A+ A-

Eszti

Ez az év nem volt túlzottan nyerő számomra. Egész évben külföldön élvezhettem a kelet-európai rabszolgák életét. Havonta - kéthavonta egy hét otthon a családnál, utána vissza. Közben pedig olyan munkát végezni, amit a csökkent értelmi képességű, de übermensch német mérnökök nem tudnak megoldani, ez egy keleti rabszolga számára azonban nem jelenthet problémát. De végre lejárt az esztendő. Karácsony itthon. A szeretet ünnepe, a gyerekek a nyakamban ugrálnak, jólesően nyújtózkodok a karosszékben, de valami más is hiányzik. 27-én megbeszéltük feleségemmel, hogy meglátogatjuk egykori barátnőmet, aki Szekszárdon lakik. Úgy terveztük, hogy az udvariassági látogatás után egy kicsit szórakozunk a városban. Eddig a terv. A baráti beszélgetés Esztivel azonban hosszasan elnyúlt, a mozi kimaradt a programból, helyette Esztivel együtt elmentünk vacsorázni. A kiadós vacsi közben az isteni szekszárdi borokból is jócskán pusztítottunk. A szokásos témákról locsogtunk, közben az elfogyasztott alkohol hatására eléggé emelkedett hangulatba kerültünk.
Mivel sokat ittam, és mint törvénytisztelő állampolgár, már nem mertem vezetni, így hát úgy döntöttünk kedvesemmel, hogy a városban alszunk. Néhány telefonálás után találtunk egy üres hotelszobát. Hazakísértük Esztit és utána irány a hotel. A hotelben a bejelentkezés után rögtön kiderült, hogy itt nem sokat fogunk aludni. A szilveszteri készülődés jegyében egy cég dolgozói tartottak szintén emelkedett hangulatú, óév búcsúztatót. Nagy volt a forgalom a bárban is, így aztán egy kávé és egy kis szívmelengető után elvonultunk a szobánkba. Az egyébként meglehetősen konzervatív, legalábbis nyolc év házasság alatt így ismertem, feleségem a szobába érve szintén tudatosította bennem, ma nem lesz alvás. Még az ajtót sem zárhattam be magunk után máris támadott. Vad csókcsata kezdődött, és mire az ágyig értünk szinte csak alsónadrág volt rajtam. Kisvártatva azonban már az sem, közben Aniról is lekerült a blúza. Ekkor ért az első meglepetés, a csipkétől irtózó kedvesem csipkemelltartót viselt, méghozzá olyan ingerlőt, hogy elakadt a lélegzetem.
Majd a nadrágszoknya után a második meglepetés. Tanga. Ilyen nincs! Ani boldogan fogadta az elismerő, és valószínűleg meglehetősen bárgyú, pillantásomat. Szólni még mindig nem tudtam a meglepetéstől. Drága feleségem csodálatos látványt nyújtott. Egyébként is csinos (három szülés után), de csak 165 magas, és vasággyal együtt sem 50 kg-os kedvesem, aki eddig maga volt a megtestesült levendulaillatú anyácska, most, mint vad csábító lépett elém. Most már én támadtam, - volna. Azonban mikor kilépett tangájából, majd földre hullt a csöppnyi csipke is, magához rántott, és - beterelt a fürdőbe. Itt hatalmas locsi-pocsit rendeztünk. Hosszas csókolózás a zuhany alatt, majd testének minden négyzetmilliméterét végigsimogatva testápolás következett. Félig nedvesen zuhantunk az ágyba. Rövid csókolózás után tipikus 69-es pózban fölém térdelt és megkért, hogy csókolgassam a punciját. Igencsak meglepett megint, mert ennek előtte nagyon ritkán választottuk ezt a pózt, mivel a franciázás nálunk szinte ki van zárva (valamint az én körméreteim is csak nyereggel lovagolhatók jól).
Mivel viszont a nyalakodást nagyon szereti, így nem is kérettem tovább magam, hanem alaposan nekiestem illatos puncijának. Közben Ani is simogatott, majd finom, puha érintést éreztem ágaskodó farkincámon. Ismét egy meglepetés, gondoltam, miközben egyre inkább elmerültem kedvesemben. Hanem ahogy éreztem, hogyan közeledik a csúcs felé halk nyögései egyre hangosabbak lettek, és még midig a botocskámat ápolgatta, akkor gyanús lett az ügy, de mozdulni nem nagyon tudtam, és nem is nagyon akartam, csak nyaltam-faltam rését. Néhány perc után egyre intenzívebben verte és szopogatta a farkamat, így én is a csúcs közelében jártam, majd miután kis sikongatás után elévezett, én is a szájába spricceltem - az egykori barátnőmnek. Ani ugyanis lefordult az arcomról és ekkor láttam meg Esztit, amint a szerszámomat tisztogatja puha, érzéki ajkával. Arcán pedig ott csorog a fehér nedű. Reakcióm nagyon rossz volt. Magamra kaptam a takarót és leesett államat keresgéltem a padlón, miközben a lányok gurultak a kacagástól.
Ilyen nincs. Szóval jól szervezett csapdába kerültem - gondoltam.
- Ne légy már ilyen szégyenlős - hallottam a barátnőm hangját, de még mindig magamon kívül a méregtől és a szégyentől - nagyon finom volt.
- Bocsáss meg cicus, de azt hiszem ezt másként nem lehetett volna összehozni. Nézd a jó oldalát, milyen csodálatos éjszaka vár ránk. - ez már a mindig reális kedvesem.
- Na de ... -ez voltam én. Eszterrel több, mint egy évig éltem plátói szerelemben az egyetemen, ahol a szint egyetlen lányszobájába csak én léphettem be a "hímneműek" közül. Senki sem akarta elhinni, hogy nincs köztünk semmi, csak tiszta barátság. A lányok és fiúk viszonya a húszas éveik elején nem szokott itt megmaradni. Nálunk megmaradt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.74 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 04. 26. kedd 15:28
Nagyon jó.
#6 papi 2016. 03. 23. szerda 06:41
Tetszik
#5 zsuzsika 2014. 10. 22. szerda 07:29
Jó.
#4 listike 2014. 04. 30. szerda 15:33
Nagyon jó.
#3 A57L 2013. 10. 31. csütörtök 04:34
Nem rossz.
#2 genius33 2012. 08. 13. hétfő 13:06
smile
#1 Törté-Net 2003. 11. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?