A+ A-

Mosás közben

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Hihetetlen, hogy ujra egyutt vagyunk.. Eletem leghosszabb harom honapjat tudhatom magam mogott, de vege!! Itt vagy!!
Mar egy hete egyutt vagyunk ejjel - nappal - ezert is jottunk ide, a kolesz mosodajaba. Nagymosas. Lepedok, miegymas...otthon nincs gep (egy evre minek), itt meg 100 jenert hasznalhatom a mosogepet. Hulyenek is megeri. Bepakoljuk a szennyest, mosopor, penz be, es mar nincs is mas dolgunk, csak varni. Leulunk a padra. Atolelsz, beszelgetunk, neha nagyokat hallgatunk. Veled meg a csend is mas. Ez a mi csendunk. Nem szolunk egy szot sem, megis, mintha beszelgetnenk. Halljuk egymas gondolatait. Osszebujunk, mint verebek az esoben, melegitjuk egymas lelket.
- Olyan jo, hogy itt vagy velem! - sugom.
Szorosabban olesz, kapok egy pici csokot.
- Emlekszel meg, mit irtal a mosodarol? - kerded.
Hat igen. Az elmult honapokban, mig arra vartam, hogy a gep vegezzen, gondolataim altalaban mashol jartak. Sokszor elkepzeltem, milyen lenne veled, hogy tudnank hasznositani a mosogepet...es ezt egyszer egy chat alatt el is meseltem neked. Es ugy nez ki, nem felejtetted el!
Szivem gyorsabban ver, es csak bolintok.
- Szivesen kiprobalnam gyakorlatban is - sugod rekedten.
Hetfo delelott van, csak egy - ket ember lezeng az egesz epuletben, azok sem erre, es kulonben is, az ajtot becsuktuk. Nem tudok megszolalni, csak szotlanul bolintok, de biztos, hogy latod a szememben az izgatottsagot.
Kisimitod azt a par rakoncatlan tincset az arcombol, es vegtelenul lagyan magcsokolsz, szinte alig er ossze az ajkunk. Tudod, hogy ezzel milyen hatast tudsz kivaltani belolem. A nyakam is hasonlo finom csokot kap, nem is egyet. De ez igy nem jo, igy feloldalasan. Az oledbe ulok, veled szembe. Meg jo, hogy ebben a melegben csak szoknyaban lehet megmaradni, mennyivel egyszerubb igy. Latom, te is orulsz a poziciovaltasnak. Benyulsz a polom ala, ugy simogatod a hatam, a nyakcsigolyaktol egesz le a fenekemig. Ajkaink osszeforrtak, csak neha valunk el, hogy apro csokokat szorjak a nyakdra, fuledre, de moho ajkad mindig visszakeri az enyemet. Egyszer csak kipattintod a melltarto csatjat, felhajtod a polom, es beleveszel a melleimbe. Hol lagyan, hol vadabbul csokolod, szivod, simogatod a bimbokat, nyelveddel, ujjaddal egyarant. Egyik kezed atvandorol a hatamra, es kozelebb huzol magadhoz, a masik pedig elindul a szoknya alatti vilag felfedezesere. Ahogy a bugyimhoz ersz, felnezel, es remenykedo mosollyal megkerded:
- Masnis?
Bolintok.
- Szivem melyen remeltem, hogy ez lesz, hat keszultem.
A "masnis" az egy nagyon praktikus dolog. Lenyege az, hogy a bugyi ket oldalat egy - egy masni fogja ossze, amelyeket persze ki lehet kotni. Elonyeit nem igen kell magyarazni azt hiszem, neked is egybol megtetszett, mikor hazalatogattam, es ezt vittem "meglepetesnek".
- Imadlak! - es csokolgatod tovabb a mellem, de a kezed mar nem csak ugy boklaszik ott lent.
Hopp, erzem, hogy egy masni kibomlik. Es megtalaltad, amit kerestel. Egesz testem beleremeg abba, amit muvelsz velem. Valahogy hozzaferek a sliccedhez, es kiszabaditalak a mar szemmel lathaton tulsagosan is szuk helyrol.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.19 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2015. 05. 30. szombat 04:57
Szerintem gyenge.
#2 papi 2013. 12. 7. szombat 07:19
Nem rossz
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?