A+ A-

Ambivalens érzések

Ajánlom történetemet annak a lánynak, akiről szól. Amit írok részint megtörtént, részint akár meg is történhetett volna, és nem lennék az aki, ha nem vágynék arra, hogy meg is történjen amit írok. A valóság a képzeletünk szüleménye...
Belépve az irodába azonnal megtetszik a lány. Állást keresve telefonáltam a hirdetésükre, és a mai napra beszéltünk meg beszélgetést. Míg bemutatkozom a titkárnőnek és kinyögöm miért vagyok itt, alig bírok a szemébe nézni - a mellei szinte erőszakkal csavarják lefele a fejemet a dekoltázsa felé. Azon kapom magam, hogy mindennél fontosabb lett még egy kicsit többet látni finom bőréből, lágy domborulatából. Mellei kicsik, kemények, és formásak. Gondolatban már a számban érzem ahogy keményedik a bimbó, ahogy sóhajt ez a gyönyörű lány, ahogy.. ahogy... de most nem gondolhatok erre.
Szerencsére nem vagyok nagyon feltűnő, mert az asztala előtt állva míg engem hallgat csak ritkán néz fel, valami papírt keres nagy elszántsággal. Biztosan volt előttem már egy pár jelentkező, belefáradhatott a jópofizásba. Az arca komoly, már-már gondterhelt. Furcsa mód szépnek találom, és máris rájövök miért: mert bájos. Erre nincs más szó. Van aki egyszerűen csak szép, akár egy topmodell az újság címlapján. De nagyritkán találkozhatunk olyannal, akit magunk sem tudjuk miért de egyből szimpatikusnak tartunk, aki egy mosolyával be tudja aranyozni az ember napját. Ez a lány ilyen. Körüllengi az erotika, a közelében férfi nem képes nem megérezni az ősi ösztön hívását. Azonnal magamévá akarom tenni, mese nincs.
Megtalálta amit keres, valami lista. Amíg böngészi időt hagy nekem hogy összeszedjem magam, aztán egy telefon a főnöknek, és a nagy ember ajtaja kitárul. A beszélgetés jobban ment mint gondoltam, rövid kérdések egyértelmű válaszok. Technikust keresnek, afféle mindenest. Házi telefonközpont, nem gond, távközlési technikus vagyok. Számítógépek, a magamét is én szerelem, értek az alkatrészekhez és a beszerzéshez is. Elektronikus levelezés, webszerver szegről végről ismerem, vannak ismerőseim, kicsiben csináltam már ilyet. Villanyszerelés, természetesen. Vizszerelés, asztalosság, konzolt befúrni, polcot feltenni, ez sem jelent gondot, ha van szerszám mindent el tudok látni. Hamar dönt az igazgató, így hát kilépve az ajtaján már van állásom, próbaidőn vagyok a híres jogászcégnél. Holnap kezdek is.
Néha találkozunk csak, egy bazi nagy épületben szerteszét szórva vannak az irodák, a raktárak, és a tárgyalók. Bentről nézve nem nagy szám az egész, a színfalakon mindig csak kívül van festék, belülről hétköznapi csupasz szürke. Napi robot, a munka néha sok néha kevés, időnként két három helyen kellene lennem, néha viszont fél napot ülhetek a kuckómban, és bütykölhetek kedvemre. Közben Őt is jobban megismertem, nem véletlenül van a nagyfőnök közelében: van esze, és piszok csinos.
Kiderült, hogy hazafele az unokatesóm kajáldája felé megy, így kihasználva az alkalmat jópárszor elkisértem egy darabon. Elkezdtünk beszélgetni, és a hónapok folyamán elég mély szimpátia alakult ki köztünk, hasonló beállítottságunknak köszönhetően megértettük egymást, és tabuk nélkül beszélgethettünk. Neki félelmek nélkül elmondhattam a szívem legnagyobb bánatát, a barátnőmmel való kapcsolatom néhány titkos oldalát. A kedvesem ugyanis konzervatív keresztény családból származik, és a neveltetése miatt a szexuális életünk finoman szólva nehézkes. Egyszerűen arról van szó, hogy szörnyen gátlásos, és még előttem sem képes felengedni. Soha nem játszott magával, és ha ott vagyok vele, akkor sem veszt részt a szeretkezésben igazán lélekkel. Mintha egy fadarab lenne, olyan kevés reakcióra képes. Való igaz, hogy egy nő elsősorban a saját gondolataitól képes felizgulni, és az erogén zónák izgatása már csak befejezi azt, amit a nő gondolatban már elkezdett: vagyis az orgazmust.
Ha viszont nem hangolódik rá gondolatilag, akkor legyen bármilyen kedves simogatás, bármilyen erotikus nyalogatás, talán csak egy futó jóérzés az, amit érezni képes a lány. Hát, ez számomra az üröm az örömben, de nincs mit tenni, mert tényleg szerelmes vagyok a kedvesembe. Nem fogom elhagyni csak azért, mert még csak testileg érett a szexualitásra. Hasonló probléma foglalkoztatta a titkárnőt is, csak nála a pasi volt túl rámenős, majd megfojtotta őt a sok rátelefonálással, és az állandó ellenőrzéssel, hogy mikor-hol tartózkodik éppen. Van akit nemhogy rövid pórázon nem lehet tartani, de magát a póráz gondolatát sem lehet vele elfogadtatni. Mint ahogy szavaiból kiderült, ebbe a csoportba tartozik ez a lány is. A szexualitás terén is nyitott, Ő is izgatónak tartja a játékos lekötözést, szem bekötést és ennek megfelelően valamelyik fél erős parancsoló uralmát a másik fél felett. Ezzel én is így vagyok, én ott húzom meg a határvonalat ebben a tekintetben, hogy minden jöhet ami nem fáj, és nem büdös. A kiszolgáltatottság izgalmas, ha az embernek nem kell félnie, - talán csak egyedül attól, hogy a másik mikor akarja már végre elvinni a csúcsra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.42 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 09. 23. szombat 06:23
Nem rossz... csak befejezetlen. Én nem bírtam volna itt abbahagyni.
#3 papi 2013. 07. 25. csütörtök 07:20
Nagyon jó
#2 kozett 2004. 04. 18. vasárnap 08:32
JÓ! Talán most amikor először olvastam, nem illik rögtön kritikával kezdeni, de egy ilyen írásnak nem jó rögtön egy idegen szóval kezdődő címet adni.
#1 Törté-Net 2004. 04. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?