A+ A-

Szülinapi buli

Meghívott a barátnőm a szülinapi bulijára. Nem igazán volt kedvem elmenni, de mivel hosszú évek óta vagyunk barátnők nem utasíthattam vissza a meghívást. Nyár volt, fülledt meleg, tűzött a nap még késő délután is. Sokat gondolkodtam rajta, mit vegyek fel, de úgy döntöttem, nincs jelentősége, hiszen csak a szokásos baráti társaság lesz jelen. A dolgok azonban másképp alakultak, a barátnőm ugyanis elfelejtette megemlíteni, hogy lesz ott egy férfi, csak nekem.
Megérkeztem Bea barátnőm házához, s mivel szép nagy kertje volt, amolyan kerti party buli kezdődött. Rögtön megkerestem az ünnepeltet, s átadtam neki az ajándékomat, aztán üdvözöltem az ismerősöket. Éppen az egyik kedves barátnőmmel beszélgettem, amikor észrevettem, hogy egy jóképű pasas egyre gyakrabban felejti rajtam a szemét. Kissé zavarban éreztem magam, így akaratlanul is figyeltem néha, néz-e még.
Később azt vettem észre, hogy a barátnőmmel együtt közeledik felém.
- Bemutatom neked egy kedves ismerősömet, Gábort. - mondta Bea. Gábor bemutatkozott, kezet csókolt, mélyen a szemembe nézett, és valami legbelül megmozdult bennem. Én is bemutatkoztam neki, észrevettem, hogy Bea eltűnt, mi pedig elkezdtünk beszélgetni. Nagyon kellemes társalgó volt, jól éreztem magam vele.
A későbbiekben történt egy kis baleset. Elment mellettem valaki, véletlenül meglökött, s én magamra öntöttem a kezemben lévő italt. A blúzom vizes lett, s a legjobban pont a melleimnél. Teljesen látszottak a nedves anyagon keresztül a melleim, s ezúttal merészen hivalkodó mellbimbóm, s szép kerek udvara. Gábor meredten bámulta őket. Gyorsan elnézést kértem tőle, s beszaladtam a házba. Az emeleti fürdőszobát választottam, mert tudtam, hogy a többiek a lentit használják, s itt egyedül lehetek amíg kitalálok valamit.
Lekaptam magamról a blúzt, és készültem kimosni. A tükörben észrevettem, nem vagyok egyedül. Gábor az ajtóban állt, és sóvárogva nézett. Mielőtt megszólalhattam volna, már előttem állt, átölelt, és szenvedélyesen megcsókolt. Simogatni kezdte a testem, nyakam, hátam, combjaim, és ahogy haladt fentről lefelé, keze finoman a bugyimba csúszott. Vágyait, az ekkor már nedves puncim érzete fokozta. Én is felfedezőútra indultam kezeimmel a testén, s örömmel éreztem egyre keményedő férfiasságát. Egyre hevesebben téptem le róla ruháit.
- Keressünk egy szobát. - mondta rekedten. Gyorsan összeszedtük a földről a szétszóródott ruhákat, leraktuk őket egy helyre, ő pedig felkapott, s ölbe vitt a legközelebbi szobába.
Alig zártuk be magunk mögött az ajtót, máris megszállta nyelvével a testem. Amikor a melleimhez ért, halkan felsikoltottam, s ő erre még jobban nyalogatta, szopogatta megkeményedett bimbóimat. Ezután elém térdepelt, és már a fazonra igazított puncimat nyalogatta elég intenzíven. Terpeszbe álltam, hogy jobban élvezzem ügyes kis nyelve játékát. A csiklómmal kezdte, aztán amikor már majdnem elélveztem, tologatta nyelvét ki-be a puncimba. Nagyon jól csinálta, össze-vissza sikongattam a gyönyörtől.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.29 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2016. 09. 21. szerda 09:29
Rövid.nem tetszett.
#3 v-ir-a 2013. 06. 3. hétfő 23:45
nagyon jó smile
kár, hogy csak ennyi, olvastam volna még...
#2 Pavlov 2004. 03. 12. péntek 18:22
Kissé rövid, Melinda! Nem volt túl jó, vagy mi?
#1 Törté-Net 2004. 03. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?