A+ A-

Kultúrák talákoznak, globális világ

Augusztus vége vágyom valakire, egész nap szabad, vezetek föl-alá a környéken, edzőterem, semmi üres, vásárolok, kiöltözött nők az üzletekben. Este van; ülök a könyváruházban, a másik fotelban egy ázsiai lány föl-föl pillantunk, majd egymás szemébe nézünk, aranyos, fészkelődik, beszélgetünk. Örülök, megbeszéltük találkozunk. Várok rá a könyvesboltban, izgatott vagyok, gyere baby, gyere már betoppan, nem igaz, az a lány ilyen jó, büszke vagyok, autózunk keresünk egy appartmant számára. Néhány nap múlva kapok egy ajánlatot a kedves barát lánytól, egy nyár záró bulira. Ő örömmel jön velem, már esteledik, mindenki beszélget, bontok egy üveget, leülünk, eszegetünk, a barátnőm megjegyzi milyen helyes kislány. Később az est leszálltával a hangulat egyre oldottabb köztünk, úgy néz rám, játsszunk egy kis sráccal aki a gyertyákat élvezi, én élvezem, hogy egyre többet mutat magából.
Keverek egy italt. Emi ízlelgeti, tetszik neki ,élvezem hogy egy italt ízlelgetünk. Jó ég ez a fejemben van, lassan ködösebbé válik a külvilág a srácok a beszédek, belülről egyre jobban érzem, mennyire kívánom őt, és annyira szeretném boldoggá tenni. Szemezünk, a szeme mindent elárul. Később egyedül ülök a szobában halvány fények, valakik jönnek, beszéd valaki kimegy, ülök és érzem, mennyire élvezem a pillanatot, nyár vége minden elmúlik, de valaki marad nekem, ebből a forró nyárból.
Egy kis tündéri szempár néz a szemembe, és ad egy halvány mosollyal kísért csókot a nyakamra. Csak nézünk egymás szemébe, tűz van benned, imádom a kis ázsiai szemedet, még nem csókoltuk meg egymást, még nem csókoltam ilyen lányt, bolygó másik felén élt több ezer kilóméter távolságra. Lassan közelítünk egymáshoz ér a szánk... egy kérdést kapok, miért használod a nyelved, izgatott leszek ti nem? Csak csukd be a szemed, behunyom, két kis forró ajkat érzek finoman ráfonódni az ajkaimra, leheletfinoman csúszik az ajkamon, érzem hogy ez az első pillanat amikor kezd a testünk harmonizálni egymással. Kinyitom a szemem, és látom a kis bugyit kivillanni a miniszoknya alól, gyönyörű vagy, visszazuhanunk csak csókolózunk, érzem a kis pánt lecsússzan a vállán, egy kis formás mell kandikál, akarom, akarom látni a kis bimbóidat - közben hangok a konyhából, benyithatnak - fölnéz majd újra bele veti magát harcolunk egymással meg minden olyan korai, de őrülten kívánjuk egymást. Meddig mehetünk el a barátnőm szobájában.
Lassan felfedező útra indul a combjaimon, és finoman végighúzza kis ujját a farkamon, nagy Tibi, ez nagyon jólesik, oroszlánnak érzem magam .Aztán fölcsúszott kis szoknyájával rámül, mozog, az ösztönök mozgatják a kis testét, érzem az illatot, beleborzongok, kicsit megérintem, érzem, hogy a kis bugyi át van ázva, szemébe nézek, mosolygunk. Lehámozom a kis pántot, gyönyörű gömbölyű kis bimbók, élvezem, hogy a számban mozog, magához húz nagyon erősen. Feláll:
- Azt nem, megláthatnak! - próbálok észhez térni, vége.
- Menjünk! - mondja van új apartmanja kilépünk az emberek ránk néznek, mi van. Mi van én is ezt kérdem, elnézést, de mi megyünk, nem érdekel ki mit gondol, akarjuk már nagyon, futás, az autónál még egy csók, követem, nem veszítelek el baby, jól ismerem ezt az utat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.29 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 listike 2014. 02. 28. péntek 14:18
Gyenge.
#1 Törté-Net 2004. 04. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?