A+ A-

Triumvirátus

A titkos vágyak azért vannak, hogy megvalósuljanak! És hogy kiderüljön, a valóság ha más is, lehet olyan jó, mint a fantázia. Szerintem valahol minden nő fejében megfordul a gondolat: milyen lenne egyszerre két férfivel szeretkezni. Nekem nemcsak a fejemben fordultak meg :-)) Elmesélem.
Négy éve csetelek, mindkét férfit onnan ismerem. És milyen érdekes, mindkettőt több mint 3 éve. Mondhatni a véletlen hozta, hogy 2 nap különbséggel sikerült összehozni egy-egy első randit, ezek előre megbeszélve ágyban végződtek. Madár (nevezzük őt így) azzal tartotta fogva az érdeklődésem, hogy időnként szó szerint berobbant a privát beszélgetés ablakba, és ízesen, hosszan mesélte néha sűrű, néha változatos szexuális életét. És persze az ötleteit. Medve (legyen ő a másik) pedig egy csendesebb, introvertáltabb, a közösben ritkán villogó komolykás fiú, akit nagyon kedvelek, de sosem gondoltam volna, hogy találkozni fogunk, pláne nem, hogy más ötletei is vannak velem. Amiben hasonlóak: 30 körüliek, középmagasak, vékonyak és intelligensek.
A hármas is hirtelen, mondhatni meglepetésszerűen jött. Talán jó is, hogy nagyon átgondolni nem volt időm. Miután ők egymást nem ismerték (később kiderült, hogy talán találkoztak már egy csetbulin), nekem kellett összehozni őket. Érdekes és nagyon izgató ötlet volt a cseten nyitott ideiglenes különszoba, ahol mindhárman virtuálisan sziporkáztunk, ötletekkel, lehetőségekkel játszva.
Az ismerkedő randi rövidre és felszínesre sikeredett (többet is bele tudtam volna képzelni :-), de jó hangulatúra. Kialakult az időpont és helyszín, és csodák csodája, nem jött közbe semmi. Nem mondom, hogy nem voltam izgatott az előtte való héten, de azzal mentem bele, hogy akárhogy is lesz, biztosan jól fogom érezni magam, hisz mindkét fiú szimpatikus, kulturált és kedves.
Már az eleje tetszett. Persze madárra várni kellett a téren (ilyenek a pasik), de felmenve Medve lakására, a hangulat sem feszült, sem kínos nem volt - annak ellenére, hogy az albérlőtárs épp a kádban ült. Addig míg elkészült és elment, reggeliztünk és beszélgettünk. Később Madár pezsgőt bontott, és míg Medve telefonált, dumáltunk. Aztán valahogy spontán jött, nekiálltam őket simogatni, és elkezdtek hullani a ruhák. Itt egy trikó, ott egy farmer, rólam is szépen sorban (no elég gyorsan!). Szerettem volna a két fiú farkát összemarkolva együtt szopni őket, de végül csak ide is-oda is fejmozgás lett.
Előre megbeszéltük - ez Madár találmánya és lassan "rögeszméje" -, hogy együtt ülünk a kádba, és kipróbáljuk a víz erejét. Madár beült a csaphoz és leszerelte a zuhanyrózsát, Medve a másik oldalra helyezkedett, én meg a szélére ültem. Előbb csak enyhe locsolgatás, de mire a víz elérte a puncim, szépen becsúsztam én is a kádba, Medve ölébe. Hátulról átölelt, a mellem izgatta, madár pedig folyamatosan a csiklómra irányította azt a fránya zuhanyt. Valóban hamar a csúcsra jutottam (ezt ugye gondoltam), és aztán sorozatban élveztem (ezt is gondoltam), de hogy képtelen vagyok abbahagyni a sikolyig-nevetésig vitt élvezkedést - hát ezt már nem gondoltam ?. Madár mindig számolni szokta, a nő hányszor élvez, de szerintem most nem merte, vagy tudott olyan gyorsan számolni. Mikor már nyögtem és kértem, hogy hagyja abba, akkor kezdett csak bele. Medve átkarolt, Madár kajánul vigyorgott és nem és nem akart elengedni. Aztán csak kegyelmet kaptam - átmenetileg.
Medvén is ki akartuk próbálni ezt a dolgot. Ezért most ő ült középre és került terítékre. Én mögötte térdeltem, aztán ültem, és szépen előrenyúlva vertem a farkát, a vízsugár pedig erősen csapkodta a makkját, elöl, alul, hátul... Hát nem tartott sokáig, és máris kedvesen, csendesen bele-belelőtt a vízbe. Na jó, azért lihegett is. Én csak tartottam a farkát és a zuhany dolgozott. Időnként összevigyorogtunk Madárral, kaján-kedves félmosolya nagyon tetszett (amúgy is imádom a száját!)
Gondoltam, most majd benn folytatjuk, de megint berántottak középre. Szinte elfeküdtem a srácon és kis terpeszben élvezkedtem, de tudom, hogy néha remegve próbáltam elhúzódni; néha pedig fel-feldobtam a csípőm, annyira kéjes volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.21 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2014. 06. 17. kedd 21:29
Tetszik
#5 A57L 2014. 02. 7. péntek 05:10
Egész jó.
#4 genius33 2013. 02. 18. hétfő 08:50
Nemrossz. smile
#3 Ildica 2004. 06. 17. csütörtök 20:35
Hajnal lány,ezt Zsu valoban átélte. :))
#2 Hajnal-lány 2004. 06. 7. hétfő 18:29
Érdekes, mennyire kevés pontot kapott, kíváncsi lennék, miért. Nekem tetszett, annyira lendületes a leírása, mintha valóban átélte volna.
#1 Törté-Net 2004. 05. 29. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?