A+ A-

Beleegyezett

Amikor négy év házasság és két gyerek után beláttuk az asszonnyal, hogy (sajnos) kettőnk szexuális étvágya között egyre nagyobb szakadék tátong, akkor nyíltan megbeszéltük a dolgot, hogy sokkal jobb, ha nem bújkálok, ő meg nem hisztizik, hanem kialakítunk egy mindkettőnknek elfogadható rendszert.
Néhány futó kalandot leszámítva nekem ő volt a második nő az életemben, az a "komolyabb" is csak egy évig tartott, neki én voltam a legelső...
Már a gimiben is jóban voltunk, aztán 20 éves koromban a fősulin kapásból összeköltöztünk a koleszban.
Szerelemházasság volt a javából, én 22, ő 20 éves volt.
Az első 2 évben a koleszben nagyszerűen mentek a dolgok, az esküvő után egy évvel, amikor jött az első gyerek, azt hittem, csak a terhesség miatt nem kívánja a napi szexet az asszony. Aztán beszéltem egy dokival, aki elmondta, hogy ez bizony így műkszik, nem vagyunk egyformák.
A második gyereket már heti 1 együtlét szintjén hoztuk össze.
Mivel a szexet leszámítva minden egyébben nagyon jól kijövünk, és tényleg nagyon jól megvagyunk együt, arról szó sem volt, hogy otthagynám, vagy hogy válnánk.
Viszont az a havi max. 3-4 "szerzetes póz", ami a második gyereknek gyakorlatilag a megfoganása óta volt, engem teljesen kikészített.
Így megegyeztünk, hogy bizonyos szabályokat felállítunk.
Nagyon ügyelek, hogy ne csináljak gyereket, nem hordom haza a nőket, ne költök vagyonokat nőkre. A közös programok, pl. nyaralás alatt semmi, illetve az egész család a szülők, a gyerkőcök, meg a rokonok előtt semmi. És csak olyannal, akit ő nem ismer. Ezzel a "szabálykönyvvel" indultam vadászatra.
Az első időben rávetettem magam a cégnél a 18-20 éves kezdő versenyzőkre. Hát mit ne mondjak, szuper volt, tényleg rengeteg friss pipi, ami belefért. Na ja, 300 kollégából ha 30 férfi, ráadásul rendkívül nagy a melósok közt a cserélődés. Szóval arany életem volt. Műszaki főnökként akárhová mentem, nem volt feltünő, mint ahogy az sem, ha egy fél órácskára el-el tünedeztem.
A munkahelyi lányok mellett néha itt-ott szétnéztem, de pár alkalmas kapcsolat volt a leghosszabb. Így ment ez pár évig, teljes megelégedésünkre.
Aztán egy nap az egyik nálam 9 évvel idősebb kolléganőmmel vidékre kellett mennünk egy partnerhez tárgyalni. Korábban még csak egy sikamlós poént sem engedtem meg magamnak a hölggyel, sőt, a rendkívül attraktív megjelenése ellenére sem fordult meg a fejemben semmi. Igazából nem is nagyon volt közös munkánk, így a folyosói találkozásokat leszámítva alig láttam.
No, mivel a dolog elhúzódott, ott kellett maradnunk még egy napra. A városka egyetlen szállodájában azonban csak egy franciaágyas szoba volt szabadon.
Amúgy kollegárisan rábólintottunk, majd megleszünk alapon. Vacsora közben kezdtünk először "privát" dolgokról beszélgetni. Semmi intimebb, csak olyan kérgyerek-egyikfiú-másiklány szintű csacsogás. Visszamentünk a szállodába, és megegyeztünk a menetrendről, ki mikor fürdik, melyik oldalon alszik, stb.
Miután gyorsan lezuhanyoztam, felajánlotam, hogy amíg ő fürdik, addig én lemegyek a portára "újságért", de a fürdőköpenyére, meg a hosszú kádban pancsolásra hivatkozva azt mondta, hogy maradjak csak nyugodtan.
Bement a fürdőszobába, teleengedte a kádat, és elkezdtünk beszélgetni. Mivel a szoba felől nem lehetett belátni, az ajtót nyitva hagyta.
Elkezdtünk a munkahelyről beszélgetni, először csak általánosságban, aztán meg személyes témákról.
Közben szépen fogyott a borozóból "biztos ami biztos" hozott második üveg bor, amit a vastag habfürdőre való tekintettel bátran öntögettem neki, így egyre lazább lett a társalgás.
Aztán egyszer csak oda jutottunk, hogy megkérdezte, mit szól a feleségem az én férelépéseimhez.
Kicsit zavarba jöttem, mert az ugyan nyilvánvaló volt, hogy köztudott rólam, hogy igen gyakran "megnyalom a sót", de azért az meglepett, hogy ilyen direkt rákérdez.
Nagyon meglepődött, amikor elmeséltem neki a megállapodásunkat.
Közben elkezdett öltözködni. Amikor nagy sokára kilépett, majdnem magamra öntöttem a bort, úgy meglepődtem. Egészen egyszerűen csodálatos volt.
A napközben viselt, ahogy ő nevezi a "kemény manager" smink helyet egy könyed, ugyanakkor rendkívül puha, kellemes, nőies sminket rakott fel.
A "fürdőköpeny" egyetlen selyemhernyó gubójának anyagmennyiségéből készült, olyan vékony volt, mintha nem is lett volna. Gyönyörű hófehér csipke fehérnemű volt rajta. Mit ne mondjak, elakadt a szavam.
A lehető legtermészetesebb módon leült a másik fotelbe, és megkérdezte, hogy a fiatal kolléganőkkel is ilyen gátlásos vagyok-e. Hát, ami addig nem jutott eszembe, az most egyszerre...
Majd szét robbantam, miközben először a köntösön keresztül, aztán a fehérneműjét leszedegetve meztelenül is simogatam. Láthatólag rettenetesen élvezte, ahogy simogatom.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.24 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2014. 06. 17. kedd 05:19
Jó kis történet.
#8 sikamika 2014. 06. 15. vasárnap 21:48
jo.
#7 mackó2009 2012. 11. 7. szerda 22:58
Az utolsó mondat egy nagy igazság.
#6 kelyhecske 2010. 06. 15. kedd 22:11
az uccsó mondat mindent visz:-)
#5 Kamatoskamat 2004. 01. 15. csütörtök 19:05
Akkor jó volt, (lásd.: banurr) most már kopott, kivéve az újszülötteknek!
/más tollával, más fa..ával,...nem illik!)
#4 banurr 2004. 01. 15. csütörtök 16:22
Irgundum-Burgundum!!!!
Ezt a sztorit egy index-fórumból kb egy éve kimásoltam és beküldtem, + értesitettem a hozzászólót mit cselekedtem vala. Aztán most meg itt a story??? Amugy egész jó a történet és még hihető is.
:))
#3 Nemtom 2004. 01. 15. csütörtök 11:31
Kellemes :)
#2 muvészúr 2004. 01. 15. csütörtök 08:50
Eddig nálam ez viszi a pálmát. Klassz!
#1 Törté-Net 2004. 01. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?