A+ A-

Titokzatos vágyak 3. rész

Izgatottan figyeltem a műsort, hátha kapok valamilyen jelzést. Teltek-múltak a napok, de kénytelen voltam a fantáziámra és emlékeimre hagyatkozni. Kéjesen játszadoztam magammal a műsorai alatt, már az a gondolat, hogy ennek a nőnek, akinek vadul tapsol a közönség, minden porcikáját, legféltettebb titkait, álmait és vágyait csakis én ismerem, könnyedén eljuttatott naponta többször is a csúcsig. A negyedik napon, miközben szokásos foglalatosságomat végeztem az ezredessel a műsorát nézve, csöngettek. Nagyot káromkodtam magamban, gyorsan beleszorítottam meredező nemi szervemet a nadrágomba, és kiballagtam az ajtóhoz. Ő volt az. Izgatottan csillogott a szeme, végignézett rajtam, és felnevetett, mikor tekintete a lábaim közé ért. Nemcsak a kitüremkedő nadrág árult el, hanem egy lassan terjedő folt is, az ejakuláció előtti cseppek. Szó nélkül elővett egy fekete kendőt, és bekötötte a szemem. Nem tiltakoztam. Bevezetett a szobámba.
Éreztem, hogy kíváncsi kezek tapogatnak a ruhán át. Kezek indultak el felfedező úton a testemen, olyan ütemben és mohósággal, hogy bírtam követni őket. Nem véletlenül, mert pár perc múlva rájöttem, hogy ez több kéz, mint amennyire számítottam. Kedvesem vagy Síva istennővé vedlett át, vagy három nő hat keze matat rajtam kíváncsian. Utóbbira voksoltam, hiszen akkorra már három pár mell eltéveszthetetlen nyomakodását is tapasztaltam testem különböző tájékain. Várakozóan hátradőltem a kanapén, és hagytam, hogy a hat kéz végezze a maga felderítő útját. Figyeltem a kezek különböző módszereit, ütemét, merészségét, egyéniségét. Megpróbáltam azonosítani őket a hozzájuk tartozó parfümillatokkal, hogy később azonosítani tudjam tulajdonosait. Hamar felhagytam e fáradságos kíváncsiskodással, és inkább mélyeket lélegeztem, nyugtatgattam magam, mert közel voltam ahhoz, ami utoljára tinédzserkoromban fordult elő velem - hogy a nadrágomban süljek el.
Lassan bontogatni kezdték ruházatomat, lekerült rólam a pólóm, és nagy megkönnyebbülésemre a nadrágom szorításán is enyhítettek. Felváltva vándoroltak a kezek szőrös felsőtestemen, és az alsóbb régiókban. Aztán végleg megszabadítottak minden ruhadarabomtól, a hat kéz megemelt, hasra fordított, majd letett a megvetett ágyra. Illatos testápoló csurgott végig a hátamon, le a derekamig. Megborzongtam az izgató hidegségtől, ami gyötrelmes lassúsággal csordogált a maga utján. Egy pille könnyű ujj követte a tejszerű folyadékot, majd a hozzá tartozó tenyér kente szét a hátamon. De máris egy újabb idegborzongató folyam indult el a fenekem vájatában, le a herezacskómra, majd onnan a kifeküdt ezredesre.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.93 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 04. 25. hétfő 19:38
Ez az írás sem lessz soha folytatva!
#4 papi 2014. 02. 24. hétfő 05:32
Egész jó
#3 A57L 2014. 02. 4. kedd 05:57
Nem rossz.
#2 listike 2013. 08. 10. szombat 13:58
Megint be lettünk csapva.
#1 Törté-Net 2003. 12. 21. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?