A+ A-

Nem bántam meg

Feleségemmel együtt utaztunk el a tengerpartra. Nem voltunk fiatalok, én 40 feleségem 37 éves volt. Vera dekoratív nő volt, bár a két gyerek meglátszott alakján. Óriási 110-es mellei vannak és ehhez tartozó asszonyos alkat, nem vékony de kellemesen karcsú. Punciját sosem borotválta, dús fekete szőrzete volt, csak a bikini vonalában borotválta le. Szexuális életünk mélyponton volt, reméltük hogy az út segít házasságunkon.
Egy apartmant béreltünk egy üdülőtelepen, sok hasonló kisebb nagyobb volt ott belőle. Fürödtünk egy nagyot, sétáltunk és este megpróbáltunk szeretkezni. Feleségem az orális szexre sosem volt hajlandó, így szeretkezésünk aránylag egyhangú volt. Én nagyon odavoltam melleiért, testéért, de ő nem igazán iparkodott. Közben azonban volt egy olyan érzésem hogy meglesnek minket, szóltam is Verának. Éppen elkezdtük a dolgot, szóval benne voltam, de aztán Vera kérésére kinéztem az ablakhoz (nyitva volt a nagy meleg miatt). Ahogy kinéztem, láttam is a bokrok mögött két sötét árnyékot, ők is észrevettek, így szembenéztünk egymással. Nem szóltam semmit, mondtam Verának vaklaki meglesett minket, de szerintem elmehettek. Visszamentem és Vera szemében valami furcsát vettem észre. Rögtön vissza akartam dugni lankadó szerszámom, de Vera hirtelen megálljt parancsolt. Ott álltam az ágy mellett, ő pedig odaült a szélére és megfogta farkam. Szó nélkül nyalogatni kezdte. Én a meglepetéstől szólni sem tudtam, hiszen sosem csinált ilyet. Ő azonban mintha mindig ezt csinálta volna nyalogatta farkam, majd lassan szájába vette és szopogatni kezdte. Persze az izgalomtól rögtön farkam megkeményedett. Míg én hüledeztem Vera teljesen bevette farkam és nyelvével izgatta, majd egyre hevesebben szopta. Éreztem nem sokáig bírom, de Vera ekkor abbahagyta és a földre parancsolt. Miközben lefeküdtem az ablakban ismét láttam a leselkedőket, szóltam is Verának, de ő szó nélkül lenyomott és lassan beleült kemény farkamba. Még sose csináltuk így. Beleereszkedett teljesen, majd lassan lovagolni kezdett. Óriási mellei lengedeztek előttem, minden ütemnél fel-le himbálóztak, amit nem sokáig bírtam, megmarkoltam őket és két kézzel markoltam, gyúrtam. Vera ekkor előrehajolt és melleit arcomhoz nyomta. Ekkor nem takarta a kilátást és világosan láttam, ahogy a két valaki les minket az ablakból. De aztán hagytam és csak Vera mellbimbóit harapdáltam, markolva közbe csöcseit. Tudtam, hogy Verát nagyon felizgatja, ha melleit szívják, ezért buzgón harapdáltam cickóit. Éreztem hamar elélvezek, Vera is megérezte, leszállt rólam. Felállított és letérdelt előttem, farkam mellei közé vette és úgy izgatta, néha bekapva őket. Nem bírtam tovább elélveztem, Vera melleit telefröcskölve, bár jutott belőle az arcára is. Vera most nem szólt ezért, hanem miután végeztem kezeivel szétkente magán ondómat, majd ismét szájába vette lucskos farkam és tisztára nyalta. Boldogan köszöntem meg neki a perceket és aludni tértünk. Lassan aludtam el, végig azon járt az eszem, vajon mi jött rá az asszonyra. Aztán eszembe jutott, hogy utána vadult meg, mikor észrevettük, hogy kukkolnak minket. Talán utána is látta őket és ezért? Féltékenység vett erőt rajtam...
Pár perc múlva észrevettem, hogy a feleségem felkel és kimegy a szobából. Pár percet vártam, aztán hirtelen megint zajt hallottam kintről. Benéztem a szomszéd szobába és amit láttam attól teljesen feldúlt lettem. A feleségem felgyújtotta a villanyt és a szoba közepén az asztalra ülve meztelenül maszturbált. Ez még hagyján, de az ablakban most is megláttam a két fejet és mivel nem nagyon bujkáltak, felismertem őket. Két 25 körüli fiú volt pár házzal arrébbról egy magyar társaságból. Éppen rájuk akartam szólni, mikor hirtelen rájöttem, hogy a feleségem is tudja, hogy ott vannak. Hisz felkapcsolta a villanyt, hogy kintről mindent lehessen látni, és pontosan szembeült az ablakkal, hogy testének minden porcikáját lássák. A megdöbbenéstől szólni sem tudtam. Az én drága erkölcsös nejem idegen férfiak előtt meztelenül maszturbál. Azonban más érzés is erőt vett rajtam, amit farkam ismételt merevedése mutatott. És ahelyett hogy szóltam volna, én is elővettem farkam és maszturbálva néztem feleségem műsorát. Mert az az volt. Melleit gyúrta majd ujjazni kezdte magát, végül egy gyertyát dugott fel magának. De ezeket mind úgy, mintha ezt tanulta volna. Rendkívül erotikusan és szexisen. És mikor hangosan felnyögve elélvezett, én is elsültem magamban. És állítom a kukkolók is.
Gyorsan megtöröltem magam és visszabújtam az ágyba. Feleségem is pár perc múlva ott volt, és pillanatok alatt elaludt.
Reggel egy szó sem volt az előző este történtekről. Ha a szeretkezést szóba akartam hozni rögtön másról beszélt. Így hát kimentünk strandolni. Elterültünk és napoztunk. Vera a kisebbik bikinijét vette fel, ami jól megmutatta melleit és fenekéből sem sokat takart. Persze ez itt nem volt feltűnő, hisz sokan monokiniztek is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.27 pont (123 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2013. 12. 29. vasárnap 03:53
Nagyon jó.
#5 tiborg 2008. 10. 8. szerda 07:28
Kituno osszeallitas,csak az elso 2 mondatot hagyd ki,
mert monotonnacikisse teszi a bevezetest.Kepzelo tehetseged megerdemel 10-et !!!
#4 Rebyc 2006. 09. 1. péntek 12:50
Szia Vera! Tényleg kiváncsi lennék Rád! Levelezünk?
#3 nagydee 2005. 10. 3. hétfő 15:00
nekem a végéről mintha hiányozna valami, kissé a levegőben lóg. de azért jó. 9 pötty
#2 Igen 2005. 10. 2. vasárnap 18:49
a nevek elég hasonlóak, és felizgulva elég nehéz számontartani, hogy melyik név kit takar, de a 2 nő külsejének ellentéte nagyon ott van, jól érezteti, hogy 2 ennyire különböző megjelenésű nő hogy is tud a maga módján fene izgató lenni.. a változatosság gyönyörködtet ;) nekem tetszett
#1 Törté-Net 2005. 10. 2. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?