A+ A-

Megrontás (A tükör)

Kedves Naplóm! (Július 10.)
Ma újra találkoztam a liftben Lacival! Megint alig tudtam ránézni, mert mindig annyira zavarban vagyok, ha a közelembe kerül véletlenül. Csak a kezét láttam, miközben nyomta a gombot, nyitotta az ajtót. Szép keze van, hosszú, finom ujjai, kidomborodó erei, áttetsző, szinte láthatatlan szőrszálak rajta. Nagyon jó pasi. Ezt egyébként meg is mondtam még a múltkor Katinak, mikor az osztályban a fiúkról beszélgettünk. Persze Kati kinevetett, szerinte úgysem lesz soha férjem, de még egy komoly barátom sem, mert túl félénk vagyok. Nem is igaz! Egyszer már majdnem beszélgetni kezdtünk Lacival a ház előtt, mikor télen az a nagy hó volt, és kilépve majdnem hasra estem. Nevettünk mindketten, de végül nem lett belőle semmi. De ma! Szórakozottan megkérdezte, hogy hányadikra megyek, majd egyszerre mondtuk, hogy "a hatodikra". Megint összenevettünk, majd éreztem, hogy elpirulok, elkezdtem a cipőm orrát vizsgálgatni, mert csak nézett rám kitartóan.
Már majdnem felért a lift, mikor valami furcsa érzés támadt bennem, hogy mi lenne, ha most az egyszer végre legyőzném a félénkségem, és visszanéznék rá. Egyenesen bele a szemébe, hogy hátha észrevenné végre, hogy milyen régóta és mennyire tetszik. Megtettem. Az egész bensőm remegett közben, a lábaim mintha vajból lettek volna, a kezemre rátekertem a táskám pántját és görcsöt kötöttem rá, de nem érdekelt. Ránéztem, bele a szemébe! Pillanatnyi csönd következett, egyikünk sem tudta, hogy most mi következik, aztán hirtelen zökkenéssel megállt a lift, és nekem ki kellett volna szállnom. Már odakint voltam, amikor Laci megérintette a vállam, és megkérdezte, hogy nincs-e kedvem találkozni vele másnap délután. Nehezen nyögtem ki az igent, de sikerült. El sem hiszem, ami történt, hogy meghívott és hogy pont engem! Kati meg fog pukkadni!
Július 15.
Ma megcsókolt! A parkban ültünk egy padon, és arról beszélgettünk, hogy milyen utálatos pletykás csaj a Széki Olga, meg hogy mindig mélyen kivágott ruhákban jár suliba, hogy minden fiú, meg a tanárok is őt bámulják. Aztán persze mindig ötöst kap fizikából Kovácsnál. Naná, az is egy frissen diplomázott pasi, alig idősebb Lacinál, nincs még felesége, persze, hogy felfigyel Olgára. De ez akkor is szemétség! Szóval egyre csak hajolt közelebb, míg végül nem tudtam tovább beszélni, mert teljesen rátapadt a számra. Lassan, érzékien dugta át a nyelvét, mintha attól félt volna, hogy megharapom, pedig eszembe sem jutott, ijedtebb voltam annál, és zavarodottabb. Nektár ízű volt a csókja, de nem tudom, meddig tartott, de órákig semmi esetre sem, mert amikor befejeztük, a Nap még mindig ugyanott állt, mint amikor elkezdtük.
Július 17.
Anyuék még mindig semmit nem tudnak, szerintem balhé lenne belőle, elvégre mégiscsak 10 évvel idősebb nálam Laci. Mondjuk jobb is, ha nem tudják, mert olyasmiket csinálunk, amiért szerintem ezer évnyi szobafogságot kapnék. Elmesélem: délután találkoztunk, nagyon meleg nap volt, így csak egy póló és egy rövid farmer volt rajtam. Katival még a múltkor megbeszéltük, hogy minden hapsi beindul attól, ha a lányok nem vesznek melltartót, úgyhogy gondoltam, kipróbálom. Egész délután sétáltunk, mindenféléről beszélgettünk, fagyit ettünk, majd amikor kezdett sötétedni, felszöktünk a suli tetejére. Már a múltkor mondta, hogy milyen jó hely az, gyerekkorában sokszor nézték az osztálytársaival éjjelenként onnan a csillagokat. Én meg arra gondoltam, hogy ott végre nyugodtan tudunk beszélgetni, nem fognak leskelődni a szomszédok, nem kell a lebukástól tartani, hiszen úgysem jön oda olyankor senki.
Sötét volt és kellemes meleg, néztük a csillagokat, és szinte azonnal megcsókolt. Egyre vadabbul csókolózunk, tegnapelőtt még éppen csak hozzáért a számhoz, most meg már... Huhh. De nem is ez a lényeg, mert az csak utána következett! Beszélgettünk mindenféléről, néha már-már fázni kezdtem, amikor egy hidegebb légvonat végigsüvített a tető felett. Aztán hirtelen hozzáért a cicimhez. Megijedtem, mert nem számítottam rá, és picit el is húzódtam - mire ő is elhúzta a kezét. Aztán megint csókolni kezdett, és megint megérintett, mire megint elhúzódtam. Pimaszság volt, amit csinált, mert újra és újra odanyúlt, engem meg már egy idő után nem is zavart annyira, sőt. Tulajdonképpen nem fájt, nem csikizett, illetve még jól is esett, ahogy a puha, meleg tenyerébe fogta a melleimet, úgyhogy hagytam, hadd tegye.
Persze egyre többet akart, idővel már nem volt neki elég, hogy a pólómon keresztül simogatott, hanem benyúlt alá, morzsolgatta kicsit a bimbókat (bár már így is éppen elég kemények voltak a hidegtől), majd valami furfangos mozdulattal lehúzta rólam a felsőt. Nem is értem, hogy tudta megcsinálni, hiszen a kezemen és a fejemen nem emelte át. Aztán csókolni kezdett, a hátamon borzolódott a szőr és a hideg rázott, ahogy belecsókolt a nyakamba, finoman harapdálta a vállaimat, majd szépen haladt lejjebb.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.57 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 04. 22. péntek 17:05
Jólmegszívatta a férfit!
#3 zsuzsika 2015. 01. 10. szombat 10:23
Nagyon gyenge.
#2 listike 2014. 04. 1. kedd 07:09
Hülye kis ribanc.
#1 Törté-Net 2004. 05. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?