A+ A-

Kőkemény matematika

A történet néhány hónapja kezdődött az iskolában. Fullasztó meleg volt az osztályban, már régen becsöngettek... tiszta zűrzavar volt, ordibálás, unalom... Szandra most ezúttal kivételesen a helyén ült, elege volt, és azon törte a fejét hogyan lógjon el a következő óráról. Így gondolkozás közben volt talán a legszebb... gyönyörű kis arcocskáját tökéletesen feldobta a válláig érő kibontott fekete haja. Egy szűk kis top volt rajta, remekül látszottak nem túl nagy, ám annál formásabb mellei... keskeny csípőjével és szép köldökével őrjítően mutatott a farmerjában, ajkai olyanok voltak, mint a friss rózsabimbók, s a szeme, az a gyönyörű nagy barna szem... hiába... 16 éves volt, a leggyönyörűbb kor.
Ekkor lépett be Ő az osztályba: az új matektanár, kb. 26 éves lehetett. Eleinte kissé szigorúnak tűnt, ám ahogy teltek a hónapok egyre inkább megenyhült, mindannyian rettentően megszerették. Szandra számára viszont nem csak pusztán az "új matektanár" volt. Nem tudták elkerülni figyelmét Péter tanár úr szexi izmai, izmos feneke, magas termete és - amiért kifejezetten szégyellte magát - a farmeron át is remekül látszódó nagy fallosza. Valahányszor csak volt ideje fantáziálgatni, mindig elképzelte hogy Ő meg a tanár úr szeretkeznek, hogy megfoghatja azt a jó nagy farkat, csókolgathatja, majd magában érezheti... ilyenkor mindig benedvesedett, tiszta lucskos lett a bugyija... Tudta, hogy ez nem szerelem, szimpatizálnak csupán, de rettentően kívánta a férfit. Egy szombati napon amikor Szandra osztályának kellett bemennie, és feldíszíteni a gimnáziumot a ballagó diákok számára, Péter tanár úr volt a felelős azért, hogy a munkálatok rendben menjenek.
Szandra épp a folyosón állt, segített felrakni egy tablót a falra. A tanár is odalépett, akaratlanul is, de nem tudta levenni a szemét a lány formás kis kerek popsijáról... majd alig láthatóan egy pillanatig elmosolyodott, s elterelte gondolatait.
- Szandra, légy szíves, gyere segíts kihozni a fizika előadóból azokat a kartonokat, meg át is kéne nézni őket kicsit, hogy mégis melyiket tegyük fel. - Szandra szó nélkül engedelmeskedett. Bementek a fizika előadóba, Szandra felállít egy székre, hogy elérje a kartonokat..
- Iszonyú poros itt minden, tanár úr.. ezek azok a kartonok amikre gondolni tetszett? - Ahogyan ezt Szandra kimondta, hirtelen odahajolt Péter tanár úr, egy pillanatig rápillantott a poros papírokra, majd Szandrára nézett. Gyönyörűnek látta, Szandra mélyen a férfi szemébe nézett s meglátta a vágyat... a kéjvágyat, amint az ajkait figyeli. Egyre közeledtek az ajkaik, már nem bírták tovább, vadul csókolózni kezdtek... felfedezték egymás száját, kavarogtak a nyelveik, egybeforrt a lélegzetük, mélyen sóhajtoztak. Ekkor a tanár elhúzódott, le nem véve a szemét az előtte álló lányról becsukta az ajtót, s halkan elfordította benne a kulcsot.
Ismét odalépett Szandrához, aki ekkor már borzasztóan izgatott volt, szaporán vette a levegőt, hullámzottak szép mellei. Péter megcsókolta, közben a hátát, fenekét kezdte el simogatni, markolászni. Hátrálni kezdtek a tanári asztalig, ahova Szandra egyetlen mozdulattal felkerült. Péter felfedezőútra indult a lány testén: megcirógatta ajkait, csókot lehelt a nyakára majd egyetlen gyors mozdulattal levette a pólóját. Markolászni, fogdosni kezdte a gömbölyű ciciket melltartón keresztül, majd ujjai lassan kikapcsolták a csatot... pompás látvány volt, két dombocska, a tetején az izgalomtól égnek álló, feszes bimbókkal. Péter a mutató és hüvelykujja közé szorította ez egyiket - Szandra felszisszent ettől - a tanár ezután azonnal szájába vette hol egyiket, hol másikat, Szandra hatalmasakat sóhajtozott, mikor a tanár a nyelvével körzött érzékeny bimbóin, szívogatta, szopogatta, kínozta őket. Majd elindult lejjebb, belenyalt a tökéletes köldökbe, s most a nadrágot fejtette le a lányról... ekkor Szandra felült és elkezdte kigombolni a matektanárja ingjét, majd segített levenni mindent róla... most ott volt előtte, a hatalmas pénisz, kőkeményen meredezett. Így még nagyobb, mint amilyennek látszott - gondolta. Egy pillanatig ismét egymás szemébe néztek, majd Szandra leguggolt, kezébe vette a "remek példányt".(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.76 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon54 2018. 03. 15. csütörtök 13:12
nemrossz.
#6 sztbali 2018. 03. 15. csütörtök 10:52
Lehetne bővebb, de azért .
#5 A57L 2014. 08. 28. csütörtök 08:40
Elég jól sikerült.
#4 papi 2014. 02. 14. péntek 05:23
Nem rossz
#3 genius33 2012. 10. 10. szerda 08:06
Fincsiiii nyes
#2 olasz 2004. 02. 23. hétfő 09:35
A 16-éves kiscsajt csak ugy hipp-hopp segbekurta:-pMeg a bab is hús.........
#1 Törté-Net 2004. 02. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?