A+ A-

A nőknek igenis számít a pénz...

Bárki, bármit mond, a nőknek igenis számit a pénz és a külső, aki nem ezt mondja az hazudik! Ezzel nagyon sokan vitatkoznak de én tapasztalatból tudom hogy ez igy van. Erre bizonyiték a történetem is ami kb 1.5 évvel ezelőtt esett meg velem. Tulajdonképpen annyira nem különös eset, de azért nekem tetszett. Igy kell egy jó kocsival, meg némi jólszituált külsővel nőket fölszedni.
A srácokkal akikkel együtt edzettem invitáltak ebbe a házibuliba ami Biatorbágyon került megrendezésre. Mi túlnyomó részt budaiak vagyunk igy itt találkoztunk és közösen indultunk el a tetthelyre. Közben útba ejtettünk egy éjjelnappali áruházat hogy bevásároljunk a többieknek egy kis piát (én soha nem iszom alkoholt), csipszet meg ilyen szarságokat mert ugye az ember nem mehet ilyen helyre üres kézzel. Szépen berakodtunk a két autóba és indultunk kifelé a bulira. Hamar kiértünk és laparkoltunk a kertesház elé, nem kis feltűnést keltve. Aztán megautókáztattam 1-2 haveromat, száguldoztunk egy kicsit Biatorbágy belterületén, kézifékes fordulókat csináltunk a viadukt alatt, meg a főúton, baromira élveztük és a csajok is csak lestek. 12 körül visszaértünk a buliba és megkezdtük a "szórakozást". Alig vettem a kezembe egy kis őszilevet máris ott termett 2 csaj hogy nem kérek-e az általuk kevert löttyből, mert szerintük nagyon ütősre sikerült. Mondtam hogy én vezetek és különben sem iszom alkoholt. Na felcsillant a szemük, elkezdtünk beszélgetni, ez tartott vagy 1 órán keresztül, tök általános témákról fostuk a szót mig végül az egyik csaj lelépett valami ürüggyel, én meg ottmaradtam a másikkal. Gondoltam akkor most start! Javaslatomra elindultunk sétálni, majd a séta csókolózásba fajult, a csókolózás meg kölcsönös tapizásba. Mondtam neki, hogy keressünk valami jó helyet, de nem nagyon volt kedve hozzá. Akkor menjünk el autókázni javasoltam. Na ekkor fordult a dolog, amikor meglátta a kocsit. Szépen bekanalaztam a 928 -as Porschémba, becsuktam az ajtót és már teljesen más volt a helyzet. Kinn kicsit hűvös volt de benn langyos levegő keringett, halkan szólt a zene és mi csak autókáztunk, aztán pár kilóméter után megálltam az erdő szélén. Lámpákat leoltottam, és csak ültünk és hallagattuk a motor duruzsolását. Lassan elkezdtem simogatni a csaj combját, ami láthatóan nagyon tetszett neki, aztán a melleit. Egyáltalán nem ellenkezett már. A nyakát csókolgattam, majd a melle felső részét, erre ő válaszul a farkamat masszirozta. Ekkor indultam be igazán, hátraültünk a kocsiban, lehejtottam a hátsó üléseket ráfektettem és szépen levetkőztettem a csajt. Szép formás mellei voltak. Nem az a vékony tipus volt, hanem volt rajta mit fogni. Nagy mellek, szép fenék stb.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.2 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2015. 01. 20. kedd 08:08
Nagyon gyenge,gyerekes írás.
#6 A57L 2014. 05. 19. hétfő 05:52
Gyenge lett.
#5 papi 2014. 02. 6. csütörtök 05:02
Nem nagy durranás
#4 Kenoby 2004. 01. 9. péntek 11:48
Pedig en akartam.....
Azt irja, hogy a cookie-k hasznalata nincs engedelyezve.. pedig van!
akkor csak "elvileg" kaptal tolem 6 pontot:)
#3 Kenoby 2004. 01. 9. péntek 11:44
Az izelitonek kuldott kepek merre vannak?:)
Amugy elegge elkapkodott leiras volt... mondjuk biztos nem a romantikara ment ki a jatek:-)
6 pont
#2 Nemtomki 2004. 01. 9. péntek 08:04
A történet akár igaz is lehet, hiszen ki ne ismerne pénzsóvár csajokat. Azért a porschéban kefélés, nekem kissé kényelmetlen lenne :). Hiába, kényelemszerető ember vagyok. Telefonfülkében is csak egyszer.
#1 Törté-Net 2004. 01. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?