A+ A-

Nekem is volt!

Nézegettem a történeteket, és megakadt a szemem a Glory Hole szónál.
Bekattant az ismerős honlapcím, és a pinceklub a nyugati mögött. Magam is jártam ott párszor. Először véletlenül. Pár ember lézengett a videó kabinok között, fojtott, erotikus légkör, szolid világítás miegyebek. A kabinok falán lyukak. Amin át lehet kukucskálni a szomszédba. Magam is megtettem. Középen dupla összenyitott kabinok, lécráccsal elválasztva. Benézek, s lábam is földbe gyökerezik, egy pár van benn, épp öltöznek. Hát nincs szerencsém, de amit lehet, megnézek. Amint a kevés fényben látok, középkorú átlagos testalkatúak. A hölgy kissé telt, pont a zsánerem, ép szexis bugyiját húzza sajna éppen fel, de popsija aranyos, arányos félgömbjeit még megcsodálhatom. Szó nélkül öltöznek, jelenlétemről tudomást sem véve. Sajnos hamar vége a sownak.
Kimennek, én utánuk. Most már tüzetesebben megnézem magamnak őket.
Jól saccoltam, 30-as éveik vége felé, esetleg 40-es éveik elején járnak. Sötét ruha van rajtuk, a hölgy szemüveget visel, határozottan jól áll neki. Egymást átkarolva mennek, a bár felé. Mozgásuk harmónikusan összehangolt, s látszik, hogy nagyon szeretik egymást. Leülnek internetezni, a hölgy simogatja az úr hátát. Mozdulataiban annyi a gyöngédség, hogy szinte sugárzik az egymás iránt érzett szeretet. Kis idő múlva távoznak.
Én még megnézem a programot, pénteken francia óra, no ott a helyem.
Péntek este:
Szolid számú közönség, leginkább férfiak, akik saját nemüket szeretik.
No ne csüggedjünk, várjunk. Az idő haladtéval, gyűlik a közönség is.
Fáradt vagyok, sokat dolgoztam, lassan készülök haza.
A kijáratnál szembe találkozom a kedves párral, amint jönnek be. Ennyire gyorsan sem változtattam még elhatározásomon, azonnal visszafordulok.
Figyelem amint a bárhoz mennek, isznak valamit, végig sétálnak a kabinok között. Néhányan követik őket, de semmiről nem vesznek tudomást, csak egymással foglalkoznak. Egy puszi, csók, simogatás, jelzi, hogy egymáshoz tartoznak. Amint ürül a dupla kabin, belépnek. Pillanatok alatt a szomszédos kabinok is megtelnek, kattannak a reteszek. Hoppon maradok, hát ilyen az én szerencsém. Sétálok körbe, és észreveszem, hogy a szemben lévő kabin ajtaján kis lyuk van. Rátapadok, de sajna nem sokat látok, egy férfi letolt nadrágban takarja a lényeget. Mozgást, egy-két testrészt látok, de semmi több. Körbemegyek, hátha... semmi. Vissza az ajtóhoz, a látvány ugyanaz. A szomszéd kabinból ki jön valaki, én be. Onnan még annyi sem látszik.
Vissza az ajtóhoz, hoppá ketten vannak benn. Nézem az ajtót, meglepetésemre nyílik. Belépek, hinni sem merem, hogy ekkora szerencse ér. A túlsó kabinrészben a pár, innen két férfi, és jómagam. Még megszeppenni sincs időm, mikor az egyik társam megkérdi, van gumid? Nincs, de elszaladok a recepcióra, és hozok. Visszaengednek. Kiosztom a gumikat, és már lefoglal a látvány. Mindketten mezítelenek, a hölgyön csak a szemüvege. A hölgy nekem háttal, öleli kedvesét, csókolóznak, s keze villámgyorsan szánkázik kedvese hímvesszőjén. Közelít a lécrácshoz. Egyik társam a fiatalabb, 25 éves lehet, átnyúl a rácson, simogatja a hölgy popsiját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.94 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2013. 12. 29. vasárnap 03:51
Elmegy.
#1 Törté-Net 2003. 12. 27. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?