A+ A-

Titokzatos vágyak 2. rész

Gondban voltam. Mivel tudnék ezek után előrukkolni? Nem maradhatok le, meg kell őt lepnem valamivel, ahogy ő tette velem a múlt héten. Egy álmom adta meg a választ töprengéseimre. Álmomban láthatatlanná váltam egy varázsszer segítségével, és egyik kalandból a másikba keveredtem, egyre merészebb és merészebb helyzetekbe. Órákat töltöttem el magamra zárt női öltözőkben a Palatinusban és a Gellértben. Áruházi fehérneműosztályokon kísérgettem láthatatlanul a D melltartókat próbáló kebelcsodákat. Éjszakáztam hírességek hálószobájában, feküdtem masszázsszalonok nyikorgó ágyai alatt, éjszakai klubok, swinger partik hívatlan vendégeként szerepeltem. Persze ez mind csak az álomban történt meg, de miért ne lehetne megvalósítani belőle ezt-azt? Tényleg! Miért ne! Stílusosan akartam a meghívómat elküldeni a következő kalandunkra, ezért bejelentkeztem a talk-showra egy lehetetlen történettel.
Fantáziám nem ismert lehetetlent, így be is válogattak egy műsorba. Előre kajánkodtam magamban, elképzelve megdöbbenését, mikor bevonulok a stúdióba. Hiába nem volt élő adás, a nézők és a felvételen dolgozók előtt nem adhatja ki magát! Meg is volt az örömöm, mert amikor bejelentett a keresztnevemen, és tapsvihar közepette bevonultam, hirtelen nem tudott, mit szólni, és csak bámult rám, mintha az Úristen sétált volna be a stúdióba. Egy teljes percen át farkasszemet néztünk, aztán észbe kapott, és ment tovább a műsor (azt a percet persze kivágták...). Kérdéseire válaszolva, tudattam vele a szövegemben elrejtve, mikor hol akarok vele találkozni. Rajta kívül senki se érthette az utalásokat. Másnap ott volt a megbeszélt helyen, elismerő mosollyal az arcán, az előző napi ötletemért. Türelmesen várt, hogy mivel rukkolok elő.
"Holnap este be akarok jutni a lakásodba, hagyd a kulcsot a kaspó alatt!" - mondtam magabiztosan. "Holnap nem lehet, jön a barátom" - ellenkezett. "Hármasban leszünk, én láthatatlanul a gardróbszobában." - mondtam, és láttam, hogy azonnal kapcsolt.
Live show a barátjával, csak nekem! Bólintott. Elváltunk. Másnap megvártam a háza előtt, míg barátja megérkezik, és bemegy a lakásba. Ahogy felgyulladt a lámpa az étkezőben, besurrantam, és elfoglaltam a helyem a hatalmas gardróbszobában. Nem sokat váratott kedvesem, hamarosan felbukkantak mindketten egy-egy pohár borral a kezükben. Eleinte megelégeltem a sokat mondó hangokkal, a többit a fantáziámra bíztam. Cuppanások, zippzárak surrogása, ruhák neszezése, sóhajok, és szerelmes szavak suttogása. Önfeledten, csukott szemmel izgattam magam. Mikor meghallottam az ágy reccsenését, kitártam kissé a gardrób ajtaját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.4 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 02. 4. kedd 05:56
Elmegy.
#1 Törté-Net 2003. 12. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?