A+ A-

Osztálytalálkozó

- Nemsokára ,- mondtam -egy barnaszemű és barnahajú srác jelentkezik majd itt, add meg neki a szobaszámom. - és egy papírcetlit csúsztattam a recepciósnak. A cetlin egy szám volt. Tudtam hogy , Zoli követni fog. Szinte magamon éreztem a tekintetét az osztálytalálkozó alatt. Bár, gimi alatt még csak nem is beszéltünk egymással, nekem mindig is tetszett. S most hogy nyolc év elteltével ismét összejött az osztály. Semmi nem változott. Ugyanolyan szívdöglesztően nézett ki. Tudtam, hogy ő is jelen lesz a találkozón ezért igyekeztem minél egyszerűbben , de annál dögösebben felöltözni. A fekete magas sarkú szandálomat vettem fel minek a szíját a vádlim köré kell csatolni, a fekete miniszoknyámat, ami combnál fel volt sliccelve. Felsőnek egy sima fekete de passzos topot választottam.
Elindultam a lift irányába, a hosszú folyosón. Ráérősen ballagtam a lifthez, amikor megéreztem valakinek a pillantását a hátamon. Nem fordultam hátra, tudtam. Megálltam a lift előtt, megnyomtam a gombot. Zoli beért, és mellém állt. Nem szóltunk egymáshoz, érezni lehetett, hogy vibrál köztünk a levegő. Vártuk a liftet s csatlakozott hozzánk egy idős házaspár. Zoli előre engedte őket a liftben, majd beszálltam én is s végül ő. Helyezkedni kezdtünk, mert a házaspár csak a harmadikra ment, az én szobám pedig a nyolcadikon volt. Előre engedtük őket az ajtó felé. Zoli egyből tudtomra adta mit akar. Végigsimította a hátam, majd megfogta a fenekem. Úgy éreztem, mintha hirtelen lángba borulna a lift. . kívántam jobban, mint eddig, az érintését a közelségét. Alig vártam, hogy kiszálljanak a harmadikon. Bezárult az ajtó, s megnyomtam a gombot. Tekintetünk összetalálkozott, s nem volt többé megállás.
Zoli hevesen megcsókol, és a falnak döntött. A hajába túrtam és egyre szorosabban húztam magamhoz. Hirtelen megállt a lift s mi, zavartan röppentünk szét. Az ajtó kinyílt senki nem volt a folyosón.
- Merre?- kérdezte. Nem szóltam semmit, csak elindultam a szobám irányába. Megálltam az ajtóm előtt, bíbelődni kezdtem a kulccsal. Zoli mögém állt, beleszippantott a hajamba...
- Kívánlak - duruzsolta a fülembe. Két kezét becsúsztatta a topom alá. Az ajtó kinyílt. Berontottunk rajta egymásba kapaszkodva... végül Zoli a falhoz nyomott. . és fejtegetni kezdte rólam a topot. Megcsókoltam annyira kívántam a nyelvét,a száját fel akartam falni. Igyekeztem megszabadítani az ingétől, másodpercek alatt sikerült is.
Keze a combomon siklottak felfelé, egészen a tangámig. Harapdáltam a nyakát, a vállát, mindenhol amerre értem. Finoman az ágy felé húzott, leültetett, és bontogatni kezdte a szandálom pántját... ujjai nyomát nyelvével kísérte végig.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.13 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 31. csütörtök 13:59
Nagyon jó volt.
#4 feherfabia 2015. 11. 28. szombat 07:38
Egész jó!
#3 listike 2013. 12. 26. csütörtök 06:27
Nagyon jó volt.
#2 v-ir-a 2012. 04. 7. szombat 22:42
ez tetszett...
#1 Törté-Net 2007. 07. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?