresztül érezni véltem.
- Aha, és ezt velem miért nem akartad csinálni, te disznó! - Hallottam egy kissé hisztérikus női hangot az ajtóból! Jesszusom, ez Anita, Tibi rémséges főnöknője! Nem is hallottam, hogy ránknyitja az ajtót! Most mi lesz? valszinű mindkettőnket kirugnak!
- Félreérted a helyzetet Anita! - próbálkozott Tibi.
- Ezen nincs mit félreérteni, persze gondolhattam volna, hogy engem már túl öregnek tartasz, mi?!
- Dehogyis Anita, te egy gyönyörű érett nő vagy!
Én közben ott ültem az asztal szélén, bugyi sehol, harisnya félig letolva, combomon mindenféle nedvességek összekeveredve. Végtelenül kitárulkozva éreztem magam, de döbbentem vettem észre, hogy egy pici perverz élvezet vegyül a lebukás miatt érzett szégyenbe. Anita remegett a féltékenységtől és bevallom ez nagyon tetszett. Tulajdonképpen nem is rossz csaj, szoktam vele találkozni a gym - ben, jó teste van, izmos feneke és kicsi hegyes a melle. Férj, gyerek sehol, mert igazi karrierista, bár már azt is hallottam, hogy inkább a lányokat szereti, engem is eléggé megnézett, mikor a szauna után a hideg zuhany alatt álltam. Dehát, most úgy tűnik, hogy Tibire hajtott, (nem csodálom).
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 sipospista 2017. 03. 29. szerda 03:19
Nagyoszuper lett
#5 zsuzsika 2016. 02. 8. hétfő 10:09
Tetszett.
#4 A57L 2013. 11. 30. szombat 06:41
Jó írás.
#3 v-ir-a 2013. 06. 2. vasárnap 22:30
nagyon jó. smile kellene folytatás,de ez szinte szerintem már lehetetlen...
#2 freekz 2002. 12. 9. hétfő 00:05
anno ezt miért nem folytattad? elég jó! f.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?