A+ A-

Mit tesz a véletlen...

Életem egyik maradandó élményét a tömegtermelésnek köszönhettem.:)
Történt ugyanis, hogy elmentünk nyaralni a feleségemmel a Horvát tengerpartra és egy kempingben vertük fel a sátrunkat, amelyik éppen olyan volt, mint az összes többi, vagyis a sötétben minden további nélkül össze lehet téveszteni egy tucat másikkal, különösen, ha előtte elfogyasztottam egy üveg finom tokaji aszút.
Levezettem egy pár száz kilométert és már elég öreg este volt mire végre felvertem a sátrat a zsúfolt kempingben. A rövid vacsora után a kedvesem kinyúlt a sátorban én pedig levonultam a partra kipróbálni a vizet. Kellemes meleg este volt. Nagyon jólesett úszni, majd csöndesen szemlélődni a parton, hallgatni a hullámok moraját és bámulni a csillagokat. A közelben nem voltak lámpák és a Hold sem világított, úgyhogy nagyon szépen lehetett látni a csillagokat. Olyan volt, mintha apró lámpásokkal tűzdelte volna tele valaki. Megiszogattam a boromat és véget vetettem szemlélődésnek. Már csak arra vágytam, hogy én is kinyúljak a sátorban a kedvesem mellett. Lassanként visszabotorkáltam és bemásztam mellé a sátorba. A vaksötétben kitapogattam a kedvesemet. Felhajtottam a takarót és melléfeküdtem, majd szokásom szerint átkaroltam úgy, hogy a melle belesimult a tenyerembe. Lehunytam a szemem és máris jó úton voltam az elalvás felé, de valami szokatlant érzékeltem, miközben a kedvesem melle továbbra is kellemesen domborodott a tenyeremben.
Félálomban voltam és nem tudatosult bennem, hogy mi is az ami nem stimmel, de önkéntelenül is tovább simogattam, becézgetem a kedvesem mellét. A pólóján keresztül éreztem, hogy megkeményedik a mellbimbója, de ez is valahogyan nagyon furcsa volt... az ördögbe is ezzel a meghatározhatatlan érzéssel!
Nem fogom, hagyni, hogy elrontsa a nyaralásomat! Ha már nem tudok aludni akkor őt sem fogom hagyni, hogy egész éjszaka csak aludjon! Egyre tisztuló fejjel és egyre céltudatosabban kezdtem simogatni a kedvesem karcsú alakját. Lecsúsztattam a kezem a popsijára és lassan felhúztam a pólót, úgy hogy hozzáérhettem a bőréhez. Tevékenységem érezhetően nem volt hatástalan egyikünkre sem, mert lassanként egyre merevebb és merevebb lettem. A kedvesem pedig megfogta a kezemet és rászorította a mellére a popsiját pedig nekem tolta, mintha csak azt akar, hogy erősebben érezze az a böködő valamis a hátsóján.
Némán izgattuk egymást. Nem akartam, hogy elmúljon a varázs. Kívántam, nagyon kívántam és egyre erőteljesebben szorítottam a meredező férfiasságomat a kedvesem hátsójának, igyekezve behatolni a két gyönyörű hosszú combja közé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.78 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 04. 20. szerda 16:50
10 Pont!
#8 feherfabia 2015. 02. 14. szombat 06:06
Nagyon jó!
#7 listike 2014. 02. 14. péntek 09:24
Nagyon jó.
#6 Bikmakkocska 2013. 02. 3. vasárnap 21:08
Eléggé közepes.
#5 v-ir-a 2011. 11. 20. vasárnap 01:08
ez milyen állat smile tök jó
#4 Chris 2004. 07. 19. hétfő 10:53
sok a "kedvesem"
#3 Ildica 2004. 06. 26. szombat 07:53
Igaza van levim-nek,tényleg elárulta magát az író az első mondatban.Kár érte.
#2 levim 2004. 06. 25. péntek 18:33
Jó, de rövid és a csattanót is előre lehetett tudni, sejteni.
#1 Törté-Net 2004. 06. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?