A+ A-

Titkos légyott

Ez itt a "Niki trilógia" befejező része. Ez a záróakkordja egy gyönyörű szerelmi történetnek, ami végül iszonyatosan elcsúfult, de hála Istennek nem volt mentes a szexuális élményektől és itt azt hiszem ez a fontos. Akik olvasták az előző történeteimet, tudhatják kiről van szó. Tényleg olyan, mint egy trilógia, időrendi sorrendbe van téve, és ami a legfontosabb, megtörtént minden egyes betűje. Nikivel 9 hónapot jártam és ez egy igen színes és feledhetetlen 9 hónap volt. Volt benne szerelem, féltékenység, gyűlölet, megbánás, megbántás, igazságtalanság és igazságosztás, valamint szex, szex és szex!
Mikor Niki egy napon bejelentette, hogy örökre elhagy egy másik fiúért, összetört bennem mindent. A srác nálam hat évvel volt idősebb, kocsija volt, dolgozott és mondhatom nagy volt a pofája. De amúgy nem egy nagy szám. De Nikinek jobban bejött, mert a stílusa kedvére való volt. Én akkoriban még a bőgatyás deszkás korszakomat éltem (ez már a szolidabb lett) és ő meg akart engem változtatni. Nem ment neki így mást keresett olyat, aki olyan amilyet ő akart. De volt egy kis bökkenő. Nem volt jó a szex. Mármint az új gyerekkel. Már látom magam előtt a hozzászólásokat, hogy kinek képzelem magam, meg hogy de nagy a pofám, de ez van, én nem hazudok. Niki elmondta, hogy velem, sokkal jobba volt a szex és ennek tanújelét is adta. Ez alatt azt értem, hogy többször is megcsalta velem az utánam jövő barátját.
A barom! Hozzá kell tennem, hogy legutóbb három hete találkoztam Nikivel titokban és akkor is ezt mondta. Bevallotta, hogy beleszeretett a barátjába, minden rendben van velük, de a szex szar. Nem történt semmi de jót tett az egómank. Na de nem volt ez mindig így. Már mint hosszú ideig a gyerek terrorizálta a lányt, tiltotta mindenkitől, fenyegette, és megvonta tőle a szexet. Kérdem én egy olyan nőtől, aki folyamatosan izzik a vágytól gyönyörű és kívánatos, hogyan lehet megvonni a szexet. Ő mindig akarta a gyerek meg leoltotta, hogy nem. Na egyszer kábé úgy két hónapja szakíthattunk, váratlanul meglátogattam Nikit. Az édesanyjával máig jóban vagyok, ő szívesebben látna engem a lánya mellett, mint a mostani srácot, de nem ő dönt sajnos. Mindenesetre biztosította nekem a terepet. Kora reggel, úgy fél kilenc felé átmentem hozzájuk. Csak Niki és a nevelőfaterja volt otthon, akivel szintén jóban vagyok. Meghagyta nekem, hogy ha ő megy, vele kell mennem, mert az új fiú figyeltette a lányt. A gyökér. Mindenesetre én bementem Niki szobájába.
Aludt. Gyönyörű volt és nagyon meghatott a látványa, hiszen akkor én már vagy egy hónapja nem látta. Leültem az ágy mellé és csak csendben néztem. Imádtam. Nem csaptam zajt, ő mégis felébredt. Nagyon megijedt, de az ijedelmét felváltotta a boldogság, hogy láthat. Átölelt, majd faggatni kezdett, hogy mit keresek ott. Beszélgettünk és arra lettem figyelmes, hogy a nevelőfater szól, hogy indulunk. Niki könyörgött, hogy hagy maradjak, nem lesz baj. Jól esett, hogy akarta hogy maradjak. Folytattuk a beszélgetést. Csak feküdt és a takarót az arca elé húzva kukucskált ki rám azokkal a hatalmas kék szemeivel. Meg kell veszni a szemeiért. Bizonyos szemszögből és bizonyos helyzetekben olyan, mint a mangák, amiket én és ő is imádunk. Szóval nézett és láttam, hogy a sírás kerülgeti, hogy vívódik, és hogy nagyon örül nekem. Aztán megtört a jég.
- Nem fekszel ide mellém?
- De. De nem akarom, hogy olyat tégy, ami miatt megutálsz és...
- Hallgass már és gyere ide.
Olyan jó volt ismét mellé feküdni. Az, aki átélte már, hogy milyen a régi kedves mellé feküdni, akit vissza akarsz kapni és átölelni őt, az tudja hogy jobb bárminél. Ott feküdtünk ő a takaró alatt én mellette. Felém fordult és maga felé fordított. Én a fenekére tettem a kezét, mert a megszokás a hatalmába kerített. Lenézett és elnevette magát. Én elkaptam a kezem, mert megijedtem, hogy messzire mentem.
- Tedd vissza kérlek- mondta és felemelte a takarót. Pizsamában volt. Megtettem, amit kért és elöntött a boldogság, hogy ismét megérinthettem. Mellette pedig elkezdett bennem motoszkálni az izgalom. Már nem emlékszem hogyan, de elkezdtünk csókolózni. Imádtam a száját, a nyelvét, az arcbőrének tapintását, azt, ahogy közben ölelt. Ismét olyan volt, mint legelőször. Tüzes és vad. Vetkőztetni kezdett és még szinte ruhában voltam, máris magára rántott. De én nem akartam elsietni. Lecsúsztam róla, végignyaltam a nyakát, megálltam a melleinél és elidőztem ott egy kicsit. Imádtam pici cicijeit és imádtam mennyire megkeményedtek a mellbimbói az érintésemtől. Aztán végigcsókoltam lapos izmos hasát, majd elértem már gyöngyöző csupasz punciját. Remegtem!
Az izgalom majdnem szétrázott, örültem, hogy ismét megízlelhetem, hogy ismét én tartom a kezem közül, és újra megadhatom neki, amit akar. Lassan nyaltam bele, mire megugrott. Úgy nyaltam, mintha a szájával csókolóznék. (Mellesleg azóta többen is mondták, hogy ez a módszer JÓ!) Szóval nyaltam és ő magáról megfeledkezve nyögött, sóhajtozott, néha sikkangatott is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2013. 07. 28. vasárnap 07:36
Nem rossz
#1 Törté-Net 2004. 04. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?