A+ A-

René és Magda élete

Magda kinn ül a tengerparton, pár száz méterre a vendéglő teraszától. Enyhe szellő fújdogált, s elvitte felé a jazz tomboló hangorkánját, mámorító zsongó dalait. A szakszofon zsongó majd rikoltó, de mégis vérforraló hangja szerelemre csábító volt. Hanyatt feküdt a homokban és kényelmesen elnyújtózott a szikla tövében. Két karját a feje alá tette, két combja beleért a vízbe. A csipkévé finomult hullámok végig simogatták karcsú, fürdőruhás alakját. Magda kéjesen engedte pompás testét a nyaldosó langyos víz csókjának. Az elnyújtott test szinte felemelkedett, s ilyenkor két kemény melle szárazon emelkedett ki a vízből, mint a mélyből két gyönyörű sziget, melynek tetején a mereven kiemelkedő mellbimbók a szirtfokon. Szemét lehunyva és apró fehér fogaival idegesen harapdálta ajkait. Mikor egy hullám érkezett, combjai alig észrevehetően széttárultak, aztán ráadásul futottak rajta végig.
Mindig izgatottabb lett. Végül őrült iramban kevergett ereiben a vér. Izgalma, ahelyett hogy csökkent volna, még inkább fokozódott. Most halkan felnyögött, és végül két combját szorosan összeszorította.
- Az ördög vinné el, aki kitalálta a fürdőruhában való táncolást. -gondolta magában... Ugyanis még alig pár perc és ő is ott táncolt a többiekkel a teraszon. Partnerét tegnap mutatta be neki René nevű barátnője. Ő rendes komplikáció nélküli asszonyka, most nem jött volna izgalomba, ha tegnap az a különös eset nem történik.
Ügyvédek érkeztek Pestről, René férjének kollégái. Ezekkel René férje kirándulni ment egy közeli szigetre. Magda szobája közvetlenül René szobája mellett van, csak egy ajtó választja el a két szobát egymástól. Aznap fülledt meleg volt. Magdának nem volt kedve lemenni a teraszra. Rendes szokása ellenére lefeküdt a heverőre. Lustálkodás közben mintha férfihangot hallott volna a szomszédból. Meglepődve kezdett figyelni hisz René férje nem volt otthon. Mintha René elfojtott, csiklandós kacagását hallotta volna.
Gyorsan felugrott és láb újhegyen az ajtóhoz osont. A kulcs el volt fordítva a zárban, így nagyszerűen odalátott a szomszéd szoba pamlagára. A lélegzete is elállt az eléje tárulkozó látványtól... René ott feküdt a pamlagon és halk kacagással igyekezett összefogni a nyakán és a mellén a pongyolát, míg a bemutatott fiatalember ott térdelt és csókolgatta a fülét, a nyakát, és ahol érte. Most René is átölelte a fiút, és szívni kezdték egymás nyakát, száját. Mikor végre elváltak egymástól, René kipirult arccal suttogta: Vadember... A fiú mosolyogva hajolt fölé és nyitotta szét René pongyoláját.
Magda még sohase nézte végig mások szeretkezését... és most majd meg őrült az izgalomtól, hogy most szem és fültanúja lesz egy ilyen látványnak. René lángba borult arccal tűrte, hogy a fiú előhúzza kombinéjából egyik mellét. Engedte, hogy csókolgassa, birizgálgassa keményen álló mellbimbóját és kéjesen szisszent fel, amikor a rózsaszínű nadrágocskán át a combjai közé nyúlt. Szétvetette combjait, és szinte odatartotta magát a tapadó, markoló fiúnak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.5 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 10. 1. szerda 07:19
Nem rossz írás.
#3 genius33 2013. 03. 20. szerda 11:22
Kellemes smile
#2 Chris 2004. 03. 1. hétfő 14:20
Jó!!!!
#1 Törté-Net 2004. 01. 31. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?