A+ A-

Ari 2. rész - Rejtélyek és izgalmak

Lehet, hogy a finom vacsora nem is volt olyan jó ötlet. Illetve a túl finom vacsora, mert túl sokat ettem belőle. Erre először nem is gondoltam, de így tele hassal általában belassulok egy kicsit és ha senki nem akadályoz meg benne, akkor el is alszom. A lakomában Ari nem volt partnerem, épp csak csipegetett valamit. 'Vigyáznom kell az alakomra'- mondta. 'Majd én vigyázok rá' - nyúltam felé a tömött bendőtől álmosakat pislogva. 'Nehogy már elaludj nekem! Gyere inkább készítek egy frissítő fürdőt' - mondta picit aggódva, picit sértődötten. 'Az biztos jót fog tenni' - követtem Ari ringó csípőjét egy újabb ajtó felé. Tényleg, idáig még egyszer sem kötöttünk ki kétszer ugyanabban a szobában és most megint egy újabba nyitottunk be.
Azt hiszem az ilyen házakra mondják, hogy hodály: 'Nagyon szép helyen laksz' - fogalmaztam át gondolataimat egy kicsit politikusan. 'Én inkább azt látom rajtad, hogy nem szívesen laknál itt.' - mondta, pedig rám sem nézett. Sosem szerettem, ha a gondolataimban olvasnak. Inkább az lehet a hiba, hogy mióta beléptem ebbe a házba, valahogy elvesztettem a kontrollt és minden kiül az arcomra, amit gondolok. Közben odaértünk a fürdőszobához. (Ez is furcsa volt számomra, hogy egyik helyiségtől a másikig egész párbeszédeket lehet lefolytatni, meg gondolatokat rendezni) Ha idáig minden ajtónyitás után leesett az állam a látványtól, akkor ennek most az ellenkezőjét tapasztalhattam. Bár most is leesett, csak másért. Ugyanis beléptünk a fürdőbe, ami ugyan nagyon takaros volt, de szinte kisebb, mint az enyém. Csak egy zuhanyfülke volt benne és elkerítve egy toilet. Mindez pár négyzetméteren.
Miután a meglepetés kiülni készült az arcomra, ezért inkább elfordítottam a fejem. Így viszont azt sem láttam, hogy Arinthia mosolyog rajtam. 'Itt leteheted a ruháidat' - és példát mutatva, nőiességének minden rafinériáját latba vetve, lassan lecsúsztatta köpenyét. Először a vállát láttam meg, majd gyönyörű mellei is kiszabadultak, majd karcsú dereka következett. Szépen ívelt csípője lassított a köpenyen kicsit, de aztán az hirtelen megadta magát és halkan a földre hullott. Ari ebben a pillanatban megemelte kicsit felém eső combját, így ágyékát teljesen eltakarta előlem. Karjaival is hasonló kísérletet tett melleit elrejtendő, de világossá vált számomra, hogy ez inkább a csábítási jelenet folytatása: a nagy rejtőzködésben mindkét melle szabadon maradt karjai mellett. Mindemellett kaptam egy gyönyörű invitáló mosolyt és egy szexi kacsintást is (gondoltam már észrevette az előbb is, hogy az hatásos).
Beléptem utána a zuhanyfülkébe. Az igazság az, hogy nincs földi ember, aki ne lépett volna be mellé. Azzal nyugtattam magam, hogy olyan sincs, aki most ne érintené meg fenekét, így nagy nyugodtan ráhelyeztem a kezem és vártam a hatást. A hatás egy kacér pillantás volt a válla felett. Megnyomott pár gombot egy kezelőpulton és azonnal meleg vízsugár csapott ránk a kabin minden oldalából. Megint egy gombnyomás és a vízsugár ereje mérséklődött kissé. Lágyan lerázta kerek fenekéről a kezemet és arccal a falnak fordított: 'Hadd nézzelek meg én is hátulról Cica!' - szeretem ha becézgetnek, úgyhogy szót fogadtam és gyorsan a falnak dőltem. Éreztem, hogy finom női kezek kezdik masszírozni a vállam. Hozzáértő női kezek. Körkörösen simított szét rajtam valami gélt, amitől egyszerre fáztam és lett melegem. Finom illat csiklandott az orromba és hamarosan a gőz is annyira beborított mindent, hogy kezdtem magam egy másik világban érezni. Ujjai lassan lejjebb vándoroltak a derekamra és a gerincemtől elindulva próbálták oldani a nap közben összegyűjtött feszültséget. Sikerrel.
Kezei egyre előrébb csúsztak az oldalamról, míg végül már inkább a hasamat simogatták. Ezzel egy időben először a hátamon majd a lábaimon is megéreztem közelségét, mellbimbói finoman karcolgattak, bal combját a lábamra fonta és apró csókokkal borította tarkóm. Finom bizsergés áradt szét tagjaimban, most már eszemben sem volt elaludni. Sőt. Meg akartam fordulni, de visszanyomott a falra. 'Nem-nem. A fenekedet még nem is zaklattam...!' - ebben a pillanatban a két kemény mell lecsúszott a hátamon, végig a fenekemen, aztán nem éreztem őket többet.
Viszont kezeivel keményen megmarkolt, széthúzta a két félgömböt és a gátamtól kezdve lassan felnyalt a derekamig. Erre kicsit összerándultam, aztán meg megijedtem, hogy a rándulásomból arra következtet, hogy nem esik jól, amit csinál és abbahagyja. Persze tévedtem, nem volt ijedős és ezt mi sem bizonyította jobban, mint hogy hatalmasat csapott a fenekemre, aztán beleharapott. 'Tudod, nekem is pont ilyen terveim lettek volna a te fenekeddel' - mondtam, de a hangomat elnyomta a vízsugarak keltette hangzavar.
Aztán a fenekem alatt átdugta a fejét és beszívta a szájába a golyóimat. Eközben a kezével megkerülte a csípőmet és finoman elkezdte simogatni, az ekkorra már megkeményedett és ágaskodó farkamat. Lassan lehunytam a szemeimet és átadtam magam az érzéseknek. Hiába, kapni is tudni kell.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 04. 21. csütörtök 17:12
Hol van a folytatás?
#6 A57L 2014. 06. 3. kedd 05:11
Ez se jobb.
#5 papi 2014. 03. 6. csütörtök 08:36
Ezzel még nincs vége
#4 listike 2013. 03. 29. péntek 11:55
Hol van a folytatás?
#3 sihupapa 2008. 12. 19. péntek 03:44
ja
#2 Lofty 2004. 06. 4. péntek 14:59
tovább...!!!
#1 Törté-Net 2004. 06. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?