A+ A-

A bor

Ez egy megtörtént, igaz történet ezért nélkülöz minden többszörös orgazmust, modell alkatú hölgyeket, ám mégis, így tizenegynéhány év elteltével is kellemes rágondolnom, talán az olvasók is megérzik majd miért. 19 éves voltam, egy reklámcégnek végeztünk promóciós munkát a Balaton partján. 7-en voltunk, mi ketten fiúk és 5 lány. Én elsős voltam az egyetemen, éppen a vizsgaidőszak után, a többieket is ismertem, egy baráti társaság voltunk, én voltam a legfiatalabb. Egyik este, miután visszatértünk a szálláshelyre a többiek kitalálták, hogy menjünk át a Dexion diszkóba, ami akkor nagyon menő helynek számított. Én mondtam, hogy inkább maradnék, nézném a csendet a parton, úsznék a tükörsima vízben, pihennék...amúgy sem stílusom a diszkó, én inkább a Nirvana zenéjét szerettem, akkortájt volt új sláger a Smells like teen spirit... Én is maradok! - mondta határozottan Erika.
Erika az a lány, aki után nem fordulnak meg utcán a férfiak, azonban amikor beszélgetésbe elegyedik vele az ember hamar észreveszi, hogy minden mondata erotikusan kétértelmű és szemében mindig ragyog a huncutság. Mosolya kedves, hangja kellemes tónusú, teste fiús, izmos, haja vállig érő, kicsit göndör volt. Feneke gömbölyű, melle közepes, mai szemmel talán kicsi. Szép lány volt, örültem, hogy ketten maradunk, mert nagyon jó társaság volt. Jó humorú, vidám, kedves, kedveltem őt, kb. egy éve ismertem. Tudtam, hogy van barátja, ennél a gondolatnál tovább sem jutottam, egyrészt nem volt olyan a hangulat, másrész nem állítanám ugyan, hogy még szűz voltam, de határozatlan és félénk típus. Mindig a lányok kezdeményeztek előtte. Érdekes módon mindig idősebbekkel hozott össze a véletlen. Én amolyan későn érő típus voltam, jobban érdekelt a frissen szerzett jogsim, mint a lányok. Most azonban éreztem valamit a levegőben. Vegyünk fel fürdőruhát, javasolta és bementünk a szobánkba, ahol mind a heten aludtunk éjszakánként. A többiek addigra felvették a Ritt farmert, az edzőcipőket a neon fűzőkkel, akkoriban ez volt a diszkós szerelés, mindig mosolyogtam rajta. Sziasztok, vigyázzatok a tűzre! - búcsúztak a többiek és lassan elvonultak a diszkó felé, csak a lányok parfüm illata maradt a szoba levegőjében.
Erika kinyitotta a nagyszekrény ajtaját és az ajtó mögött felvette fekete egyrészes úszódresszét, én az ágyamon, kicsit zavarban, ülve húztam fel világoskék fürdőnadrágomat. Reméltem nem néz oda, valahogy nem lett volna jó, ha meglát meztelenül. Talán fél órát úszkáltunk a tükörsima Balatonban, a túlpart fényei szinte torzításmentesen látszottak a tükörben, kb. 9 óra lehetett, már nem volt meleg, inkább hűvös. Nem beszélgettünk, én nem is tudtam volna, mert Erika jobb úszó volt, nehezen tudtam vele tartani a tempót. Menjünk be, dumáljunk, vagy egy üveg borom! - javasolta és máris a part felé vette az irányt. Ahogy beértünk én felkattintottam a csillárt, ő azonnal lekapcsolta és felkapcsolta az egyik ágynál lévő olvasólámpát. Nem kell nagy fény, kiég a szemem, vagy valamit meg akarsz nézni? - és szemében ott volt az a huncutság, amely most hatványozottan hatott rám. A nedves fürdőruhától Era libabőrös lett, mellbimbói, mint apró hegyes szegek szinte átszúrták a dresszét. Már nekem is kellemetlen volt a vizes fürdőnadrág, mert hidegnek éreztem. A szobát most a Balaton illata járta át, kiszorítva a parfümillatot.
Leültem az ágyra, néztem, ahogy Era előveszi a bort, éreztem, hogy izgat a látványa, éreztem, hogy a farkam megkeményedik. Ülve előre dőltem egy kicsit, hogy ne legyen egyértelmű az erekcióm. Amíg én az üveget nyitottam ki amit átnyújtott, ő az ajtó mögül kiszólt: Átveszek valami ruhát, mert megfagyok ebben a vizes cuccban - és nem teljesen belépve a kitárt ajtó mögé már ki is lépett az úszódresszből. Csodálatos volt! Mellei feszesek, hasa lapos, bikinivonal borotválva, izmos combok. Belépett teljesen az ajtó mögé. Erekcióm kínos mértékűvé vált, nagyon zavarban voltam. Lenéztem az ölembe...láttam, hogy farkam bal oldalon túlér a fürdőnadrág kettős betétjén és csupasz makkom a világoskék vékony fürdőnadrágon teljesen átlátszik még az olvasólámpa szerény fényénél is. Úristen, tiszta égés lesz ha meglátja, nagyon kínos. Ma persze mosolygok ezen, de akkor valóban nagyon kínos volt, nem tudtam mit tegyek, csak ültem, ültem és kínosan mosolyogtam kezemben a nyitott palack borral. Era egy shortot vett fel és egy bő pólót. Mellbimbói ezen is átfúródtak majdnem, a short pedig farmer volt, amolyan, szár nélküli, fél feneke kint volt belőle. Akkor ez nagyon divatos volt.Mellém ült, gondoltam kész, itt a világ vége, lebukok. Mi van, mit ülsz itt a nedves gatyádban, szárítod? Vegyél már fel valami szárazat, nem a nadrágodnak kell nedvesnek lenni! Vagy mi van, szégyenlős vagy? - kérdezte, szinte az utolsó halálos dőfést mérve rám, mosolya volt a fegyver, halálos fegyver. Az erekcióm ettől maximum lett, úgy éreztem szétszakítja a nadrágomat, le sem mertem nézni, tudtam, hogy az átkozott világoskék fürdőnadrág nagyon átlátszó...És lenézett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.16 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 04. 24. vasárnap 17:43
Ez tetszett.
#4 zsuzsika 2014. 11. 15. szombat 08:26
Közepes.
#3 A57L 2014. 05. 6. kedd 07:02
Nekem sajnos nem.
#2 listike 2014. 01. 8. szerda 11:51
Ez tetszett.
#1 Törté-Net 2004. 01. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?