A+ A-

Ádám

Egy este minden összeszaladt és leverten bolyongtam a koleszban, magányosan kerestem választ a miértekre. Hirtelen valaki megfogta a vállam és megszólított:
- Jól vagy? Olyan szomorúnak látszol. - a hangja őszintén csengett és a szemében is tükröződött az aggódás.
- Csalódtam néhány barátomban. Majd túlteszem magam a történteken. Megpróbáltam gyorsan megszabadulni tőle, ilyen állapotban nem volt kedvem flörtölni.
- Figyelj! Gyere be a szobámba és öntsd ki a szíved. Egy idegennek mindent elmondhatsz, úgysem tudom kinek továbbadni. Hidd el, utána jobban fogod magad érezni. Mit veszíthettem? 10 perccel később már lelkesen ecseteltem a történteket és valóban egyre jobb lett a közérzetem. Miután befejeztem hosszúra sikerült monológom mellém ült és átkarolt.
- Tudod, én hiszek a szex békítő erejében.- suttogta különös hanglejtéssel.
- Valamit félreértettél, Eszter egyrészt lány, másrészt van barátja. Nem hiszem, hogy így kellene kibékülnünk.
Széles vigyor ült ki az arcára és egészen közel hajolt:
- Te kis buta, én vigasztallak téged! A bensőm remegni kezdett lehunyta a szemét és ajkát az ajkamhoz közelítette. Hátra húztam a fejem és bevetettem az utolsó mentőövet:
- Még a neved sem tudom! - nyögtem ki.
- Ádám vagyok. Megcsókolt! Innen már nem volt visszaút és nem is akartam, hogy legyen. Nagyon jól csókolt, szenvedéllyel és figyelmesen. Hosszan kóstolgattuk egymás ajkát, nyelve nyelvem simogatta. Váratlanul felállt és bezárta az ajtót, lekapcsolta a villanyt, csak a tv képernyője biztosított némi romantikus légkört. Lassan levettük egymás ruháit, kóstolgattuk a fedetlenné vált tájakat. Egyszer csak megfogta a kezem:
- Ne! Most a te vigasztalásod a fontos, én még ráérek. Ilyet se éltem még meg, tehát kihasználtam a lehetőséget.
Csak magamra figyeltem, és meglepődtem, mert szinte olvasott a gondolataimban. Apró, lehelet finom csókokkal borította testem minden négyzetcentiméterét, figyelte mikor borzongok bele a gyönyörűségbe, és ott hosszan elidőzött, és vissza-visszatért. Amikor a cicusomhoz ért forogni kezdett velem a világ. A szó szoros értelmében csókolózott vele, szopogatta a csiklóm, mint valami cukorkát, élvezettel nyalogatta a szeméremajkaim, és mélyen, nagyon mélyen behatolt a nyelvével. Többször is elélveztem és utána órákig pihentem a karjaiban, miközben egy pillanatra sem hagyta abba a simogatást. Akkor éjjel hiába kértem nem szeretkezett velem. Talán a barátnője miatt, talán más játszott közre. Megbeszéltük, hogy ezt megismételhetnénk, sőt ki is egészíthetnénk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.25 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 05. 27. kedd 05:53
Egynek elmegy.
#3 listike 2014. 02. 22. szombat 15:56
Kedves, de rövid.
#2 genius33 2012. 09. 17. hétfő 09:54
Elég rövid :(
#1 Törté-Net 2003. 12. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?