A+ A-

Kuplerájban dolgoztam

De miért kupleráj? A női tagság három részre szakad: a fiatalok, akik "jó nőnek" hiszik magukat, és az öregek. Az első két kategóriát rendszeresen szét kúrják, a harmadik meg pletykál róla. A legnagyobb ribanc a főnökasszony - második kategória - 10 évvel fiatalabb bikát tart és csodálkozik, hogy megcsalja. A holland főnöknek az elsőn van berendezve a dugószoba. De a legnagyobb ribanc a raktáros csaj, az Enikő. Kefél az fűvel-fával a TMK-sal a szerszámot és a benzint lopja, a dagadt Misivel a rongyot. Nem válogat a faszban, sokak szerint a dagadt is megdugta, de azt majd máskor. Most elmesélem nektek szó szerint azt, amit a Lajos gyerek a szállító mesélt, merthogy ő is megdugta.
Tombolt a nyár és Lajos fejében már elég régóta az motoszkált, hogyan szerezzen magának egy újabb trófeát, hogyan dugja meg a Enikőt. A lány állandóan kétértelmű megjegyzéseket tett és folyamatosan flörtölt, jó nem csak vele. Lajos úgy gondolta, eljött az idő, másnap Hollandiába kell mennie - ilyenkor Enikő engedi be a céghez - és a lány férje meg a gyerekei lenn vannak Balatonon. Meg is beszélt a lánnyal egy kis "bulit", hogy elmennek iszogatni, beszélgetni, tudta a lány erre kapható. Már előre kitervelte az egészet, és a Metro melletti parkolóba hajtottak.
Lajos megpróbálkozott egy pár körrel, de a lány nem akart még kötélnek állni. Elmentek hát a közelben levő sörözőbe. Lajos rendelt. A lány sört kért, ő arra hivatkozva, hogy vezet még üdítőt ivott. Beszélgettek. Beszéltek mindkettejük családjáról, gyerekeiről, a melóról, a főnöknő legújabb szerelmi ügyeiről, de Lajos esze egészen máshol járt. Nézte a lány kemény mellét és elgondolta amint a szájába szorítva játszadozik vele, majd nyalja és szívja, gyúrja és eljátszik az isteni gömbökkel. Vonzotta a lány illata és az az átható pinaszag, ami így estére mindig áradt belőle. Most is érezte, pedig a lány egyre többet dohányzott. Nem igazán foglalkozott azzal mit mond a lány, hanem elképzelte mit fog vele művelni. Persze a beszélgetést, mindig arra a balfék férjére terelte, akiről azt se tudta mi is vele a baja a lánynak. Ha kellett helyeselt és közben mintha csak véletlen tenné, megsimogatta a lány kezét. Enikő nem állt ellen, sőt mintha még hálás is lett volna a figyelmességért. Lajos közelebb húzódott, na te szemüveges barom reggelre akkora szarvad lesz, hogy ki se tudsz majd jönni a faházból.
Egyre többször érintette meg a lányt és az egyre jobban, hagyta, hogy simogassa. Tudta hogy sínen van, ráadásul a lány már eléggé elázott. Lajos úgy gondolta nagyon vicces, bár nem is tudja mit mondott, csak a lány járt az eszében és az, hogy mennyire meg fogja dugni.
- Na most már menjünk aludni - mondta Enikő. Lajos majd félre nyelte az üdítőt. A lány meg sem próbálkozott azzal, hogy vigye haza.
- Fáradt vagyok reggel, meg pakolni kell neked is vagy nem?
- De igen!
- Akkor igyuk meg és menjünk!
- Elférünk ketten is a kocsiban?
- Majd egy kicsit összebújunk - mondta Lajos, a lány nem tiltakozott. Beszálltak a kocsiba, és az alvásra kiképzett helyre mentek. Mindketten neki kezdtek vetkőzni, a lányon csak a bugyi és a póló maradt. Vetkőzés közben a lány hanyatt borult és nevetett. Miközben fekve ugrálva próbálta lerángatni a nadrágját a bugyija is majdnem teljesen lecsúszott, majd a végén a nadrágot már csak a lábával rugdosta le magáról.
- Jól haladunk - mondta a fiú, és sokat sejtetően a lány félig kilátszó muffjára nézett.
A lány csak hosszan ránézett, majd magára rángatta a bugyit. Lefeküdtek és Lajos folyamatosan szóval tartotta a lányt, viccelődött miközben többször meg akarta csókolni, de a lány kitért előle. A fiú nem adta fel, hiszen mióta lefeküdtek "aludni" azóta végig simogatta a lányt és az nem állt ellen. Simogatta mindenhol, még a lábát is, ahol már legalább kétnapos volt a borosta. Néha hozzá ért a lány melléhez is mintha csak véletlenül tenné, amikor érezte, hogy a lány mozdulna, hogy elhessegesse a kezét, akkor folytatta máshol a simogatást. A fiú érezte azt a savanyú-édes illatot, ami a felizgatott punci sajátossága. Tudta a lány elveszett, tudta előbb utóbb célhoz ér. Aztán az egyik ilyen csóknál a lány vadul visszacsókolt. Lajos tudta, hogy győzött. Amint a lány megcsókolta belemarkolt a mellébe és elkezdte masszírozni. Ebben a pillanatban Enikő lázasan kutatni kezdett a gatyája után. Amikor megtalálta ágaskodó szerszámát, vadul rángatni kezdte. Lajosnak nem esett kimondottan ez jól de már azon a ponton volt, ahol már minden mindegy. Pár pillanatig foglalkozott csak a lány mellével és keze már be is csusszant a bugyiba. Nem kellett sokat keresgélnie a tágra nyílt forró nedves punci cuppanás nélkül nyelte el az ujjait.
Most, hogy már biztos volt a dolgába. Kivette a kezét a lány bugyijából és elkezdte lecibálni azt róla. A lány elengedte a farkát és segített neki megszabadulni a felesleges ruhadarabtól. A bugyit a végén megint csak a lábaival rugdalta le magáról.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.91 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2016. 04. 24. vasárnap 08:19
Közepes!
#4 A57L 2014. 08. 31. vasárnap 09:23
Nem lett rossz.
#3 listike 2014. 07. 4. péntek 10:24
Az előző kettő sokkal jobb volt.
#2 papi 2013. 05. 31. péntek 11:27
Egész jó
#1 Törté-Net 2004. 03. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?