A+ A-

A vámpírlány

Nem tudom ki szereti fantasztikummal kevert erotikus történetet. Én igen. Ha van még ilyen érdeklődésű annak ajánlom művemet. Mondanom se kell hogy nem megtörtént esemény...
Hűvös szellő fújt ezen az éjszakán. Sötétség telepedett az egész tájra. A fiú keresztül vágott a régi kastély előtti zöld tisztáson, hogy mielőbb elérjen az általa csak "rom"-nak nevezett ősrégi épülethez. A fiú haverjaival fogadást kötött, hogy bizony az éjszaka kellős közepén el mer-e hozni egy előre odakészített koponyát egy adott helyről, ami a rom pincéjében van. A lámpa halvány fényénél is gond nélkül megtalálta a pince lejáratot és elment abba félreeső kis kamrába, amiben találhat az ominózus koponya. A fiú éppen lehajolt, amikor lágy szellő borzolta végig a tarkóját. Szellő itt! Riadtan körbefordult, vadul pásztázott zseblámpájával, mígnem megakadt a szeme egy hasadékon, ami a falból nyílt. Ez nappal még nem volt ott! Tehát vagy a srácok szórakoznak, de miért tennék, vagy ez most nemrég omolhatott be. Igen csak így lehet. Vad izgalom szállta meg. Talán talál benne valami értékesest, talán...de nem találgatott tovább.
Odalépett a hasadékhoz és bevilágított a járatba. Habozás nélkül átpréselte magát, s mögötte egy mélybe vezető lépcsősort talált. Mindent vastag por és törmelékréteg takart, talán évszázadok óta nem járt itt senki. Lassan lesétálta a lépcsőn. Lámpája fényét végigfuttatta a falakon, korhadt teljesen megfeketedett festményeken, földre rogyott asztalon. Csalódottan vette tudomásul, hogy nem a hajdani kincstárba jutott. Az egyetlen érdekes valami az a hatalmas díszes doboz, vagy láda, ami a terem végében volt. Ahogy közelebb ment tisztán látta hogy az egy felravatalozott koporsó. Ahogy közelebb ért látta, hogy ez az egyetlen dolog közel és távol ami viszonylag épségben maradt. Talán van a néhain valami értékes ékszer! Óvatosan megpróbálta megemelni a tetejét, de az súlyosabb volt mint gondolta. Még egyszer nekiveselkedett, ezúttal nagyobb erővel, s most sikerült felnyitnia fedelet. Döbbent látta, hogy aki benne van teljesen ép. Egy lány feküdt benne. Elég fiatal lehetett, de nem tudta megsaccolni a korát. Teljesen fehér volt és mozdulatlan. Első gondolata az volt hogy a haverok hülyéskednek, de ilyet ők nem tudtak volna előkészíteni. Pár percig meredten nézte a testet lámpája halvány fényében. Ruhája régmúlt korokat idézet. Ez a test oly ép volt, mintha csak egy alvó nőt szemlélne.
Arca oly szabályos és szép hogy, ereiben megpezsdült a vér. Gyakran csinálta magában, és erősen érdeklődött a másik nem iránt, de ez itt más volt. Egy halott. S ha minden igaz jó ideje itt fekszik és valóságos csoda hogy ilyen épen megmaradt. Közelebb hajolt, megszaglászta, de semmi. Még csak szaga sem volt. A színén kívül, na meg azon kívül, hogy nem lélegzik akár egy alvó lány is lehetne. Elég magas, karcsú, de nem túl vékony, inkább sportos. Arányos jó felépítésű. Hosszú vörös haja volt, amit nem tudott pontosan megmondani ennyi fénynél. Kezével lassan végigsimította a fekvő testet. Szabályos lágy bőrfelület, puha nem kemény, de hideg. Eljátszott a gondolattal, vajon ha megcsókolná felébredne-e, mint a mesében. Ez abszurd de kezdte komolyan gondolni. Mi történhet? Hullamérgezést kap? Na előbb megvizsgálja. Lágyan szétnyitotta a telt ajkakat, mögötte szabályos fogsor és minden, ami kell. Talán csak a szemfogak voltak erőteljesebbek, mint rendesen. Mi ez? Egy vámpír? Elröhögte magát. Na jó, essünk túl rajta. Enyhén remegő izgalommal mint az első óvszer felpróbálásánál, közelebb hajolt, majd ajkát a lány ajkához préselte.
Szíve vadul kalapált. Szájuk még mindig összetapadt, de nem történt semmi. Mi is történhetett volna? Még a nyelvét is végigfuttatta a lány szájában. A szemfogak tényleg nagyobbak! Az ajkai puhák voltak, de jéghidegek, enyhén kesernyés íz. Mit is csinál? Egy évszázadok óta halott lányt csókolgat, jó hogy meg nem hágja. Na ez újabb szöget ütött a fejében. Azt azért csak nem, vagy még is. Ki tudná meg? Átgondolja a dolgot, bár úgy érezte döntött, még ha az egész morbid is. Hisz nem azért hágná meg mert halott, hanem mert olyan mint egy alvó és eleven lány. Egy kicsit hidegebb, de mégis csak hús-vér lány. Semmi undorítót sem talált rajta, sőt fölöttébb vonzó. Olyan mintha egy meglepően élethű bábuval csinálná. Ő nem kérkedne vele, a lány sem, és legalább túl lenne a dolgon. Tudná milyen egy igazival és fel sem sülhet. De ez azért mégis csak halott gyalázás. A koporsó túl szűk lenne a művelethez, de majd kiemeli. Először is keres egy megfelelő helyet. Kapkodva pásztázta a helységet. Évszázados por, kosz borított mindent. A színek elfakultak, alig maradt valami ép ebben a teremben. Aztán csak talált megfelelőt, dohos szőnyeget és pár bomladozó asztalterítőt, legalábbis az lehetett valamikor. Egyszerűen leszórta őket a koporsó közelében, kicsit elrendezte, úgy se ő lesz alul.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 listike 2014. 10. 23. csütörtök 14:13
Nagyon jó.
#9 A57L 2014. 05. 25. vasárnap 11:07
Érdekes írás.
#8 papi 2014. 02. 4. kedd 23:25
Nagyon jó
#7 v-ir-a 2011. 01. 20. csütörtök 22:11
határozottan tetszett, és hiányolom a folytatást...
#6 METALLIQ 2004. 04. 30. péntek 23:31
nagyon profi
#5 Chris 2004. 04. 2. péntek 14:43
Te kis Stephen King! :-)
tetszett.
#4 Zoltano 2004. 02. 25. szerda 11:48
Ide erotikus történetek kellenek, nem vámpírnovella...

no comment
#3 Morion 2004. 02. 18. szerda 08:38
Qvajo :)
#2 Stormogo 2004. 02. 17. kedd 23:26
szuper :)
#1 Törté-Net 2004. 02. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?